- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.701
Var aşkım ama kocamda almaya geldi şimdi hahahah kız banane geçsin diyorsa geçsin ben test alıp yarın bakcam merak etmiyorsa bakmasın ben size atarımEvet o açıdan bakınca çok haklısın bebegımhıc bu acıdan dusunmemıstım hahaha senın sımdı araban varmı sen onu soyle bana.varsa eve gıderken kan ver oyle gıt.
Buram buram heyecanlandım bitkinGördümmmm
Kan verdın mı aşkımBuram buram heyecanlandım bitkinidrak edemiyorum biliyormusun
Hamileliğin ağlaması bile güzelAy sorma sinirlerimi bozdu zaten duygusalım kaç gündür dün birdenbire ağlamıştım bundanmış meğer
Kız ismini değiştirmisin aaa şimdi kim oldunu nasıl anlıcamHamileliğin ağlaması bile güzel
Kuzum benim çok sevindim insallah hamilesindirrrİsteyen herkese Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah en önemlisi bu. Allah bilir kızlar. Hamileysem herbirinizine niyetlenip dua edeceğim kuran okurken bana linkleriniİ hatırlatın. Değilsemde Allahtan hayırlı zamanda isteyeceğim. Rüyamda zemzem içmiştim bu ay
Buzmavisi ydim hamileyimmmm artıkKız ismini değiştirmisin aaa şimdi kim oldunu nasıl anlıcam
Totem mi yapıyorsunBuzmavisi ydim hamileyimmmm artık
MaşallahKızlar beta değerim 43.7 iki gün sonra tekrar kan testi yaptıracağım, teşekkür ederim sizlere de
Yaptım bakalım. Hamileyim diye diye yumurtalarımı gaza getiririm belki.Totem mi yapıyorsun
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin bebişinKızlar beta değerim 43.7 iki gün sonra tekrar kan testi yaptıracağım, teşekkür ederim sizlere de
Çok teşekkür ederim canım benim inşallahÇok sevindim canım sağlıkla gelsin bebişin
Valla görünüyor kuzumAyy bakın flaşla daha net
Ben dün test yaptim pozitif insallah sag Salim alirimGüzel kızlar, sizlerin Bat geçti. Ne durumdasınız?
@babytoys @tgdrnkzl @iremgns @anne adayim @Merveeee57 @bebekcee @maaaavi
Sizin de bugündü Bat'ınız var mı gelen giden?
@SipserLioo @Akgun 35
Baktım kuzum gördüm ilk attıgında bile pembelik varAy melek cidden midahada belirginleşti ilerleyen sayfalarda attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?