• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bebeğim üsttekinde hafif bir çizgi görür gibiyim ama alttaki test bozulmjuş gibi duruyo
Evet kuzum üstteni yeni yaptım daha koyu olmalıydı ama az idrar damlattım ondan mı oldu anlamadım ya de test böyle çıkarıyor. Alttaki bozuk değil dün yapıldığı için kurumuş diğer çizgi dağılmış. Psikolojikmidir anlamadım karnım ağrıyor:) vermicem kan adet olursam testler bozuktur olmazsam salı gidicem zaten kan veriirm bebişler. O zamana kadar bekleyelim. Adet olursamda ağustosta beraberiz😍😍

Gelsin o zaman bebiş yaa 🧿 kuzum koyulaşmıyor sanki değil mi? Bana mı öyle geliyor? Koyulaşıyor mu günden güne çizgi?
Diğer testlerim de aşırı silik gördüm kuruduktan sonra belli oldular anlayamadım o yüzden koyulaşma oldu mu olmadı mı ama gözle çizgiyi daha rahat görmeye başladım

Son 1 erken gebelik var onuda yarın yada adet günü yaparım çıkar çıkmaz ona göre giderim 🤭
Beliş bu testlerle napıcaz🤣 bende bıraktım adet olmazsam yarına kadar vardır zaten yeto ya🤣🤣 kız keşke erken gebelik test alsaydım 90 lira verip 15 liralık betayı 1500 te algılıyor herhalde🤣🤣

Kızlar hsgden geldim. 13.35de girdim 14.00de minnoş minnoş çıktım. C kollu değildi. Anestezi aldım. Hiçbir şey hissetmedim. Ağrı kesici de yapmışlar bana. Şimdi biraz ağrım oldu arveles yazdı doktorum ağrı olursa iç dedi. Şimdi onu içtim. 7 gün kullanmam için antibiyotik verdi. Ben de iki güne yumyrtlayacağım deyince. İki gün kullan sonra bırak günleri değerlendirin dedi. Hafif hafif bir iki damla şeklinde kanamam ve regl ağrım dışında birşey yok çok şükür. Ağrımda geçer heralde birazdan. Beni cesaretlendiren ve burda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim 🥰🙏 @beyons @imagination forever . Ay en önemli kısmı unuttum 🥰 tüplerim açık, rahmim iyiymiş.
Cok şükür canm korktuğun gibide olmadı tuplerde acıkmış hayırlısı olsun bundan sonra 🙏

Diğer testlerim de aşırı silik gördüm kuruduktan sonra belli oldular anlayamadım o yüzden koyulaşma oldu mu olmadı mı ama gözle çizgiyi daha rahat görmeye başladım
Yok bacım bizi kan testi paklar artık benım bu testlere inancım kalmadı 🤣

Beliş bu testlerle napıcaz🤣 bende bıraktım adet olmazsam yarına kadar vardır zaten yeto ya🤣🤣 kız keşke erken gebelik test alsaydım 90 lira verip 15 liralık betayı 1500 te algılıyor herhalde🤣🤣
Bir tarafımıza birşey girmeden rahatlamayız biz o yüzden de akıllanmayız 🤣

Heralde baya içerledımkı agladım uyurken.ben hıc aglamam kolay kolay cook cook zordur yanı.asıl agladıgım ıcın daha cok kırıldım,bır damla gozyasıma kurban olsun.zaten mınnosum bıraz arkadaslarımla fln gorusmeye agırlık verecegım kendıme vakıt ayıracagım.dedıgın gıbı fazla deger nankorluk getırıyor haklısın melısosum❤️
Öyle bebeğim gülmek varken gözyaşı dökmeye ne gerek var.gençsin, güzelsin, sosyalsin. Sen kendi içine dönünce bak nasıl pervane oluyor etrafında ☺️ Ama ona trip atmadan yapmalısın. Her şey normalmiş gibi olacak ama sen kendi hayatını yaşayacaksın. Trip atınca ekstra uzaklaşıp gardını alıyor erkekler. Trip atmayıp uzak durunca aptallaşıyorlar 😂

Back
X