• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar selaaaam ay maşallah bu ay ne çok hamiş haberi var çok tebrik ediyorum sizleri ❤️ bir sorum olacak ovulasyon testlerim beni çıldırtmak üzere anlayanlar bi yorumlayabilir mi çok teşekkürler. Tekli olanlar 21-22 Temmuz
Kuzum idrarını 2 damladan fazla mı damlatıyorsun. Renkler çok karışmış

Ayy gerçekten mi canım çoook sevindim. Hayırlısı olsun. Tetsiniz bizimle de paylaşsaydın azıcık pozitif görelim gönlümüz açılsın 😍
Tesekkur ederim. Gec dollenme herhalde cok silik cikti pzrts hastaneye gidicem kontrole

Eklentiler

• Screenshot_20230722-205127_AppLock.webp
    Screenshot_20230722-205127_AppLock.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 65
Ay maşallah Allah bağışlasın bu ay ne kısmetli bir ay olmuş keşke bende gelseydim baştan
Ya tesekkur ederim. Ben cok sevinemiyorum mayis ayinda dusuk yaptim daha once de kac tane kayip yasadim dogrudugum bebegimi kaybettim. O yuzden korkuyorum ya

Kızlar birşey sorucam adetim biteli 4 gün oldu bugün kasıklarım sizlıyor yumurtam catlamış olabilir mi

Kızlar, bugün biraz modum moralim her şeyim düşük. Migrenim falan tuttu aldığım haber sonrasında hatta. Ev sahibimiz kiraya aşırı yüksek zam yapmak istiyor. Ne moral kaldı ne bişi.

Bulunduğumuz bina 2 kat. Üstümüzde ev sahibimiz oturuyor. Bu seneki kiramız 2.300 dü. Geçen ay eşimi çağırdı 5000TL yapıyorum dedi. Biz düşündük taşındık, tamam dedik. Bu ay tekrar çağırmış eşimi, vazgeçtim 10.000TL yapıyorum kiranızı dedi. 1 ay süreniz var düşünün taşının beğenmiyorsanız başka yer bulun demiş.

Gerçekten o an düşündüğüm tek şey çocuk oldu. Biz nasıl geçinicez dedim. Eşim de ben de öyle yüksek maaşlar alan kişiler değiliz. Benim maaşım kiraya gidecek. E ne yicez ne içicez. Sinirim bozuldu.

Oturdum kiralık evlere baktım 11-12 bin TL den başlıyorlar. Yani evden çıksak başka yere gitsek daha pahalı. Ayrıca taşınma masrafı var.

Şimdi biraz sakinleşip düşüneceğiz bir iki gün. 2 farklı arkadaşım da aynı durumu yaşadı. Biri çıktı kendine ev aldı kredi çekip cesaret etti, biz yapamayız çünkü bankalar kredi vermiyo. Diğeri mahkemelik oldu hala sürüyo mahkemeleri. Ancak mahkemelik olsak aynı binada o kadar zor olur ki. Ben şu an endişeliyim çocuk yapma fikrine karşı. İlk defa böyle hissediyorum.

Canınızı sıktıysam şimdiden özür dilerim. Buraya kadar okuyup beni dinleyenlere de teşekkür ederim 🙏

Bu koyuluk ondan olamaz ki ama sadece geçen aylar silikleşti hep yumurtlamadan sonra zor görünüyordu. Şimdi pozitife yakın çıkıyor
yok bebeğim koyuluk için demedim. alacalı bulacalılık için dedim o damla olayını. Koyuluğa gelince ise bilemedim valla.

Kızlar
Bugün özel hastaneye (zercan kali) gittim.
Çok kalabalıktı.
Asistanı ultrasonla baktı kısa süre, sanırım görüntü alıyor hocanın bilgisayarına düşüyor. Oda yorumluyor.
Geçmişimi anlattım, hormon testi istedi, 1 senedir olmuyorsa rahim filmi çekelim, ardından da aşılama yapalım dedi.
Bende daha önce yumurta takibi felan yapılmadı, çatlatma mi denesek dedim. Oda 32 yaş üstü direk aşılama tavsiye ediyorum dedi.
Haftaya bugün rahim filmi çekilecek. Diğer adet dönemim de aşılama.
Eşim de ne alaka, önce rahim filmi çekilip duruma göre neden karar vermiyor belki tıkanıklık var açılacak ondan sonra gebelik oluşacak diyor.
Tekrar doktor yanına gittim, eşimin söylediğini anlattım. Rahim filmi çekelim de öyle konuşalım dedi.
O kadar kısa sürdü ki görüşmelerimiz, çok kalabalıktı. Malum deprem bölgesi birkaç doktor var sadece ozellerde onun yoğunluğu oluyor ama o kadar para verince ilgi istiyor insan. 750 muayene 900 test parası verdik.

6.5 rahim filmi, 10 bin de aşılama olacakmış.

Aşılamayı doğu fertil'de yapacakmış. Doğu fertil'de olması biraz güven verdi, şimdi de aklıma geldi direk doğu fertile gidip orada aşılama yaptırsam daha uygun olur mu acaba ?
savascii savascii T TASUU fnd_50 fnd_50

Back