- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #16.701
hafif gölge var ama biliryorsun canım pembe cıkmayıncaya kadar gölgeler yanıltıcı hayırlısı olsun bakalımSon birkaç gündür yapıyorum bak bugünkü
16 Ağustos bebişim. Ben daha yumurtlamadımA Afratafrac senin ne zaman bat?
Hı senin varmış daha hadi inşallah sende bu ay hamile kalırsın16 Ağustos bebişim. Ben daha yumurtlamadım
Ayy bu yumurtlama olayını bende tam çözemedim. Uygulamadaki çatlama günümden 5-6 gün önce adet olacakmışım gibi bi ağrı oldu. O gün yumurtladım mı demek?? Yoksa çatlama mı oldu?? Bilen bacılar beni de aydınlatın noluuurKızlar benim yumurtlamam dün görünüyordu. Ama ben hiç ağrı falan hissetmedim. Yumurtlama akıntım vardı. O da cumartesi günü durdu.
Acaba ben erken mi yumurtladım yoksa çatlama olmadı mı?
Denemelere başladığımızdan beri her yumurtlamayı hissediyordum. Yumurtlama olduğu halde hissetmeme durumu olabilir mi acaba? İnşallah öyledir
İnşallah bu testin negatifide yanlış sonuç veriyodur.Mağlesef mınnoslarımgece terledım baya atesım dustu zaten ıkı gune gelır benımkıler sanırım.bıdakı testı persembe yaparım ancak gelmezse benımkıler melisaa93 A Afratafrac Mervenur277 fnd_50
Benim normalde adet olduğum günle yumurtlama ağrısı yaşadığım gün, ovulasyon yaptıysam yine o da tutarlıydı uygulamayla.Ayy bu yumurtlama olayını bende tam çözemedim. Uygulamadaki çatlama günümden 5-6 gün önce adet olacakmışım gibi bi ağrı oldu. O gün yumurtladım mı demek?? Yoksa çatlama mı oldu?? Bilen bacılar beni de aydınlatın noluuur
Yok bebeğim ben görmüyorum net görmedikçe de aramıyorum zaten 13.gün olsa net çıkardıYaa ben sanki burda görüyor gibiyim ama çok mu yakın bilemedim sen görmüyor musun?
Kuzum bu test çok geç gösteriyor pozitifi umarım yanlıştırMağlesef mınnoslarımgece terledım baya atesım dustu zaten ıkı gune gelır benımkıler sanırım.bıdakı testı persembe yaparım ancak gelmezse benımkıler melisaa93 A Afratafrac Mervenur277 fnd_50
Öyle demeee belki geç döllenme oldu bekleyelim bakalım regl olmazsan çarşamba günü yaparsın tekrarYok bebeğim ben görmüyorum net görmedikçe de aramıyorum zaten 13.gün olsa net çıkardı
AhhahahahSoru işareti koyman aklında bazı tedirginlikler olduğunu düşündürtsede cümlenin geneli muhteşemsağol bebem
Yaptım canım tertemiz bembeyazbende iyim canım yeni ay yeni umutlar yarın bitiyor regl gelsin çalışmalarbugün test yaptınmı tekrar
Bebısım zaten ilişkinin uzerınden 7 gun gectı daha olsada cıkmazda,adet belırtısı gelınce umudu kestım terledım cok gece vede gogus agrım azaldı.o yuzden bıdahakı maclara bakcaz artık artık hıc onemsemıyorum zatenİnşallah bu testin negatifide yanlış sonuç veriyodur.
Yok canım gölge bile yok aslında fotoğrafta yansıma olabiliyorhafif gölge var ama biliryorsun canım pembe cıkmayıncaya kadar gölgeler yanıltıcı hayırlısı olsun bakalım
İnşAllah bir anda ikinci çizginin belirdiğini görürsün o gün bebeğimMağlesef mınnoslarımgece terledım baya atesım dustu zaten ıkı gune gelır benımkıler sanırım.bıdakı testı persembe yaparım ancak gelmezse benımkıler melisaa93 A Afratafrac Mervenur277 fnd_50
Ağrısız çatladı belkide bu ay canımBenim normalde adet olduğum günle yumurtlama ağrısı yaşadığım gün, ovulasyon yaptıysam yine o da tutarlıydı uygulamayla.
Geçen ay uzun zamandır olmamıştı 28 günde geldi adet. 2 gün gecikerek. Acaba bu ayda mı 28 günde olacak diycem ama uzayan akıntım bitti ağrı olmadan
Bilen anlayan fikri olan var mı?
Aynen canım bakalım regl bekliyorum zaten ama ihtimalde veremiyorum açıkçasıÖyle demeee belki geç döllenme oldu bekleyelim bakalım regl olmazsan çarşamba günü yaparsın tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?