- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #18.701
MuhakkakBen kesin daha önce yaparım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MuhakkakBen kesin daha önce yaparım![]()
Temizliği konusunda bir sıkıntı yaşamadım canım makinaya da atılıyor haznesiTremizlemesi zor diyorlar
AhahahhaKızlar şimdi ovulasyon yaptım benim pik hala devam ediyor. eşime dedim ilişki olmasın bugün. Hayır olsun geç yapalım dedi. Yarın yaparız dedim surat astı sdfghjklş
Şimdi ben mi bebek istemiyo gibi oldu niye trip yedim şimdi ben dfghjklş
Dijital herhangi bir ateş ölçer canım kol altı degilde dil altından ölçeceksin programın resmini atimDil altı termometre hangjsi? Bi de bu hangi program?
Yok iki gün önce kan verdim gebelik yok kuzum tamam denicem teşekkür ederimEğer gebelik yoksa belki mevsimden kaynaklanıyor olabilir bu sene çok sıcak oldu çünkü . Ben kotex active kullanıyorum canım bence deneyebilirsin ben çok memnunum
AyyyBeklerim antebe :)
Teşekkürler beybiiDijital herhangi bir ateş ölçer canım kol altı degilde dil altından ölçeceksin programın resmini atim
Kavga çıkarmaya çalışıyo dfgghjköAhahahhadünün tadı damağında kalmış bence
Antepte öyle şeyler yapmak o kadar zor ki. Çok büyük görünen çok küçük bi şehir. Fotoğrafçısı organizasyoncusu her şeyi belli resmen. Biri birine gidecekse herkesin gittiğini tercih ediyor böyle statü yakalıyorlar kendilerinceE neden o zaman fotoğrafçılık yapmıyorsunGebelik-doğum fotoğrafçısı olsana.yine bir sayfa açarsın instagramdan güzel bir makina ile ilerlersin
Önce birkaç kişiye ücretsiz çekim yaparsın sonra ilerlersin İnşAllah
Öylesini sevdi demek kiKavga çıkarmaya çalışıyo dfgghjkö
Düşüşe geçmiş canım ateşin adet ateşine düşmüş olman gerek normlade ama kimyasal geçirdigin için adet olana kadar böyle düşük seyredebilir hemen de olabilirsin bir haftada sürebilirEki Görüntüle 3281385
Kuzum benimkisini de yorumlama yapar mısın adetim gecikmeli 5 gün bugün geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hala gelmedi ateşe göre ne demeliyiz ne zaman gelir yada sağol beneğim şimdiden![]()
Sen başla neden olmasınAntepte öyle şeyler yapmak o kadar zor ki. Çok büyük görünen çok küçük bi şehir. Fotoğrafçısı organizasyoncusu her şeyi belli resmen. Biri birine gidecekse herkesin gittiğini tercih ediyor böyle statü yakalıyorlar kendilerince![]()
Seninki ters psikoloji uygulamaya başlamış bacım geçmiş olsunKızlar şimdi ovulasyon yaptım benim pik hala devam ediyor. eşime dedim ilişki olmasın bugün. Hayır olsun geç yapalım dedi. Yarın yaparız dedim surat astı sdfghjklş
Şimdi ben mi bebek istemiyo gibi oldum, niye trip yedim şimdi ben dfghjklş
Anladım teşekkürler.Ben kullandım canım negatifse net negatif gösteriyor kuruma falan hiçbir şey çıkartmadi bende
Adetin 15. Günü çatladı canım 36.1 den 36.4 e yükseldimelegim can kullandığın ateş ölçer görselini atabilir misin? Trendyolda var mı. Bir de o tabloya göre senin yumurtan adetin 20.gunu mu çatladı.
İkide bir test yapmaktansa sanki bu yöntem daha stressiz ve garanti geliyor
Yarın da olacaksa he de kızKızlar şimdi ovulasyon yaptım benim pik hala devam ediyor. eşime dedim ilişki olmasın bugün. Hayır olsun geç yapalım dedi. Yarın yaparız dedim surat astı sdfghjklş
Şimdi ben mi bebek istemiyo gibi oldum, niye trip yedim şimdi ben dfghjklş
Yaaaa senin periler de bugün mü geldi.Napiciiiiz böyle.Yarin netten sipariş ettiğim testler gelince senin periler bana doğru uçup gelecekler gibi hissediyorum.
Kesin kesin çok test olunca insanın canı yapmak istiyor. Sözde sakin sakin duruyordum ama gelen geldi walla kuzum. Çift çizgiyi de görelim inşallahYaaaa senin periler de bugün mü geldi.Napiciiiiz böyle.Yarin netten sipariş ettiğim testler gelince senin periler bana doğru uçup gelecekler gibi hissediyorum.![]()
Düşüneceğim bunuSen başla neden olmasınDilan Polat’ta doğum fotoğrafçısıydı şu anki konumunu hayal edemezdi belki. Sende bir başla belki en çok tercih edilenlerden olacaksın. Böyle güzel foto çekebilen kadın Antep’te eminim tercih edilir
Bence bir adım atmalısın