- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #11.921
Gördüm sankimmNeye inananıcağımı şaşırdım yine var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm sankimmNeye inananıcağımı şaşırdım yine var![]()
Yaptım yine varL A L yarın sabah tekrarla kuzum. Belki sıvı alımı falandır. İkisi de aynı test miydi?
Hayırlısı birtanem. Daha 4 günün var. Dur bakalım.Kızlar bende uyanır uyanmaz yaptım ama malesef negatif innovita hatalı galiba kendi çizgisi bile Tm çıkmadı o yüzden kasette yaptım ama ondada çıkmadı artık regli bekliyorum @melisaa93 @zynocann @melegim can @imagination forever A Afratafracedahandro ve diğer canlar
Bebeğim üsttekinde hafif bir çizgi görür gibiyim ama alttaki test bozulmjuş gibi duruyoAaa kızlar silik var kocam gördü diğeri kurumuş birbirine karışmış çıkan 2. Çizfi ben buna az damlatmıştm ondanmo daha silik çıktı testte dandik herhalde
Ay biri deli hastanesine randevu alsın bana kendi testim senin testler yüzünden kafayı sıyırdımÇok net görünüyor benden![]()
Yaptın mı testAy biri deli hastanesine randevu alsın bana kendi testim senin testler yüzünden kafayı sıyırdım![]()
Bebeğim ne oldunuz birden böyle. Maalesef erkeklerin en iyisi de odun. Bazen çok düşüncesiz olabiliyorlar. Benim de kaç defa çocuk fikrini sildiğimi bir bilsen bana ettiği bazı laflardan ve davranışlardan ötürü. Ancak günün sonunda ölçüp tartıp karar veriyorsun. Bu adam bana her gün böyle davranmıyor diyorsun.Sakinleşince gidip konuş ve neye ne kadar kırıldığını anlat sakince. Şu anda sıcağı sıcağına da ani kararlar verme. Biraz sakinleş önce. İstersen hiç çocuk yapma, bu tamamen sana kalmış. Yapmak kadar yapmamak da senin hakkın.Bu arada dun gece canım cok sıkıldı agladım hatta (tabıkı o asla bunu gormedı )ve cocuk olayını bır surelıgıne rafa kaldırdım arkadaslar,eşim belkı nıyetı o olmadan belkı ıstemeden bıkac cumle kurdu bıkac hareketı oldu ve gercekten kırıldım yani(cocuk muhabbetıyle ılgılı),insanlardan beklentımı mınımıze tutmaya calısıyorum ama odunlukta çıgır açan bırı olunca o bıle yetmıyor.bunları kırıldıgım ıcın soylemıyorum kılımı kıpırdatmam artık,uygulamaları bıle sıldım.gelecek neler getırecek bakacagız belkıde herkes kendı yoluna gıder
Yaptım yaptım valla bende anlamadım bızım bu çiller niye böyle bozukYaptın mı testkız kafayı yemeyim de ne yapayım bir var bir yok neye inanacağımı şaştım
![]()
Canım senin testlere bende anlam veremedimYaptın mı testkız kafayı yemeyim de ne yapayım bir var bir yok neye inanacağımı şaştım
![]()
Ay etiketlenince nasıl heyecanlandım. Dedim hamişşKızlar bende uyanır uyanmaz yaptım ama malesef negatif innovita hatalı galiba kendi çizgisi bile Tm çıkmadı o yüzden kasette yaptım ama ondada çıkmadı artık regli bekliyorum @melisaa93 @zynocann @melegim can @imagination forever A Afratafracedahandro ve diğer canlar
Çıktı mı yine at bakatımYaptım yaptım valla bende anlamadım bızım bu çiller niye böyle bozuk![]()
AttımÇıktı mı yine at bakatım![]()
Son 1 erken gebelik var onuda yarın yada adet günü yaparım çıkar çıkmaz ona göre giderimCanım senin testlere bende anlam veremedimsen en iyisi yarın kan ver kesinleşir test yapma artık
Canım zaman tanı biraz kendine eminim hatasını anlayacaktır.Kesınlıkle pozıtıfım zaten dun kızgındım bıraz calısmalar durmustu dr bu ay yumurtlamaya gıdecek yumurta yok dıyınce ama pik olmustu lh ve belırtıler vardı sonucta bellı olmaz ne zaman tutacagı ama o butun umudunu kaybetmıstı sanırsın doktor cocugunuz olmaz dedi,neyse uzerınde durmadım aksam bebaber sohbet edıyoduk ben dedım degerlendırelım bu haftayı, sorun varmıs işte sende dr resmen soyledı tarzında malca cumleler kurdu,tedavısız olmazmıs cocugum beyfendıye göre,ki de oyle bısey bıle demedı.bende dedımkı demekkı gercekten bende cıddı bır sorun olsa tavrın bu olacaktı yanı ogrendıgım ıyı oldu dedm,gerekırse bosanırız kafanı yorma dedım.ama yanı yüz hareketlerı ve tavrı gercekten aşırı aptalcaydı.daha ortada bısey yokken bıle konusmayı beceremıyoruz,benım beklentılerım cok farklı onunsa alakası yok.o yuzden kendıme geldım kendıme bıraz cekı duzen vercem bıraz mesafe ve bıreysellık ıyı gelecek emınımkı
Doğru daha var ama silik te olsa çıkar diye ne biliyim bakalım bekliycem canım umarım dediğin gibi olurAy etiketlenince nasıl heyecanlandım. Dedim hamişş. Canım bata var değil mi daha ? Bence adet gününe kadar umut var kuzum. Ben de şimdi göremedim ama adet günü çıkanı da çok duydum. 4-5 gün yok mu barına?
Canım ya ne diyeceğini bilemedim. Umarım konuşup bir şekilde bu durumun üstesinden gelirsiniz. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç ve eş desteği çok önemli. Ama eşlerin de kendi içlerinde psikolojik yıpranmaları sebebi ile birbirlerine karşı kırıcı hale geldikleri aşikar. Umarım kısa sürede çok uzatmadan tatlıya bağlanır.Bu arada dun gece canım cok sıkıldı agladım hatta (tabıkı o asla bunu gormedı )ve cocuk olayını bır surelıgıne rafa kaldırdım arkadaslar,eşim belkı nıyetı o olmadan belkı ıstemeden bıkac cumle kurdu bıkac hareketı oldu ve gercekten kırıldım yani(cocuk muhabbetıyle ılgılı),insanlardan beklentımı mınımıze tutmaya calısıyorum ama odunlukta çıgır açan bırı olunca o bıle yetmıyor.bunları kırıldıgım ıcın soylemıyorum kılımı kıpırdatmam artık,uygulamaları bıle sıldım.gelecek neler getırecek bakacagız belkıde herkes kendı yoluna gıder