• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bu arada dun gece canım cok sıkıldı agladım hatta (tabıkı o asla bunu gormedı )ve cocuk olayını bır surelıgıne rafa kaldırdım arkadaslar,eşim belkı nıyetı o olmadan belkı ıstemeden bıkac cumle kurdu bıkac hareketı oldu ve gercekten kırıldım yani(cocuk muhabbetıyle ılgılı),insanlardan beklentımı mınımıze tutmaya calısıyorum ama odunlukta çıgır açan bırı olunca o bıle yetmıyor.bunları kırıldıgım ıcın soylemıyorum kılımı kıpırdatmam artık,uygulamaları bıle sıldım.gelecek neler getırecek bakacagız belkıde herkes kendı yoluna gıder
Erkekler lafın nereye gideceğini hiç düşünmeden bodoslama konuşuyorlar canım. Sonrada senin kırılacağını anlamadım, sen yanlış anladın gibi cümlelerle geliyorlar. Ama bence kendi içinde yaşama. Ne yaşıyorsan ona da yaşat. Duygularını açıkça göster kendi içinde biriktirirsen patlaması olumsuz sonuçlar doğurabilir. Sen bence duygu yoğunluğu ile böyle düşünüyorsun. Sakinleşince kararların değişebilir. Kendine biraz zaman tanı bu süreç yorucu ve yıpratıcı ama her şey düzelir elbet

Günaydın çiçeklerimmmm🥰🥰

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 75
  • image.webp
    image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 61
  • image.webp
    image.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 72
Aaa kızlar silik var kocam gördü diğeri kurumuş birbirine karışmış çıkan 2. Çizfi ben buna az damlatmıştm ondanmo daha silik çıktı testte dandik herhalde
Tatlım gölge görüyorum ama bilemedim regl olmazsan yarın bi tekrar yaparsın koyulasirsa kan verirsin belli olur hayırlısı olsun inşallah tatlım 🥰🥰

Erkekler lafın nereye gideceğini hiç düşünmeden bodoslama konuşuyorlar canım. Sonrada senin kırılacağını anlamadım, sen yanlış anladın gibi cümlelerle geliyorlar. Ama bence kendi içinde yaşama. Ne yaşıyorsan ona da yaşat. Duygularını açıkça göster kendi içinde biriktirirsen patlaması olumsuz sonuçlar doğurabilir. Sen bence duygu yoğunluğu ile böyle düşünüyorsun. Sakinleşince kararların değişebilir. Kendine biraz zaman tanı bu süreç yorucu ve yıpratıcı ama her şey düzelir elbet
Yok bebısm ya ınan umrumda degıl artık ben cok sabırlı ama sabrı tasıncada tamamen duyarsızlasan bırıyım,umrumda degıl ınankı kendımı sıkmaktan bılıyosun hastalık sahıbı oldum ya bu yıl,degmez yani,zaten kendısınede dedım bosanırız en kötü olur bıter dedım,sacmalama nası konusuyosun fln dedı ama dusuncem bu yonde.yanımda olmayı bıle beceremeyen bırıyle nıye zorlu yollara gıreyımkı oluyosa olur olmuyosa ben asla kılımı kıpırdatmam artık.sonrasınada bakarız.saol bebısm

Yok bebısm ya ınan umrumda degıl artık ben cok sabırlı ama sabrı tasıncada tamamen duyarsızlasan bırıyım,umrumda degıl ınankı kendımı sıkmaktan bılıyosun hastalık sahıbı oldum ya bu yıl,degmez yani,zaten kendısınede dedım bosanırız en kötü olur bıter dedım,sacmalama nası konusuyosun fln dedı ama dusuncem bu yonde.yanımda olmayı bıle beceremeyen bırıyle nıye zorlu yollara gıreyımkı oluyosa olur olmuyosa ben asla kılımı kıpırdatmam artık.sonrasınada bakarız.saol bebısm
Senin mutluluğun önemli olan bebeğim.sen biraz kendini geri çek o sana gelecektir zaten. Erkekler biraz böyle maalesef ki. Onların ihtiyacı olsa biz her türlü desteğiz ama bizim ihtiyacımız olunca keyifleri yettiği sürece yanımızdalar. Birde biz onlar için o kadar çok şey yapıyoruz ki en çok bize karşı nankörleşiyorlar

