- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #11.181
Valla yarın sabah yapıcam test varsa var yoksa bitki çayına dayanacak adet gelsin diyeAdet olmadın daha umut hala var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yarın sabah yapıcam test varsa var yoksa bitki çayına dayanacak adet gelsin diyeAdet olmadın daha umut hala var![]()
İnşallah kuzumEli kulağındadır bence çok yakında sana![]()
Kesinleşecek gününe az kaldı Balım az daha dayanİnşallah kuzumbı kesinleşsinde
Sabaha net görürüz inşallah canım kuruma aynı olur koyulaşma olmaz seninli koyulaşmış. Çişinede lütfen terbiye ver bu seferde yanlış yapıyorsa affetmeGelsin artıkçok yoruldum
bende öyle düşündüm ama ne bileyim
Haklısın ne diyimKız valla benide şaşırtıyorsunuz tam alışıyorum adeti bekliyorum böyle olunca acabamı diyorum
Hadigörmedim hiç dünü hatırlıyorum ben var sanıyordumValla neydı bende bı bılsem ilk 3 dakikada çıktı dünkü attım 2 testede çizgi bugün gram çizgi değil gölge bile yoktu canım ya
Bu dünkü bakHadigörmedim hiç dünü hatırlıyorum ben var sanıyordum
Çok belirtilerim vardı ama mahvetti beni burnum kanadı üstüne dudaklarım yara oldu damağım aynı şekilde 2 gündür uyukluyorum her yerdeSabaha net görürüz inşallah canım kuruma aynı olur koyulaşma olmaz seninli koyulaşmış. Çişinede lütfen terbiye ver bu seferde yanlış yapıyorsa affetme![]()
Yok yok kendi haline bırakmayız ya sonuç er yada geç belli olacakKendi halime salın beni deli gibi![]()
Koyulaşmayı takip edicem ve elinde erken gebelik testi yokKesinleşecek gününe az kaldı Balım az daha dayan![]()
Olana kadar ben bu ateşten çatlamassam iyidirYok yok kendi haline bırakmayız ya sonuç er yada geç belli olacak![]()
Bence her gün yapma ya yarından sonra yapKoyulaşmayı takip edicem ve elinde erken gebelik testi yok![]()
Sanmıyorum çünkü ağır egzersizlerden kaçınmak gerek. Ben bayağı bayağı dambıllarımla (4-5-8 kg) ağrılık antrenmanı bütün vücut alt vücut üst vücut en az bir saatlik programlar yapıyordum haftada 3-4 gün ama onu azalttım. Özellikle ağır antrenmanlar hormonları etkiliyormuş yumurta kalitesini olumsuz etkiliyormuş. Yürüyüş pilates bunların etki edeceğini düşünmüyorumBen evde hafif tempo yürüyüş yapıp üstüne biraz da pilates ekliyorum karın hareketleri basen hareketleri vs vs. Bir zararı olur mu sizce yumurtlamam yaklaştı değerlendirmelerden sonra tutunmasında vs kötü bi etkisi olur mu?fnd_50
Anlıyorum seniDayanamam ki![]()
Eczane açıp kendimizi batırcaz ya seninleAnlıyorum seni![]()
Durmadığından değil ben durduramıyorum ya hiç sevemedim adı sanı ne hiç bilmem mesela kırk çeşit bir şey var insanlar alıyor kullanıyor böyleeee bakıyorum gratiste falan :) bu da ayrı bir yetenek bence. Ben çok anlamamBende de makyaj Hic durmaz. Cildim yağlı ondan mı bilmem.
Sürdüğüm tek şey güneş kremi![]()
Başka yolu kalmadı artıkkkkEczane açıp kendimizi batırcaz ya seninle![]()
Yarın da ateşim yüksek çıkarsa içeceğim gibi duruyorCanim geç gördüm mesajını.
Ne yaptın ne karar verdin ?