- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
- #11.941
Gelsin o zaman bebiş yaaYaptım yine var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelsin o zaman bebiş yaaYaptım yine var![]()
Evet kuzum üstteni yeni yaptım daha koyu olmalıydı ama az idrar damlattım ondan mı oldu anlamadım ya de test böyle çıkarıyor. Alttaki bozuk değil dün yapıldığı için kurumuş diğer çizgi dağılmış. Psikolojikmidir anlamadım karnım ağrıyor:) vermicem kan adet olursam testler bozuktur olmazsam salı gidicem zaten kan veriirm bebişler. O zamana kadar bekleyelim. Adet olursamda ağustosta beraberizBebeğim üsttekinde hafif bir çizgi görür gibiyim ama alttaki test bozulmjuş gibi duruyo
Diğer testlerim de aşırı silik gördüm kuruduktan sonra belli oldular anlayamadım o yüzden koyulaşma oldu mu olmadı mı ama gözle çizgiyi daha rahat görmeye başladımGelsin o zaman bebiş yaakuzum koyulaşmıyor sanki değil mi? Bana mı öyle geliyor? Koyulaşıyor mu günden güne çizgi?
Beliş bu testlerle napıcazSon 1 erken gebelik var onuda yarın yada adet günü yaparım çıkar çıkmaz ona göre giderim![]()
Cok şükür canm korktuğun gibide olmadı tuplerde acıkmış hayırlısı olsun bundan sonraKızlar hsgden geldim. 13.35de girdim 14.00de minnoş minnoş çıktım. C kollu değildi. Anestezi aldım. Hiçbir şey hissetmedim. Ağrı kesici de yapmışlar bana. Şimdi biraz ağrım oldu arveles yazdı doktorum ağrı olursa iç dedi. Şimdi onu içtim. 7 gün kullanmam için antibiyotik verdi. Ben de iki güne yumyrtlayacağım deyince. İki gün kullan sonra bırak günleri değerlendirin dedi. Hafif hafif bir iki damla şeklinde kanamam ve regl ağrım dışında birşey yok çok şükür. Ağrımda geçer heralde birazdan. Beni cesaretlendiren ve burda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim@beyons @imagination forever . Ay en önemli kısmı unuttum
tüplerim açık, rahmim iyiymiş.
Yok bacım bizi kan testi paklar artık benım bu testlere inancım kalmadıDiğer testlerim de aşırı silik gördüm kuruduktan sonra belli oldular anlayamadım o yüzden koyulaşma oldu mu olmadı mı ama gözle çizgiyi daha rahat görmeye başladım
Yok diyelimYok bişey bende![]()
Kız gördün mü bişeyler ciddi söleYok diyelim![]()
Bir tarafımıza birşey girmeden rahatlamayız biz o yüzden de akıllanmayızBeliş bu testlerle napıcazbende bıraktım adet olmazsam yarına kadar vardır zaten yeto ya
kız keşke erken gebelik test alsaydım 90 lira verip 15 liralık betayı 1500 te algılıyor herhalde
![]()
GöremedimKız gördün mü bişeyler ciddi söle
Kocam hazırlandı test yapak diye dedim yapmicam banane karnım ağrıyor sen niye böyle yaptın diyor. Ya ben mi çıkardım çift çizgiyiBir tarafımıza birşey girmeden rahatlamayız biz o yüzden de akıllanmayız![]()
Oh oh şükür valla görseydın kafayı yıcektım az daha 4 gundeyım gecıkme gelmediGöremedim![]()
Allah Allah hava değişikliği mı oldu ki yumurtlama takibi yaptın mı , belki gec yumurtalamışsındırOh oh şükür valla görseydın kafayı yıcektım az daha 4 gundeyım gecıkme gelmedi
Kocam hazırlandı test yapak diye dedim yapmicam banane karnım ağrıyor sen niye böyle yaptın diyor. Ya ben mi çıkardım çift çizgiyi![]()
Yok yapmadım bizim buralar hep soğuk zatenAllah Allah hava değişikliği mı oldu ki yumurtlama takibi yaptın mı , belki gec yumurtalamışsındır
Adet olursamda üzülmem çocuk koç burcu olmamış oluyorÇok heyecan yapmış
beraber yaptık nasıl deseydin
![]()
Bence geç yumurtama oldu sendeYok yapmadım bizim buralar hep soğuk zaten![]()
Öyle bebeğim gülmek varken gözyaşı dökmeye ne gerek var.gençsin, güzelsin, sosyalsin. Sen kendi içine dönünce bak nasıl pervane oluyor etrafındaHeralde baya içerledımkı agladım uyurken.ben hıc aglamam kolay kolay cook cook zordur yanı.asıl agladıgım ıcın daha cok kırıldım,bır damla gozyasıma kurban olsun.zaten mınnosum bıraz arkadaslarımla fln gorusmeye agırlık verecegım kendıme vakıt ayıracagım.dedıgın gıbı fazla deger nankorluk getırıyor haklısın melısosum![]()
Ayyy koç istemedim istemedim koç olacak sanırımAdet olursamda üzülmem çocuk koç burcu olmamış oluyor![]()
Belkıde kasıklarım ara ara ağrıyo ama gelen güney yok dahaBence geç yumurtama oldu sende