Kuzum iyi misin ? Anlatmak istersen dinleriz. Üzme kendini

Canım ben kaçırdım galiba sayfalara şöyle bı bakmistim ama göremedim bişey, içine atma hiçbir şeyi lütfen paylaşmak istersen sıkıntın hakkında elimizden geldiğince yardımcı oluruz.🙏 Hiçbir şey için kendini üzme, öncelik sensin en değerlisin🌸

Tatlım sen çok pozitif birisin niye böyle oldu bilemiyorum ama içine atma bide erkekler malasef bizim gibi düşünemiyorler inan bazen benim eşimde boş boş konuşur ciddi bisey değilse çok takma düzelirsiniz bu çocuk olayı emin ol çoğu ilişkiyi yıpratıyor farkında olmadan bu yüzden eşler birbirini kirabiliyor bizde de oluyor arada umarım sizin durumda düzelir ve seni pozitif bi şekilde yine görürüz 🥰

Kesınlıkle pozıtıfım zaten dun kızgındım bıraz calısmalar durmustu dr bu ay yumurtlamaya gıdecek yumurta yok dıyınce ama pik olmustu lh ve belırtıler vardı sonucta bellı olmaz ne zaman tutacagı ama o butun umudunu kaybetmıstı sanırsın doktor cocugunuz olmaz dedi,neyse uzerınde durmadım aksam bebaber sohbet edıyoduk ben dedım degerlendırelım bu haftayı, sorun varmıs işte sende dr resmen soyledı tarzında malca cumleler kurdu,tedavısız olmazmıs cocugum beyfendıye göre,ki de oyle bısey bıle demedı.bende dedımkı demekkı gercekten bende cıddı bır sorun olsa tavrın bu olacaktı yanı ogrendıgım ıyı oldu dedm,gerekırse bosanırız kafanı yorma dedım.ama yanı yüz hareketlerı ve tavrı gercekten aşırı aptalcaydı.daha ortada bısey yokken bıle konusmayı beceremıyoruz,benım beklentılerım cok farklı onunsa alakası yok.o yuzden kendıme geldım kendıme bıraz cekı duzen vercem bıraz mesafe ve bıreysellık ıyı gelecek emınımkı

Son düzenleme:
Kesınlıkle pozıtıfım zaten dun kızgındım bıraz calısmalar durmustu dr bu ay yumurtlamaya gıdecek yumurta yok dıyınce ama pik olmustu lh ve belırtıler vardı sonucta bellı olmaz ne zaman tutacagı ama o butun umudunu kaybetmıstı sanırsın doktor cocugunuz olmaz dedi,neyse uzerınde durmadım aksam bebaber sohbet edıyoduk ben dedım degerlendırelım bu haftayı, sorun varmıs işte sende dr resmen soyledı tarzında malca cumleler kurdu,tedavısız olmazmıs cocugum,bende dedımkı demekkı gercekten bende cıddı bır sorun olsa tavrın bu olacaktı yanı ogrendıgım ıyı oldu dedm,gerekırse bosanırız kafanı yorma dedım.ama yanı yüz hareketlerı ve tavrı gercekten aşırı aptalcaydı.daha ortada bısey yokken bıle konusmayı beceremıyoruz,benım beklentılerım cok farklı onunsa alakası yok.o yuzden kendıme geldım kendıme bıraz cekı duzen vercem bıraz mesafe ve bıreysellık ıyı gelecek emınımkı
Canım üzme sen kendini erkekler bizim düşündüğümüz gibi düşünemiyor belkide farkında olmadan seni kırdı biraz zaman ver sadece dediklerinden şuna çok kazdım sorun varmış işte sende ne olursa olsun kullanmamalıydı bunu ki çocuk konusunda hassas olduğunuzuda biliyo

