- 18 Aralık 2022
- 959
- 1.049
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gölge var canım bak şimdi daha belli İnşAllah testten değildir. Senin geçen ayki testler daha belli olunca buna tam bir şey diyemedim İnşAllah vardır bebişkızlar benim testimede baksanıza yeni yaptım, sabah diğil, son ilişki üzerinden 9 gün geçmiş, sanki çok çok silik var gibi
onlar artimeddi, artık artimede son)))Bir gölge var canım bak şimdi daha belli İnşAllah testten değildir. Senin geçen ayki testler daha belli olunca buna tam bir şey diyemedim İnşAllah vardır bebiş
İnnovita yok mu sende ondan ypsanonlar artimeddi, artık artimede son)))
yok bunu buldum akşam akşam, göğüs uclarım ağrıyor, bi de ev topluyorum dedim bakıyım varsa ağır kaldırmıyım))İnnovita yok mu sende ondan ypsan
Yinede kaldırma sen dikkat et kendineyok bunu buldum akşam akşam, göğüs uclarım ağrıyor, bi de ev topluyorum dedim bakıyım varsa ağır kaldırmıyım))
Ay inşallah canım valla bazen diyorum yumurtlama kovalıyoz yetmiyo ilaçlar iğneler akışına bırak olursa olur olmazsa yapacak bişey yok inan psikolojim bozuldu artık her ay negatifi görmektenAnladım cnm bu ay olmassa önümüzdeki ay inşallah bende en son ilişki üstünden 8 gğn geçti belirti Fln bişi yol muhtemel bende regl olurum öyle hissediyorum :)
En üstteki mi akşam yani? Akşam böyle çıkması normal ilk idrar değil kiSabah yaptığım test akşam doğru böyle oldu bu markanın hiç bir testi böyle olmamıştı
Ben de gördüm dikkatli bakınca bi renk değişimi varkızlar benim testimede baksanıza yeni yaptım, sabah diğil, son ilişki üzerinden 9 gün geçmiş, sanki çok çok silik var gibi
ikisi de akşam, kahve falan içmiştimEn üstteki mi akşam yani? Akşam böyle çıkması normal ilk idrar değil ki
Daha önce yazmıştı bana . Anestezili olacaksa ondan aç gel demiştirBana doktor hıc bişey yemeyeceksin dedi yemeden içmeden gel dedi ağrı kesici falan orda verirler mi bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canim.Kızlar selam naber okulun kapandığı cuma günü kötüleştim boğaz ağrısı halsizlik ve ateş iki gün boyunca mahvoldum antibiyotik tedavisi gördüm bir hafta yumurtlama haftama denk geldi sanırım bilmiyorum çünkü bu ay takip yapmayacağımı söylemiştim :) neyse ben iyileşir gibi oldum sonra oğlum mahvoldu beş gün düşmeyen inatcı ateş boğaz ağrısı. Mahvoldum günlerce Allahım kimseye çözümsüz dert hastalık vermesin çocuk gözümün önünde tir tir titriyor ama 41 derece ateşle yanıyor antibiyotik tedavisi falan hiçbiri fayda etmedi en sonunda hastaneye yatış yaptık iki gün damardan ilaç aldı bugün çıktık hastaneden kanda enfeksiyon çıktı değer sınırı 5 olması gerekirken 89 çıkmıştı. Bugün hastaneden çıktık ama hala kanda enfeksiyon var. Evde antibiyotik tedavisine devam. Şu sıra salgın varmış aman dikkat edin kızlar. Okulun son günleri öğrencilerim ateşlenip hastalanmaya başlamıştı hepimiz geçirmiş olduk. Bu ay da böyle geçmiş olur sanırım. Allah hayırlısını versin. O ne zaman uygun görürse o zaman olsun inşallah. Sizler napıyorsunuz @Papatyamaviss @TASUU @deeppinks Safransari @imagination forever A Afratafrac @savascii @melegim can @cnlrm @simurgggg @Tikabasa @destinesiaa melisaa93 @bebekheyecani ve diğer kızlar
Canım çok üzüldüm, aslında beklesek biraz dişimizi sıkıp belki bu kimyasal denen şeyle hiç karşılaşmayacağız bile. Belki farkında olmadan kaç kez yaşadık. Her şeyin hayırlısı. Biraz kafanı dinle, toparlan. Yeni ay yeni umutMerhaba kızlar çok zor günler geçirdim 10.4 ten sonra hcg düşmeye başladı 7.6, 4.7 ayın 28 inde de adet oldum o kadar umutlanmıştım ki kart testte çıkmasını beklerken eşime sürpriz yapmak için her şey mahvoldu buraya bile giremedim o kadar üzüldüm neden yükseldi hala şaşkınım progesteron umda artınca kesinlikle hamileyim sandım ama değilmişim bundan sonra adetim gecikmeden asla hcg ya da kart test bakmicam çok üzücü oluyo
Güncelliyorum canım. Yüzün gülecek inşallah topik bitmedenBen de temmuza kaldım artık sat 28 haziran Bat 25 temmuz
Ay ben bişiler gördüm hadi inşallahMerhaba kizlar çatlama iğnesi hariç 12.günüm test yaptim biri erken geb testi, diğeri frelly marka bakar mısınız
Kuzum azcık erken yapmışsın testini. Ben göremedim ancak biraz parlamış foto. O yüzden görememiş de olabilirim. Sen görebildin mi?Regle 6 gün var. Bugün bazı planlardan dolayı yaptım testi ilişki üzerinden 10 gün geçti. Sizce var mı