• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

14'ünde çatlama olmuştu yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı kızlar 🥴
Bugün innovita yaptım 8. Gün ama yine de bı içimden geldi çok çok hafif bir çizgi gördüm ama yarım saat geçmişti gri gibi de olunca umursamadım açıkçası. Göğüslerim epeyi büyüdü ama vücudumun bana oyun oynadığını düşünüyorum psikolojik olarak gogus buyumesi, damarlasmasi olabilir mi? Eşim de rüyasında test yaptığımi ve negatif olduğunu görmüş benim de pozitif konusunda pek umudum yok açıkçası tek Belirti göğüs ama psikolojik sanırım 🥺 yarın 9. Gün miratech erken gebelik testi var çıkar mı bekliyim mi 10. Günü ya da 12yi

Ölç ama normal ateşini bilmiyoruz bi kaç kez takip etseydin yada ettin mi hiç fikrimiz olurdu dil altından ölçülüyor canım neyse sen yine test yap ölçsen bile gerçek ateşini bilmediğimiz için emin olamadım
Yarın sabah bekle beni testle 🤣🤣

Sanmıyorum çünkü ağır egzersizlerden kaçınmak gerek. Ben bayağı bayağı dambıllarımla (4-5-8 kg) ağrılık antrenmanı bütün vücut alt vücut üst vücut en az bir saatlik programlar yapıyordum haftada 3-4 gün ama onu azalttım. Özellikle ağır antrenmanlar hormonları etkiliyormuş yumurta kalitesini olumsuz etkiliyormuş. Yürüyüş pilates bunların etki edeceğini düşünmüyorum 😇
Teşekkür ederim canım cevabın için şimdi biraz rahatladım yapmaya devam ederim☺️

14'ünde çatlama olmuştu yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı kızlar 🥴
Bugün innovita yaptım 8. Gün ama yine de bı içimden geldi çok çok hafif bir çizgi gördüm ama yarım saat geçmişti gri gibi de olunca umursamadım açıkçası. Göğüslerim epeyi büyüdü ama vücudumun bana oyun oynadığını düşünüyorum psikolojik olarak gogus buyumesi, damarlasmasi olabilir mi? Eşim de rüyasında test yaptığımi ve negatif olduğunu görmüş benim de pozitif konusunda pek umudum yok açıkçası tek Belirti göğüs ama psikolojik sanırım 🥺 yarın 9. Gün miratech erken gebelik testi var çıkar mı bekliyim mi 10. Günü ya da 12yi
Bence 11.günü bekle o zaman çıkabilir canım belirtilerde herkeste olacak değil sonuçta her gebelikte bile farklı olabiliyor ☺️

Kızlar artımed erken gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadı fakat tekrar dün yaptığım laboquick kaset testi yaptım ikinci çizgi yine silik sizce erken gebelik testi yanılıyor mu?

Eklentiler

• IMG_20230722_072757_1.jpg
    IMG_20230722_072757_1.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20230722_072732.jpg
    IMG_20230722_072732.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 80
Back