Senin mutluluğun önemli olan bebeğim.sen biraz kendini geri çek o sana gelecektir zaten. Erkekler biraz böyle maalesef ki. Onların ihtiyacı olsa biz her türlü desteğiz ama bizim ihtiyacımız olunca keyifleri yettiği sürece yanımızdalar. Birde biz onlar için o kadar çok şey yapıyoruz ki en çok bize karşı nankörleşiyorlar
Heralde baya içerledımkı agladım uyurken.ben hıc aglamam kolay kolay cook cook zordur yanı.asıl agladıgım ıcın daha cok kırıldım,bır damla gozyasıma kurban olsun.zaten mınnosum bıraz arkadaslarımla fln gorusmeye agırlık verecegım kendıme vakıt ayıracagım.dedıgın gıbı fazla deger nankorluk getırıyor haklısın melısosum❤️

Kesınlıkle pozıtıfım zaten dun kızgındım bıraz calısmalar durmustu dr bu ay yumurtlamaya gıdecek yumurta yok dıyınce ama pik olmustu lh ve belırtıler vardı sonucta bellı olmaz ne zaman tutacagı ama o butun umudunu kaybetmıstı sanırsın doktor cocugunuz olmaz dedi,neyse uzerınde durmadım aksam bebaber sohbet edıyoduk ben dedım degerlendırelım bu haftayı, sorun varmıs işte sende dr resmen soyledı tarzında malca cumleler kurdu,tedavısız olmazmıs cocugum,bende dedımkı demekkı gercekten bende cıddı bır sorun olsa tavrın bu olacaktı yanı ogrendıgım ıyı oldu dedm,gerekırse bosanırız kafanı yorma dedım.ama yanı yüz hareketlerı ve tavrı gercekten aşırı aptalcaydı.daha ortada bısey yokken bıle konusmayı beceremıyoruz,benım beklentılerım cok farklı onunsa alakası yok.o yuzden kendıme geldım kendıme bıraz cekı duzen vercem bıraz mesafe ve bıreysellık ıyı gelecek emınımkı
Biraz uzak durup tavır yap canım zaten hatasını fark edip sana gelecektir emin ol hepimizde buna benzer durumlar oluyor bi şekilde toparlıyoruz biraz kendini dinle canım üzme kendini ne yapalım belkide bizim sınavımız bu böyle sınanıyoruz 😔

Kesınlıkle pozıtıfım zaten dun kızgındım bıraz calısmalar durmustu dr bu ay yumurtlamaya gıdecek yumurta yok dıyınce ama pik olmustu lh ve belırtıler vardı sonucta bellı olmaz ne zaman tutacagı ama o butun umudunu kaybetmıstı sanırsın doktor cocugunuz olmaz dedi,neyse uzerınde durmadım aksam bebaber sohbet edıyoduk ben dedım degerlendırelım bu haftayı, sorun varmıs işte sende dr resmen soyledı tarzında malca cumleler kurdu,tedavısız olmazmıs cocugum beyfendıye göre,ki de oyle bısey bıle demedı.bende dedımkı demekkı gercekten bende cıddı bır sorun olsa tavrın bu olacaktı yanı ogrendıgım ıyı oldu dedm,gerekırse bosanırız kafanı yorma dedım.ama yanı yüz hareketlerı ve tavrı gercekten aşırı aptalcaydı.daha ortada bısey yokken bıle konusmayı beceremıyoruz,benım beklentılerım cok farklı onunsa alakası yok.o yuzden kendıme geldım kendıme bıraz cekı duzen vercem bıraz mesafe ve bıreysellık ıyı gelecek emınımkı
Canım erkekler bizim gibi ince düşünemiyorlar. Akıllarına nasıl estiyse öyle davranıyorlar. Lütfen sinirinin geçmesini bekle. Yumurtlama dönemi çok hassas ve sinirli oluyoruz. Herşey çok daha ağır geliyor. Haklısın o konuda hiçbir sözüm yok. Bu şekilde konusmamaliydi ama sana gelmesini açıklamasını bekle. Eminim seni kırmak istemedi. Bosanma aşaması için bence hemen ani bir karar verme zamana bırak. Evet tavrını ve kırgınligini belli et ama fevri olma lütfen 🌸eşin bence kendini açıklayacaktır sana, bu süreçler eşleri çok yıpratıyor, umarım bu zorluğu da atlatirsiniz 🙏

Neye inananıcağımı şaşırdım yine var 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG20230723084629.webp
    IMG20230723084629.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG20230723084338.webp
    IMG20230723084338.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG20230723084323.webp
    IMG20230723084323.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 62
Back