- 26 Aralık 2015
- 12.449
- 20.660
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #16.641
Üzülme canım en doğrusunu yapmışsın bence bebekle ilgili yaşanılan her durumda hem kız hem erkek tarafı kapının ardında olmalı, bana çok yatak odasına çalmadan giriyorlarmış hissi veriyor herkes haddini bilsin ya yargı dağıtmak istemem amatabiki tecrübelerine saygım sonsuz ama onlar benim eğitimime pek saygı duymuyolar kitaptan öğrenilmezmiş hayat.Sonuçta bende birçok insanın hayatına dokunup tecrübe ediniyorumm ders çıkarıyorumne diceksin canım simdilik sessize aldım kendimi
Bende ikinci gününe geçtim artık gelmedi bekliyorum bakalım çok fazla beyaz akıntı var göğüslerim patlıcak artık uçlarına banyo yaparken su gelirse bile canım çok fena acıyorCanım bende senin gibiyim bugün 3 gün geçikmemin ama kaset testti dün yaptım yine negatif bende beklemedeyim 30 haziranda düşük yaptım geç döllenme yada yumurtlama günümmü degişti bilmiyorum bakalım hayırlısı artık
Yaa nasıl olmaz heveslendik o kadar. Şaşırdom bu testin yalancı pozitif çıkarmasına. Tiiii.Günaydın canlarımevet demek ki neymiş oncomed de çizgi çıkartabiliyormuş Ender de olsa. Tabiki bu kişi de ben oluyorum yine yakından baktığımda çok hafif gölge görüyorum ama ben pozitif olduğunu düşünmüyorum artık çünkü olsa dünden bu yana çoktan bir tık da olsa koyulaşırdı. Artık test yapmam bat gününü beklerim canlarım Papatyamaviss imagination forever T TASUU melisaa93 melegim can IADK L A L A Afratafrac etiketlemeyi unuttuklarım varsa affedin canlarım
Gunaydın kuşumda benım hala bır umudum var.15 dakıka bekledımı bu test,beta cok az olunca bıraz bekleyınce cıkıyorya.Günaydın canlarımevet demek ki neymiş oncomed de çizgi çıkartabiliyormuş Ender de olsa. Tabiki bu kişi de ben oluyorum yine yakından baktığımda çok hafif gölge görüyorum ama ben pozitif olduğunu düşünmüyorum artık çünkü olsa dünden bu yana çoktan bir tık da olsa koyulaşırdı. Artık test yapmam bat gününü beklerim canlarım Papatyamaviss imagination forever T TASUU melisaa93 melegim can IADK L A L A Afratafrac etiketlemeyi unuttuklarım varsa affedin canlarım
Böylesi de hep bizim başımıza geliyor. Hayırlı sağlıklı şekilde gelsin İnşAllah kuzumuzGünaydın canlarımevet demek ki neymiş oncomed de çizgi çıkartabiliyormuş Ender de olsa. Tabiki bu kişi de ben oluyorum yine yakından baktığımda çok hafif gölge görüyorum ama ben pozitif olduğunu düşünmüyorum artık çünkü olsa dünden bu yana çoktan bir tık da olsa koyulaşırdı. Artık test yapmam bat gününü beklerim canlarım Papatyamaviss imagination forever T TASUU melisaa93 melegim can IADK L A L A Afratafrac etiketlemeyi unuttuklarım varsa affedin canlarım
Ben öyle anladımki o zaten bunu annesine söylemiş ve kadın yine de gelmiş. O yüzden söyledimki eşine öylesin doktora eşiyle gitsin. Tabiki iyi niyetli olmaya alakalı. Ama 1 kere söylemişse ve hala geliyorsa bence inat. Çünki bu grip değil ve ya başka bisey. Bence bi kadinin en rahat ola bilmesi gereken dönem ve en özeı doktor randevusuBen katılamıyorum bu olay karsıdakı kısılerın ıyı nıyetlı olup olmaması ve merve hanıma deger verıp vermemesiyle ılgılı.ben buyuk aıle kurumuna onem verıyorum.zaten bellı bı yasa geldık aılelerımız herseyımız.gelmesını ıstemezse esıne soylemesıne gerek yok ıkısı yalnızken annecım ben rahat edemıyorum yoksa senle bı alakası yok dese,çok sorcagını sanmam zaten sonrasında
