- 26 Aralık 2015
- 12.449
- 20.660
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #16.661
Yaa nasıl olmaz heveslendik o kadar. Şaşırdom bu testin yalancı pozitif çıkarmasına. Tiiii.
Gunaydın kuşumda benım hala bır umudum var.15 dakıka bekledımı bu test,beta cok az olunca bıraz bekleyınce cıkıyorya.
Böylesi de hep bizim başımıza geliyor. Hayırlı sağlıklı şekilde gelsin İnşAllah kuzumuzBir ay daha bekletecek demek kin
Sağlık olsun bebeğim. Sen zaten yolunu çizdin. Gidip bir doktora görün bakalım.
Aşkolar eskiden olsa ya yine mi olmadı ya diyip birkaç gün hayata küsüp mahzenime çekilirdim gerçi o da kısa sürerdi toparlarım hemen o ayrı mesele ama artık o modlara girmiyorum. Yaşıyorsak umut hep var. Rabbim ne zaman uygun görürse hayırlısı ile sağlıkla versin inşallahYanı ne dıyecegımı bılemıyorum ama az betalarda zaten barız bı koyulasma olmaz rengı pembe ıse gölgenin ben hala Ümit var dıye bakıyorum kırmızlar gelmeden umut hep vardır
İyi olmana çok sevindim canımAşkolar eskiden olsa ya yine mi olmadı ya diyip birkaç gün hayata küsüp mahzenime çekilirdim gerçi o da kısa sürerdi toparlarım hemen o ayrı mesele ama artık o modlara girmiyorum. Yaşıyorsak umut hep var. Rabbim ne zaman uygun görürse hayırlısı ile sağlıkla versin inşallahCuma bir doktora gideyim bakalım o nasıl bir rota çizecek. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum sizi çok seviyorum
İyi şükür bizlerde aynı iş güç devam. İnşAllah vardır canım. Yoksa da daha fazla gecikmeden gelir umarım gelmemesi de insanı strese sokuyorsukur iyi sizler nasilsiniz?
Ayrica dun adet olmam lazimdi olmadim hala genelde aksatmazdi hic. Ishal olmusum sol tarafim agriyor ustune yatamiyorum belim de agriyor siddetli. Idrar testi yaptim negatif bugun baska bir test alip tekrar deneyecegim.
İyiyim canım sen nasılsınGünaydın kızlar
Nasılsınız?
İnşAllah ikimizde o doktor gibi doktorlara denk geliriz canımBugün yorum yazmaya vaktim olmadı
Öncelikle A Afratafrac ev meselesini halletmenize çokkkk sevindim. Kafanda bununla ilgili bir soru işareti olmayacağına göre değerlendirmelerin de harika geçecek, sonucu da pozitif olacak
fnd_50 inşallah sabah testinde pozitifi görürüz heyecanla bekliyorum
@ozgeeeee1 baby değerlendirmelerin pozitif olarak dönsün inşallah aynı gün hamile kalalım
@Holifera20 bebeğiniz hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşallah
@imagination forever inşallah tetçstin pozitiftir canım
melisaa93 ilk doktorun baya ilgiliymiş anlaşılan sana güzel bir tedavi uygulamış ben geçen ay gittim folik asit verip gönderdi. Oysa yaş faktörü de vardı ama hiç sallamadı. Eylül ayına kadar kendime zaman tanıyorum sonrasında bende iyi doktor arayışına gireceğim. Ama inşallah bu arayışımıza gerek kalmaz da Ağustos da teslerimizi pozitif görürüz.
Topiğimizin güzel anne adayları hepinize verimli geceler diliyorumAğustos ayı bereketiyle gelsin inşallah
Anne olmayan kalmasın,AMİN
Bende iyiyim canım şükür Bi sıkıntı yok ara ara ağrım oluyor ama onlarda artık normaldir büyüyor sonuçta 15 haftalık olduk çok şükürİyiyim canım sen nasılsınHamilelik nasıl geçiyor
MaşaAllahBende iyiyim canım şükür Bi sıkıntı yok ara ara ağrım oluyor ama onlarda artık normaldir büyüyor sonuçta 15 haftalık olduk çok şükürsende var mı birşeyler?
Birde birşey daha sorucam benim 2li tarama testim güzel çıktı devlet hastaneleri 3lü tarama testi yapıyorlar mı?
