• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Eklentiler

• IMG20230723084651.webp
    IMG20230723084651.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG20230723084347.webp
    IMG20230723084347.webp
    5 KB · Görüntüleme: 53
Aaa kızlar silik var kocam gördü diğeri kurumuş birbirine karışmış çıkan 2. Çizfi ben buna az damlatmıştm ondanmo daha silik çıktı testte dandik herhalde
Bebeğim üsttekinde hafif bir çizgi görür gibiyim ama alttaki test bozulmjuş gibi duruyo

Bu arada dun gece canım cok sıkıldı agladım hatta (tabıkı o asla bunu gormedı )ve cocuk olayını bır surelıgıne rafa kaldırdım arkadaslar,eşim belkı nıyetı o olmadan belkı ıstemeden bıkac cumle kurdu bıkac hareketı oldu ve gercekten kırıldım yani(cocuk muhabbetıyle ılgılı),insanlardan beklentımı mınımıze tutmaya calısıyorum ama odunlukta çıgır açan bırı olunca o bıle yetmıyor.bunları kırıldıgım ıcın soylemıyorum kılımı kıpırdatmam artık,uygulamaları bıle sıldım.gelecek neler getırecek bakacagız belkıde herkes kendı yoluna gıder
Bebeğim ne oldunuz birden böyle. Maalesef erkeklerin en iyisi de odun. Bazen çok düşüncesiz olabiliyorlar. Benim de kaç defa çocuk fikrini sildiğimi bir bilsen bana ettiği bazı laflardan ve davranışlardan ötürü. Ancak günün sonunda ölçüp tartıp karar veriyorsun. Bu adam bana her gün böyle davranmıyor diyorsun.Sakinleşince gidip konuş ve neye ne kadar kırıldığını anlat sakince. Şu anda sıcağı sıcağına da ani kararlar verme. Biraz sakinleş önce. İstersen hiç çocuk yapma, bu tamamen sana kalmış. Yapmak kadar yapmamak da senin hakkın.

Ancak dediğim gibi birden de tüm gemileri yakma. Sakinleşince bir daha kararını gözden geçirirsin belki. Ama istemezsen de senin için her şeyin gönülden muhteşem olmasını diliyorum.🙏💕

Kızlar bende uyanır uyanmaz yaptım ama malesef negatif innovita hatalı galiba kendi çizgisi bile Tm çıkmadı o yüzden kasette yaptım ama ondada çıkmadı artık regli bekliyorum @melisaa93 @zynocann @melegim can @imagination forever A Afratafrac edahandro edahandro ve diğer canlar
Ay etiketlenince nasıl heyecanlandım. Dedim hamişş 😊 . Canım bata var değil mi daha ? Bence adet gününe kadar umut var kuzum. Ben de şimdi göremedim ama adet günü çıkanı da çok duydum. 4-5 gün yok mu barına?

Kesınlıkle pozıtıfım zaten dun kızgındım bıraz calısmalar durmustu dr bu ay yumurtlamaya gıdecek yumurta yok dıyınce ama pik olmustu lh ve belırtıler vardı sonucta bellı olmaz ne zaman tutacagı ama o butun umudunu kaybetmıstı sanırsın doktor cocugunuz olmaz dedi,neyse uzerınde durmadım aksam bebaber sohbet edıyoduk ben dedım degerlendırelım bu haftayı, sorun varmıs işte sende dr resmen soyledı tarzında malca cumleler kurdu,tedavısız olmazmıs cocugum beyfendıye göre,ki de oyle bısey bıle demedı.bende dedımkı demekkı gercekten bende cıddı bır sorun olsa tavrın bu olacaktı yanı ogrendıgım ıyı oldu dedm,gerekırse bosanırız kafanı yorma dedım.ama yanı yüz hareketlerı ve tavrı gercekten aşırı aptalcaydı.daha ortada bısey yokken bıle konusmayı beceremıyoruz,benım beklentılerım cok farklı onunsa alakası yok.o yuzden kendıme geldım kendıme bıraz cekı duzen vercem bıraz mesafe ve bıreysellık ıyı gelecek emınımkı
Canım zaman tanı biraz kendine eminim hatasını anlayacaktır.❣️

Ay etiketlenince nasıl heyecanlandım. Dedim hamişş 😊 . Canım bata var değil mi daha ? Bence adet gününe kadar umut var kuzum. Ben de şimdi göremedim ama adet günü çıkanı da çok duydum. 4-5 gün yok mu barına?
Doğru daha var ama silik te olsa çıkar diye ne biliyim bakalım bekliycem canım umarım dediğin gibi olur

Bu arada dun gece canım cok sıkıldı agladım hatta (tabıkı o asla bunu gormedı )ve cocuk olayını bır surelıgıne rafa kaldırdım arkadaslar,eşim belkı nıyetı o olmadan belkı ıstemeden bıkac cumle kurdu bıkac hareketı oldu ve gercekten kırıldım yani(cocuk muhabbetıyle ılgılı),insanlardan beklentımı mınımıze tutmaya calısıyorum ama odunlukta çıgır açan bırı olunca o bıle yetmıyor.bunları kırıldıgım ıcın soylemıyorum kılımı kıpırdatmam artık,uygulamaları bıle sıldım.gelecek neler getırecek bakacagız belkıde herkes kendı yoluna gıder
Canım ya ne diyeceğini bilemedim. Umarım konuşup bir şekilde bu durumun üstesinden gelirsiniz. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç ve eş desteği çok önemli. Ama eşlerin de kendi içlerinde psikolojik yıpranmaları sebebi ile birbirlerine karşı kırıcı hale geldikleri aşikar. Umarım kısa sürede çok uzatmadan tatlıya bağlanır.

Back
X