Yok eşine annesini söyıe demiyodum) eşine ikinizin gitmesini istedigini. Böyle sana saha rahat geldiginiEşim farkında oda benim gibi içimizde halletmeye calısıyo aşılama olcak bu ay ama mecbur aynı evin içinde paylaşıcaz
İndim mezajlara baktım. Kız yazmışki söyledim. Kadin da laf sokmaya başlamış. O yüzden şahsen benim için iyi niyet gibi gözükmüyor. O artık bi birey. Nasıl ve kimle gitmek istiyorsa öyle yapmalıBen katılamıyorum bu olay karsıdakı kısılerın ıyı nıyetlı olup olmaması ve merve hanıma deger verıp vermemesiyle ılgılı.ben buyuk aıle kurumuna onem verıyorum.zaten bellı bı yasa geldık aılelerımız herseyımız.gelmesını ıstemezse esıne soylemesıne gerek yok ıkısı yalnızken annecım ben rahat edemıyorum yoksa senle bı alakası yok dese,çok sorcagını sanmam zaten sonrasında
Bak bizde ayni evde yasiyoduk. Eşime söyledim kimse bilmesin. Hsgye gitdimO kadar arada kaldım ki kimse kırılmadan süreci atlatsak hayırlısıyla. Hsg konusunda aslında abartılmasın basit bi işlem diye gelme dedim ama yanlış anladı sürekli laf soktu bi aile büyüğü olmadan gidilmez gibi sözler.hiç sesimi cıkarmadım bende. Sadece film çekilde ameliyatmış gibi gelinse gerilirdim dedim
Ay burda çizgi varrBuda benım ılk aksam testımYarını beklıyoruz hadı bakalım
Sonunda benim gibi düşünen birirsiÜzülme canım en doğrusunu yapmışsın bence bebekle ilgili yaşanılan her durumda hem kız hem erkek tarafı kapının ardında olmalı, bana çok yatak odasına çalmadan giriyorlarmış hissi veriyor herkes haddini bilsin ya yargı dağıtmak istemem ama
Sağlık olsun bebeğim. Sen zaten yolunu çizdin. Gidip bir doktora görün bakalım.Günaydın canlarımevet demek ki neymiş oncomed de çizgi çıkartabiliyormuş Ender de olsa. Tabiki bu kişi de ben oluyorum yine yakından baktığımda çok hafif gölge görüyorum ama ben pozitif olduğunu düşünmüyorum artık çünkü olsa dünden bu yana çoktan bir tık da olsa koyulaşırdı. Artık test yapmam bat gününü beklerim canlarım Papatyamaviss imagination forever T TASUU melisaa93 melegim can IADK L A L A Afratafrac etiketlemeyi unuttuklarım varsa affedin canlarım
Yanı ne dıyecegımı bılemıyorum ama az betalarda zaten barız bı koyulasma olmaz rengı pembe ıse gölgenin ben hala Ümit var dıye bakıyorum kırmızlar gelmeden umut hep vardırGünaydın canlarımevet demek ki neymiş oncomed de çizgi çıkartabiliyormuş Ender de olsa. Tabiki bu kişi de ben oluyorum yine yakından baktığımda çok hafif gölge görüyorum ama ben pozitif olduğunu düşünmüyorum artık çünkü olsa dünden bu yana çoktan bir tık da olsa koyulaşırdı. Artık test yapmam bat gününü beklerim canlarım Papatyamaviss imagination forever T TASUU melisaa93 melegim can IADK L A L A Afratafrac etiketlemeyi unuttuklarım varsa affedin canlarım
sukur iyi sizler nasilsiniz?Günaydın kızlar
Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?