- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
- #18.721
Yapma yapma kuzum. Ben tüm 8 ağustoslar adınaYa sen niye yaptın şimdi canımı çektirdin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma yapma kuzum. Ben tüm 8 ağustoslar adınaYa sen niye yaptın şimdi canımı çektirdin![]()
Evet ya testler boşa gitmesin.Bu ay Bat bekleyen herkesin saglikli pozitif olsun innnnşaaallah.Özellikle ilk bebiş isteyenlerin.Çok Amin Allahım.Kesin kesin çok test olunca insanın canı yapmak istiyor. Sözde sakin sakin duruyordum ama gelen geldi walla kuzum. Çift çizgiyi de görelim inşallah
AmiinnEvet ya testler boşa gitmesin.Bu ay Bat bekleyen herkesin saglikli pozitif olsun innnnşaaallah.Özellikle ilk bebiş isteyenlerin.Çok Amin Allahım.
Çok zor olsa da dikkate almaya çalışacağım.Yarın sabah test yaptım negatif mesajı almazsanız benden bilin ki temiz.Cumartesiyi bekliyorum.Yapma yapma kuzum. Ben tüm 8 ağustoslar adınaZeyna03 hepimizin adına test yaptım görüyorsunuz negatif. Deneysel bi çalışmaydı bu. Önermiyorum.
ben dün ne yaptim biliomusun? Hamilelik testi yapmicam diye kendimi tuttum. Ovuluasyon testi yaptim adete 8 gün kalaKesin kesin çok test olunca insanın canı yapmak istiyor. Sözde sakin sakin duruyordum ama gelen geldi walla kuzum. Çift çizgiyi de görelim inşallah
Canim benim ya ne kadar güzel bakış açısı masallah.Allah seni sevindirsin en kisa sürede.Naif kalbin sevinçle bebek heyecanı ile çarpsın.Hayır canım hiç öyle düşünme.onu sen göndermedin ki o kendisi tercih etti gitmeyi. İlk zamanlar bende sen gibi düşünüyordum hatta yemek bile yiyemiyordum o yiyemiyor diye.Ama işte bize bunları düşündüren şeytan isyana sürüklemeye çalışıyor. Bebeklerimiz bize ait değilki emanet. Rabbim verdi rabbim aldı ne yapalım hayat devam ediyor bir kere veren yine verir İnşAllah![]()
Allah iyiliğini versin.ben dün ne yaptim biliomusun? Hamilelik testi yapmicam diye kendimi tuttum. Ovuluasyon testi yaptim adete 8 gün kalahemen rahatladım. Esas test olsun lh ya hcg ne fark eder
![]()
Bizimçin kendini feda etdigin için teşekkür ederizYapma yapma kuzum. Ben tüm 8 ağustoslar adınaZeyna03 hepimizin adına test yaptım görüyorsunuz negatif. Deneysel bi çalışmaydı bu. Önermiyorum.
Kavga sonrası daha mı heyecanlı geliyor kiKavga çıkarmaya çalışıyo dfgghjkö
Önemli olan işemekben dün ne yaptim biliomusun? Hamilelik testi yapmicam diye kendimi tuttum. Ovuluasyon testi yaptim adete 8 gün kalahemen rahatladım. Esas test olsun lh ya hcg ne fark eder
![]()
Dün öyle olduKavga sonrası daha mı heyecanlı geliyor ki![]()
İyiki evde test yok ben alamıyorum eczane yok burda eşim gelirken alıyor hep her ay sadece iki tane alıp geliyor sürekli test yapma lüksü yok bendeÖnemli olan işemekkız ovulasyon testi gebelik testinden pahalı, sen gene aile bütçesi için gebelik yap
![]()
Aynen bi ara ben de böyleydim yeterki işeyim bi şeylere hdhdgdhdhshshshshaaaben dün ne yaptim biliomusun? Hamilelik testi yapmicam diye kendimi tuttum. Ovuluasyon testi yaptim adete 8 gün kalahemen rahatladım. Esas test olsun lh ya hcg ne fark eder
![]()
Netten sipariş etme.Benim yaptığım hataya düşme sakinİyiki evde test yok ben alamıyorum eczane yok burda eşim gelirken alıyor hep her ay sadece iki tane alıp geliyor sürekli test yapma lüksü yok bende![]()
AA evet Seninki de 9 ağustosmuş kuzum. Gel bizim gruba katılBizimçin kendini feda etdigin için teşekkür ederiz![]()
Sağol canım bekliyorum bakalım olurum inşallah biran önce de önümüzdeki ay bomba gibi başlarımDüşüşe geçmiş canım ateşin adet ateşine düşmüş olman gerek normlade ama kimyasal geçirdigin için adet olana kadar böyle düşük seyredebilir hemen de olabilirsin bir haftada sürebilir
Ama ne yapalım kuzum kolay değil bizlerin durumu da , içerde neler oluyor diye merak ediyoruzMuhakkakzaten net sonucu bu zamanlarda alabiliyoruz çoğumuz 9.günden başlıyoruz
Ona başlamadım henüz herhalde başlamamNetten sipariş etme.Benim yaptığım hataya düşme sakin![]()