- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.065
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #17.241
Amin kuzum inşallahdualarımız senınle canımmm
Rabbım hakkımızda hayırlısınız nasip eylesin
Amin kuzum inşallahGönlünü ferah tut canım inşallah güzel haberlerle döneceksin
Beni de gaza getiriyorsun ama böyleyarın sabahın köründe yapayım bari ise gitmeden
Hayor henuz vermedimMerhaba ben gördüm canım kan verdin miii
canım ben ondan sonraki 2 günü de üst üste değerlendirdim tuttu darısı başına bence bırakmaKızlar ben bugün ovülasyon testinde piki gördüm.Değerlendirdik. Yarın ve devam eden günlerde yapmalı mıyım? Gerek var mı?
İyiyim canım bende. Sen hep yazardın merak ettim çok şükür iyiymişsinİyiyim canım biraz yoğunum bugün yazışmaları tam takip edemiyorumSen nasılsın iyi misin
heh şöyleee yarın sabah test bekliyorum sendenGönlünü ferah tut canım inşallah güzel haberlerle döneceksin
Beni de gaza getiriyorsun ama böyleyarın sabahın köründe yapayım bari ise gitmeden
TestfobikAyy ağzın bal yesin inşallahsuan test yapamam iş yerindeyim yarın sabah ise gitmeden yapmak istiyorum ama yine negatif çıkacak diye çok korkuyorum yaaa. Burada test yapma bağımlılığı olanlar var benim tam tersim testfobigim
Ya Özge benim de bugün sağ kasığımda ağrı var. Normalde yumurtladım bitti diye düşünüyorum ama anlamadım. Çok şiddetli değil ama yine de varKızlar yumurtlamanın 4.günündeyim kasıklarım ağrıyor hala bir de rahmim kasılıyor böyle nasıl anlatsam bıçak saplanır gibi oluyor ara ara. Neden olur ki yerleşme belirtileri için çok erken.
Yumurtadaşım benimYa Özge benim de bugün sağ kasığımda ağrı var. Normalde yumurtladım bitti diye düşünüyorum ama anlamadım. Çok şiddetli değil ama yine de var
Süpersin gerçekten işte enerji budurRabbime şükür hiç korktuğum gibi olmadı dayanamam sanıyodum dayandım . Eşim annem yanımdaydı . Artık herşey daha güzel olcak kafayı toparlıcam . Daha dinamik döndüğüm günler gelcek buraya
Kendim gibi birini bu topikte bulmak şaşırttıTestfobikişte bende bu olabilirim
Ayy hadi inşallah ya öyle olsunYumurtadaşım benimçatlarken çok ağrıdı zaten o okeydi ama şu anki ağrılara anlam veremedim yerleşiyolar mı ne
Yok ya ben rahat değilim o konuda ben kendim gibibirini bulduğuma sevindimKendim gibi birini bu topikte bulmak şaşırttıkızlar bayılıyor test yapmaya çünkü
İnşallah canımıcığımSüpersin gerçekten işte enerji budurHevesle bekliyorum o güzel günleri
Rahim bu sıralar kasılabiliyormuş bu şekilde canım gayet normalmişKızlar yumurtlamanın 4.günündeyim kasıklarım ağrıyor hala bir de rahmim kasılıyor böyle nasıl anlatsam bıçak saplanır gibi oluyor ara ara. Neden olur ki yerleşme belirtileri için çok erken.
Bugün değerlendirirsiniz zaten ağrı yeni geldiyse yeni çatlıyodurBugün biraz ağrım gelir gibi oldu az önce. Dün akşamı da değerlendiremedik şansıma ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?