- 14 Nisan 2023
- 1.425
- 1.482
- 53
- 27
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.141
Ben evde hafif tempo yürüyüş yapıp üstüne biraz da pilates ekliyorum karın hareketleri basen hareketleri vs vs. Bir zararı olur mu sizce yumurtlamam yaklaştı değerlendirmelerden sonra tutunmasında vs kötü bi etkisi olur mu?Ben de geçen seneye kadar ara ara koşuyordum. Şimdi onu bile bıraktım. Yürüyorum sadece. Herşey bebişler için
Ay geldimi darısı bana olsunnnnBen kırmızıları gördüm vala
İşte acı gerçekBöyle diyoruz ama bir karalti görsek kendimizi kaptiriyoruz
Ve banaAy geldimi darısı bana olsunnnn
Çok şükür kuzum iyiyizSen nasılsın canım ?
Canım yok bende galiba akıntı falan yok bu sefer çünkü ama sende akıntı var olabilir diye düşünüyorum bendeSen daha dur günün var bebiş olabilirönce ben
Yok ya bildiğin Çeşme şuan altımCanım yok bende galiba akıntı falan yok bu sefer çünkü ama sende akıntı var olabilir diye düşünüyorum bende
Balım kusura bakma kaç gündür girmediğim için göremedim mesajını ben femara kullanmıştımaşklarım klomen kımler kullandı aramızda?bı yan etkı kıst fln herhangı bısey oldumu?ben bıraz alerjık bunye olunca,klomene eylulde yıllık ıznım var o zaman baslayacagım ınsallah,kafamda oyle karar aldım,ama cogul gebelık kıst fln bıraz korktum prospektusunu okuyunca.savascii askım sen klomen mı kullanmıstın?
Ama akıntı varsa oluyor benim bildiğim ve geç döllenmiş olabilir bat gününde geçti sonuçta hayırlısı olsun bakalım merakla bekliyoruzYok ya bildiğin Çeşme şuan altımben olduğunu sanmıyorum hiç
Bu yola hep beraber baş koydukYok ya bildiğin Çeşme şuan altımben olduğunu sanmıyorum hiç
Yok canım benden ümidi kesin test bugün negatifBu yola hep beraber baş koydukşu an tüm topik senden gelecek haberi bekliyor
Kız valla benide şaşırtıyorsunuz tam alışıyorum adeti bekliyorum böyle olunca acabamı diyorumAma akıntı varsa oluyor benim bildiğim ve geç döllenmiş olabilir bat gününde geçti sonuçta hayırlısı olsun bakalım merakla bekliyoruz
Kafada deli sorularKız valla benide şaşırtıyorsunuz tam alışıyorum adeti bekliyorum böyle olunca acabamı diyorum
Koyulaşma var canımKızlar bu testlerimin kurumuş hali en üstte ki önceki günün alttaki bugünün
İnşallah benimledir kuruma çizgisi değildirKoyulaşma var canım
Geliyor geliyooooor havalı geliyorrKızlar bu testlerimin kurumuş hali en üstte ki önceki günün alttaki bugünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?