- 9 Mart 2022
- 8.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.161
AminnnnGeliyor geliyooooor havalı geliyorr
Vala biraz kırmızılık gördüm yarın tam gelir diye düşünüyorumAy geldimi darısı bana olsunnnn
Aminnnnhiç böyle kuruma çizgisi görmemiştim testlerin oyununa gelmeyim yine
Erken gebelik mi normal testmiAminnnnhiç böyle kuruma çizgisi görmemiştim testlerin oyununa gelmeyim yine
12den sonra 4 günüm Kalmış oluyorKuruma çizgisinde koyulaşma olmaz bence ama yinede net görünce hayırlı olsun diyelim İnşAllahkaç gün kaldı
Erken gebelikErken gebelik mi normal testmi
Bariz koyulaşma var canm sağlıkla devamı gelir inşallahErken gebelik
AminnnBariz koyulaşma var canm sağlıkla devamı gelir inşallah
Bence uyumlu testlerle12den sonra 4 günüm Kalmış oluyor
Hahaha umarım eğer yanıltırsa test yapmam dahaBence uyumlu testlerleİnşAllah yanılmayız bu ay çişi garip kız
Başka yere gitsin o sorular benim beynimden çıksınKafada deli sorular
Umarım senınkı kuruma falan değildir canımİnşallah benimledir kuruma çizgisi değildir
Umarım çok üzülürümUmarım senınkı kuruma falan değildir canım
Canım kurumuş olabilir ama bebiş olmasa ikiside aynı olmazmıydı digeri koyu kuzum bence geliyor bebişinİnşallah benimledir kuruma çizgisi değildir
Üzülmeeee ben ne yapayım baksana dün çizgi vardı bugün uçtu gitti yaUmarım çok üzülürüm
Seninki kuruma çizgisimiydi canımUmarım senınkı kuruma falan değildir canım
Gelsin artıkCanım kurumuş olabilir ama bebiş olmasa ikiside aynı olmazmıydı digeri koyu kuzum bence geliyor bebişin
Valla neydı bende bı bılsem ilk 3 dakikada çıktı dünkü attım 2 testede çizgi bugün gram çizgi değil gölge bile yoktu canım yaSeninki kuruma çizgisimiydi canım
Eli kulağındadır bence çok yakında sanaGelsin artıkçok yoruldum bende öyle düşündüm ama ne bileyim
Adet olmadın daha umut hala varÜzülmeeee ben ne yapayım baksana dün çizgi vardı bugün uçtu gitti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?