• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar günaydın dün akşam 10 gibi kanamam oldu acile geldik yatış verdiler hastanedeyim ..kan uyuşmazlığı iğnesi ve bitane iğne verdiler ağızdan progestran alıyorum bide hala hafif kanama devam ediyor dualarınıza talibim 😞🤲🏻
Günaydın canım. Allahım yardım etsin. Böyle şeylerde sakın stres yapma stres ve üzüntü daha da kötü yapıyor insanı rahat ol. Herşey düzelicek Allah'ın izniyle kanaman da biticek korkma sakın. Dualarım seninle 🥰🙏🏻

Kızlar günaydın dün akşam 10 gibi kanamam oldu acile geldik yatış verdiler hastanedeyim ..kan uyuşmazlığı iğnesi ve bitane iğne verdiler ağızdan progestran alıyorum bide hala hafif kanama devam ediyor dualarınıza talibim 😞🤲🏻
İnşAllah geçecek bu süreç canım sen hiç yorma kendini bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak 🤲🏻 Bak kaç arkadaşımız yaşadı benzer şeyler şimdi evlerinde bebiş büyütüyorlar sende sağlıkla çıkacaksın İnşAllah 🤲🏻😍

İnşallah kuzum ama bu sabah yaptığımda çıkmadı hemde aynı testle. Hassas değil bu test demişti eczacı dün ki kurumada değildi ee hangisi doğru şimdi🤣🤣
Günaydın canım. Msjları okudum da birine aZ birine çok damlattım demişsin. Bende zamanında birine 2 diğerine 3 damlatırdım 3 olan tam net çıkarken 2 olan çok az silik çıkardı
Bence tam Bi kaç damlatacağını belirle ona göre damlat 😂😂
Büyük ihtimal birine az diğerine çok damlattığın için böyle oldu 🥰🙏🏻

Yok bebısm ya ınan umrumda degıl artık ben cok sabırlı ama sabrı tasıncada tamamen duyarsızlasan bırıyım,umrumda degıl ınankı kendımı sıkmaktan bılıyosun hastalık sahıbı oldum ya bu yıl,degmez yani,zaten kendısınede dedım bosanırız en kötü olur bıter dedım,sacmalama nası konusuyosun fln dedı ama dusuncem bu yonde.yanımda olmayı bıle beceremeyen bırıyle nıye zorlu yollara gıreyımkı oluyosa olur olmuyosa ben asla kılımı kıpırdatmam artık.sonrasınada bakarız.saol bebısm
BEbeğim erkeklere gerçekten öğretmemişler, eğitmemişler. Maalesef bu iş hep bizlere kalıyor. Resmen küçük bir çocuk yetiştirip büyütüyoruz. Neyi beceremediğini, ne yapamadığını da bilmiyordur kesin. Bişi denince de ne var bunda? Ne yaptım? Çok büyütüyorsun. vs. gibi cümleler kurarlar otomatik.

Valla sinir oldum e bunun bir yolu yokmu sözleşme falan yaptınızmı
Valla evi kiralarken yaptık. Hakkımızı aramasını da biliyoruz. Ancak tam üst katımızda oturuyolar ailecek ve çok çirkef bir aile normal zamanda da. BEnim onlarla uğraşacak - savaşacak gücüm pek yok.

Yaa kusura bakma msj okurken hemen yazamıyorum ondan dolayı sonradan böylr böyle cevap veriyorum.
Sen bence erken gebelik testi yapma direkt kaset test yap erken gebelikler yanlış oluyor diyorlar bende öyle olmuştu bide erken gebelik testlerinin markası ne?

Senin mutluluğun önemli olan bebeğim.sen biraz kendini geri çek o sana gelecektir zaten. Erkekler biraz böyle maalesef ki. Onların ihtiyacı olsa biz her türlü desteğiz ama bizim ihtiyacımız olunca keyifleri yettiği sürece yanımızdalar. Birde biz onlar için o kadar çok şey yapıyoruz ki en çok bize karşı nankörleşiyorlar
Ben bir gün eşime dedim. "Seni annen ve baban çocuğu oldukları için seviyolar, kardeşin de bir akrabası olarak seviyor. Seni bugüne kadar olduğun gibi kabul edip seven tek insan benim, bunu asla unutma" dedim. O günden sonra bakış açısı biraz değişti.

Back
X