İnşAllah testler seni yanıltır ve hamile olduğunu öğrenirsinMaşaAllah2li test güzel çıktıysa 3lü yapmaya gerek yok diye biliyorum canım ama sen yinede diğer arkadaşlarında fikrini al benim doktorum gerekli görmemişti. Devlet hastanesi yapıyor mu bilmiyorum canım zaten yakında detaylı ultrasona gireceksin
Bende testler negatif bat bekliyorum canım
Henüz kırmızıları görmedin o yüzden hala umut varGünaydın canlarımevet demek ki neymiş oncomed de çizgi çıkartabiliyormuş Ender de olsa. Tabiki bu kişi de ben oluyorum yine yakından baktığımda çok hafif gölge görüyorum ama ben pozitif olduğunu düşünmüyorum artık çünkü olsa dünden bu yana çoktan bir tık da olsa koyulaşırdı. Artık test yapmam bat gününü beklerim canlarım @Papatyamaviss @imagination forever @TASUU melisaa93 @melegim can @IADK L A L A Afratafrac etiketlemeyi unuttuklarım varsa affedin canlarım
Devlet hastaneleri yapıyor 3 lü tarama.2 li uyi çıkınca 3 lü ye gerek olmadığını söylüyorlar.Ben 2.cocuguma 2 li 3 lü yaptirmamistim.Sadece ayrıntılı ultrasona girmiştim.Bende iyiyim canım şükür Bi sıkıntı yok ara ara ağrım oluyor ama onlarda artık normaldir büyüyor sonuçta 15 haftalık olduk çok şükürsende var mı birşeyler?
Birde birşey daha sorucam benim 2li tarama testim güzel çıktı devlet hastaneleri 3lü tarama testi yapıyorlar mı?
Testlerle imtihanımızGünaydın canlarımevet demek ki neymiş oncomed de çizgi çıkartabiliyormuş Ender de olsa. Tabiki bu kişi de ben oluyorum yine yakından baktığımda çok hafif gölge görüyorum ama ben pozitif olduğunu düşünmüyorum artık çünkü olsa dünden bu yana çoktan bir tık da olsa koyulaşırdı. Artık test yapmam bat gününü beklerim canlarım @Papatyamaviss @imagination forever @TASUU melisaa93 @melegim can @IADK L A L A Afratafrac etiketlemeyi unuttuklarım varsa affedin canlarım
Anladım canım bende sonucu kendi doktoruma değil başka Bi doktora göstermiştim de oda gerek yok gibi konuşmuştu yine doktoruma sorayım demekkiDevlet hastaneleri yapıyor 3 lü tarama.2 li uyi çıkınca 3 lü ye gerek olmadığını söylüyorlar.Ben 2.cocuguma 2 li 3 lü yaptirmamistim.Sadece ayrıntılı ultrasona girmiştim.
İlk gebeliğin dimiİnşAllah testler seni yanıltır ve hamile olduğunu öğrenirsinbirde bsy daha sorucam kıpırtılarını ilk ne zaman hissediliyor
İlk gebeliğim dün Bi ara karnımın içinde kelebek çırpar gibi oldu anlık gitti dedim acaba o muydu ki?İlk gebeliğin dimiBen 19-20. Haftalarda hissetmeye başlamıştım sanki minik minik zıplıyor gibi. Eğer ilk gebelik değilse daha erken hissedersin
Daha erken gibi görünüyor ama neden olmasınİlk gebeliğim dün Bi ara karnımın içinde kelebek çırpar gibi oldu anlık gitti dedim acaba o muydu ki?
Uygulamada 15.nci haftadan itibaren hissedersiniz diyordu hep, psikolojik olarak hissettim desem markette beklerken hissettim anlam veremedim o yüzden bakalım bidaha hissedicem miDaha erken gibi görünüyor ama neden olmasınbağırsak hareketi de olabilir ama takip et olmaya devam ederse bebişindir
İlk gebeliklerde daha geç hissedilir derler ama İnşAllah seninki bebişin hareketidirUygulamada 15.nci haftadan itibaren hissedersiniz diyordu hep, psikolojik olarak hissettim desem markette beklerken hissettim anlam veremedim o yüzden bakalım bidaha hissedicem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?