- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.101
Valla pik gibi geldi bebeğimKizlar ustteki sabah alttaki simdi. Ikisi de mi pik yoksa silinme baslamis mi sizce?
Ay kıyamam o sıcakta. Yazın açık hava en iyisi sanırım. Ama şu an izmir de rüzgar esse fön makinesi çalışıyor gibi. Fark etmiyor. Olsun nazarınız olsun o da bebeğimDua edin yatın kalkın benimkini duysanız ohoooo. Kapalı ortamda yaptım ağustos sıcağı Hatay sıcağı nemi bilirsiniz. Yapış yapış klima fayda etmez oralarda. Ağustosun ortasında düğünümün ortasında bir saat elektrik gitti her yer karardı jeneratör de yandı. Millet gitmeye dağılmaya başladı. Pastamı ağlayarak kestim ama kuzenler sağ olsun toparladı ortamı davulcu falan geldi çaldık oynadık dönderdik düğünü sonra elektrik geldi bir de öyle devam ettik
Cnm 2side pik gbiKizlar ustteki sabah alttaki simdi. Ikisi de mi pik yoksa silinme baslamis mi sizce?
Hiç unutulmayacak bir gün olmuş vallahiDua edin yatın kalkın benimkini duysanız ohoooo. Kapalı ortamda yaptım ağustos sıcağı Hatay sıcağı nemi bilirsiniz. Yapış yapış klima fayda etmez oralarda. Ağustosun ortasında düğünümün ortasında bir saat elektrik gitti her yer karardı jeneratör de yandı. Millet gitmeye dağılmaya başladı. Pastamı ağlayarak kestim ama kuzenler sağ olsun toparladı ortamı davulcu falan geldi çaldık oynadık dönderdik düğünü sonra elektrik geldi bir de öyle devam ettik
Bende gördüm canımMerhaba kızlar, bat'a 5 gün kala kaset test yaptım ben görüyorum ama siz de bakar mısınız?
Ben görüyorumMerhaba kızlar, bat'a 5 gün kala kaset test yaptım ben görüyorum ama siz de bakar mısınız?
Ay kankan sıcaklarla bas etmeye calısıyor cok tansıyonum dusuyor kalıyorum olduğum yerdeYok kankammmmm aşk olsun ben zaten bildirim gelmeyince hep öyle bakıyorum sana
Bende gördüm canımİnşAllah koyulaşarak devam eder
Sağ olun kızlarBen görüyorum
Benim ilk defa dudağımda uçuk çıkmıştı ve hamile olduğumu öğrenmiştimBir yerde uçuk hamilelik belirtisi yazıyordu. Allahım var bir hayalimiz hadi inşallah
BEbeğim bir şey var gibi ama ışığı açıp çeksen daha iyi olurdu sanki.Merhaba kızlar, bat'a 5 gün kala kaset test yaptım ben görüyorum ama siz de bakar mısınız?
Akşam ışığı parladı diye kısıp çektim sabah erken gebelik yapacağım daha iyi çıkar herhaldeBEbeğim bir şey var gibi ama ışığı açıp çeksen daha iyi olurdu sanki.
Tamam bebeğim, ama bence de var gibiAkşam ışığı parladı diye kısıp çektim sabah erken gebelik yapacağım daha iyi çıkar herhalde
Teşekkür ederim inşallah sabah yapıp tekrar yazacağım burayaTamam bebeğim, ama bence de var gibi
Ben de yok canım bişey gelende yok pozitifte yokA Afratafrac Canım sat 18 temmuz, bat 16 ağustos eklenebilirim artık
Zumruduanka96 Kaç gündür okuyamadım buraları naptın merak ettim?
Ben de geçen seneye kadar ara ara koşuyordum. Şimdi onu bile bıraktım. Yürüyorum sadece. Herşey bebişler içinHaklısın her şey ölçüsünde güzel. Ben bir de bir ara çok ağrı yapmıyordum sporu. Ağrılık antrenmanı cardio hepsi dahil haftada 4-5 gün. Ama o çok yoğun dedi doktor gebe kalma sürecinde azaltmalısın dedi. O da yumurta kalitesini etkiliyormuş galiba. Ben de o yüzden bırakmadım sporu ama azalttım şimdilik
Ürolojiye sorabilirsiniz kuzum ama forumlardan okuduğum kadarıyla ımpryl'ı morfoloji için içebiliyor erkekler ama tabi en doğrusunu doktor söyler.Merhaba kizlar bugun tahlil verdi esim morfoloji malesef %2 cikti ne yapmam lazim hicbir takviye falan hicbirseyde verilmedi
Canım ben de gördümTeşekkür ederim inşallah sabah yapıp tekrar yazacağım buraya
E sende pozitif çıkmıştı noldu ona?Ben de yok canım bişey gelende yok pozitifte yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?