- 24 Temmuz 2023
- 361
- 322
- 18
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
- #16.681
Bizde burda kaset test adet 9 10 gün geciktiyse yapılır. Bana bKmayin ben Sizle birlikte tesr perilerime yeniliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl oldun canım daha iyimisinBu aralar gribim ya beynime oksijen akışı kesildi zor anlıyorum![]()
İnşAllah bakalımİlk gebeliklerde daha geç hissedilir derler ama İnşAllah seninki bebişin hareketidir![]()
Daha iyiyim canım çok şükürnasıl oldun canım daha iyimisin
Çarşamba günüİnşAllah bakalımsenin bat ne zaman?
Ne zaman test yaptın da negatifi görmüştünÇarşamba günü2 gün kaldı
Gerçekten çok güzel bir ay geçirdik? pozitif enerjinle, verdiğin destekle bu kadar hamile çıktığına inanıyorum MaşaAllahVeeee Temmuz ayının son gününe gelmiş bulunmaktayız. Ben bereketli bir ay geçirdiğimizi düşünüyorum, tabloya baktım maşallah 21 hamişimiz var. Temmuz ayında hamiş kalan tüm güzel anneleri tekrar kutluyorum. Darısı diğer güzel kızlarımın ve benim başıma.
Ağustos ayı da bence gümbür gümbür gelecekAncak Ağustos ayında da olmazsa önümüzde daha nice güzel aylarımız var, unutmayalım. Bebişlerimiz ne zaman gelmek isterse biz hazır bekleyeceğiz
BAT tarihi Eylül olan varsa şimdiden Eylül topiğini açabilir.
Benim topik başkanlığım Ağustos sonu ile sona erecek ve bir çoğumuz Eylül ayında yeni bir topikte devam edecek
Her şey çok güzel ve daha güzel olacak
![]()
İnşallah aynı empatiyi yaparlar canım ben her durumda kendi annemle empati yapıyorum cunkuSenin mesleğin onun kızında olsaydı yine aynı şeyi söyler miydi acaba?![]()
Son birkaç gündür yapıyorum bak bugünküNe zaman test yaptın da negatifi görmüştün
Banada oyle geliyo işte eşler arasında buda mahrem gibi.bekliyolar torunları tabiki bazı şeyler hakları ama hsg de aşılamada olmaları beni geriyorÜzülme canım en doğrusunu yapmışsın bence bebekle ilgili yaşanılan her durumda hem kız hem erkek tarafı kapının ardında olmalı, bana çok yatak odasına çalmadan giriyorlarmış hissi veriyor herkes haddini bilsin ya yargı dağıtmak istemem ama![]()
geliniyle gurur duyanlarda var onların hakkını yemeyelim koca yürekli annelerBizim toplumumuzda gelin iseniz eğitiminiz vs.önemsenmiyor.Çocuk gelişimciye çocuk bakma dersi de veriyorlar.Her şeyi en iyi onlar bilir.Ayni yasa gelince biz de mi o şekilde düşüneceğiz diye aklımdan geçiyor.
Yaa ben sanki burda görüyor gibiyim ama çok mu yakın bilemedim sen görmüyor musun?Son birkaç gündür yapıyorum bak bugünkü![]()
Canım aslında bilmezdi de işte depremden dolayı evimiz boşaltıldı ev de bulamıyoruz aynı evin içindeyiz başka bişey de söyleyemedim inşallah kendi evimize çıkarsak düzene girerizBak bizde ayni evde yasiyoduk. Eşime söyledim kimse bilmesin. Hsgye gitdim
Ve anestezisiz ve bence kötü doktora çekdirdim. Hastanede o kadar kötü olmuştumki. Biraz toparlandim geldik eve. Ve dişimi çektirdigimi dikişli oldugunu canimin acidigini spyleyib 2 3 gün dinlendim. Yani seni çok iyi anliyorum emin ol. O yüzden eşinle anlaşıb özelinizi bölüşmemeniz gerek. Hsg yi de bilmesin bi zahmet ya
Soru işareti koyman aklında bazı tedirginlikler olduğunu düşündürtsede cümlenin geneli muhteşemGerçekten çok güzel bir ay geçirdik? pozitif enerjinle, verdiğin destekle bu kadar hamile çıktığına inanıyorum MaşaAllah![]()
Yok yok, bunda 5 beta bile çok hafif pembelik yaratıyo.Yaa ben sanki burda görüyor gibiyim ama çok mu yakın bilemedim sen görmüyor musun?
Aa aynı evde yaşıyoduk dediğini atlamışım.demekki yapılabiliyomuş ben yapamadım güzel fikirmiş diş olayıBak bizde ayni evde yasiyoduk. Eşime söyledim kimse bilmesin. Hsgye gitdim
Ve anestezisiz ve bence kötü doktora çekdirdim. Hastanede o kadar kötü olmuştumki. Biraz toparlandim geldik eve. Ve dişimi çektirdigimi dikişli oldugunu canimin acidigini spyleyib 2 3 gün dinlendim. Yani seni çok iyi anliyorum emin ol. O yüzden eşinle anlaşıb özelinizi bölüşmemeniz gerek. Hsg yi de bilmesin bi zahmet ya
bende iyim canım yeni ay yeni umutlar yarın bitiyor regl gelsin çalışmalarDaha iyiyim canım çok şükürSen nasılsın?
Ayy ben bundan hiç görmediğim için bilmiyorumYok yok, bunda 5 beta bile çok hafif pembelik yaratıyo.