• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Yaa kusura bakma msj okurken hemen yazamıyorum ondan dolayı sonradan böylr böyle cevap veriyorum.
Sen bence erken gebelik testi yapma direkt kaset test yap erken gebelikler yanlış oluyor diyorlar bende öyle olmuştu bide erken gebelik testlerinin markası ne?
Erken gebelik değil normal test canım onlar markası yok

Yaa kusura bakma msj okurken hemen yazamıyorum ondan dolayı sonradan böylr böyle cevap veriyorum.
Sen bence erken gebelik testi yapma direkt kaset test yap erken gebelikler yanlış oluyor diyorlar bende öyle olmuştu bide erken gebelik testlerinin markası ne?
Mor olanlar days doctordu bugün yaptığım heal point bende her test çizgi çıkartıyor çiçeğim birşey değişmiyor

Valla evi kiralarken yaptık. Hakkımızı aramasını da biliyoruz. Ancak tam üst katımızda oturuyolar ailecek ve çok çirkef bir aile normal zamanda da. BEnim onlarla uğraşacak - savaşacak gücüm pek yok.
Ay be lanet insanlar var vallahi Allah sabır versin yaptığı şimdi o zamı

Mor olanlar days doctordu bugün yaptığım heal point bende her test çizgi çıkartıyor çiçeğim birşey değişmiyor
Daha öncekilerde de görüyordum evet oda çok zor ya neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayamıyor insan.
Bence sende direkt kan ver varsa vardır yoksa yoktur deriz böyle karmaşa da kalıyoruz

Daha öncekilerde de görüyordum evet oda çok zor ya neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayamıyor insan.
Bence sende direkt kan ver varsa vardır yoksa yoktur deriz böyle karmaşa da kalıyoruz
Delik deşik de olmak istemiyorum en azından adet günümü bekleyim 3 günüm kaldı

Bebeğim sen bence her ay testlere boş yere para verme. Bence senin çişinde gerçekten bişi var ve bu testleri etkiliyor. Sen her ay Bat ını bekle ve baktın reglin gecikti git kan ver. En garantisi.
Bu ayda çıkmazda dediğin gibi yapıcam artık çok garip anlamıyorum Niye böyle devamlı kimyasal mı oluyor ki

Kızlar günaydın dün akşam 10 gibi kanamam oldu acile geldik yatış verdiler hastanedeyim ..kan uyuşmazlığı iğnesi ve bitane iğne verdiler ağızdan progestran alıyorum bide hala hafif kanama devam ediyor dualarınıza talibim 😞🤲🏻
Cokkk geçmiş olsun kuzum dualarımız seninle cokkk dikkat et allah yardımcın olsun bu süreçte lütfen stresten üzüntüden uzak dur inşallah hiçbirşey olmiycak🤲💗

Günaydın canım. Msjları okudum da birine aZ birine çok damlattım demişsin. Bende zamanında birine 2 diğerine 3 damlatırdım 3 olan tam net çıkarken 2 olan çok az silik çıkardı
Bence tam Bi kaç damlatacağını belirle ona göre damlat 😂😂
Büyük ihtimal birine az diğerine çok damlattığın için böyle oldu 🥰🙏🏻
Aaaa evet kuzum hatta biri sarı yoğun diğerinde idrar yok nerdeyse. Çok teşekkür ederim böyle adet sancısı gibi bişey vurup gidiypr belimin ağrısıyla emin olamıyorum 1 2 gün daha bekleyeceğim ❤️

Back
X