- Konu Sahibi Afratafrac
- #11.721
O şimdi pirinçlerin içinden bebiş ayıklamıştır kapattıktan sonra adam şokeUmutlanmamak için yapıyor bence. Geçsin dur diyor. Tamam geçsin hadi bakalım hodri meydaan Ali rıza efendiii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O şimdi pirinçlerin içinden bebiş ayıklamıştır kapattıktan sonra adam şokeUmutlanmamak için yapıyor bence. Geçsin dur diyor. Tamam geçsin hadi bakalım hodri meydaan Ali rıza efendiii![]()
Kuzum idrarını 2 damladan fazla mı damlatıyorsun. Renkler çok karışmışKızlar selaaaam ay maşallah bu ay ne çok hamiş haberi var çok tebrik ediyorum sizleribir sorum olacak ovulasyon testlerim beni çıldırtmak üzere anlayanlar bi yorumlayabilir mi çok teşekkürler. Tekli olanlar 21-22 Temmuz
Hatta şuan o kadar belirgin ki ama tabi zaman geçti. Yine aldım yarın sabah yapacağımBaktım kuzum gördüm ilk attıgında bile pembelik var![]()
Ayy gerçekten mi canım çoook sevindim. Hayırlısı olsun. Testini bizimle de paylaşsaydın azıcık pozitif görelim gönlümüz açılsınBen dün test yaptim pozitif insallah sag Salim alirim
Yarın sabahı bekleyelim tekrar yapıcam aynı testtenValla görünüyor kuzum![]()
Evet 3-4 damlattığım oluyorKuzum idrarını 2 damladan fazla mı damlatıyorsun. Renkler çok karışmış
Nooooooooo. Sadece 2 damla damlatmalısın bebeğim. 2 damla yeterli oluyor.Evet 3-4 damlattığım oluyor![]()
Tesekkur ederim. Gec dollenme herhalde cok silik cikti pzrts hastaneye gidicem kontroleAyy gerçekten mi canım çoook sevindim. Hayırlısı olsun. Tetsiniz bizimle de paylaşsaydın azıcık pozitif görelim gönlümüz açılsın![]()
Maşallah pembiş çıkmış. Sağlıkla büyüsün.Tesekkur ederim. Gec dollenme herhalde cok silik cikti pzrts hastaneye gidicem kontrole
Bu koyuluk ondan olamaz ki ama sadece geçen aylar silikleşti hep yumurtlamadan sonra zor görünüyordu. Şimdi pozitife yakın çıkıyorNooooooooo. Sadece 2 damla damlatmalısın bebeğim. 2 damla yeterli oluyor.
Görebildiniz mi ikinci cizgiyi.Maşallah pembiş çıkmış. Sağlıkla büyüsün.
Ay maşallah Allah bağışlasın bu ay ne kısmetli bir ay olmuş keşke bende gelseydim baştanTesekkur ederim. Gec dollenme herhalde cok silik cikti pzrts hastaneye gidicem kontrole
Ya tesekkur ederim. Ben cok sevinemiyorum mayis ayinda dusuk yaptim daha once de kac tane kayip yasadim dogrudugum bebegimi kaybettim. O yuzden korkuyorum yaAy maşallah Allah bağışlasın bu ay ne kısmetli bir ay olmuş keşke bende gelseydim baştan
Allah korusun aklına kötüyü getirme çok güzel olur inşallah her şeyYa tesekkur ederim. Ben cok sevinemiyorum mayis ayinda dusuk yaptim daha once de kac tane kayip yasadim dogrudugum bebegimi kaybettim. O yuzden korkuyorum ya
Ben femara kullanıyorumEki Görüntüle 3275105
Kuzum ilaç bu
Insallah allaha şükür iyiki hamile kalabiliyorum onada sukurAllah korusun aklına kötüyü getirme çok güzel olur inşallah her şey
yok bebeğim koyuluk için demedim. alacalı bulacalılık için dedim o damla olayını. Koyuluğa gelince ise bilemedim valla.Bu koyuluk ondan olamaz ki ama sadece geçen aylar silikleşti hep yumurtlamadan sonra zor görünüyordu. Şimdi pozitife yakın çıkıyor