- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
- #5.861
Buraya atınca pek görünmüyor niyee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım iyi ki aynı şehirde değilsiniz O kadın seni resmen rakip olarak görüyor seni ezmeye çalışmaktan haz duyuyor. Eşinin müsade etmemesine çok seviniyorum
Bir yerlerde ünlü olduk demiştir
Yaptım canım ama bunlara aldanmamak gerek net çizgi görmeyi bekleyelimAtıyorum canım
Ay çok sağol canım ben bukadar yapamadım t nin altlarında biryerlerde gölge ,. Aynen tabiki gölgeye güven olmazYaptım canım ama bunlara aldanmamak gerek net çizgi görmeyi bekleyelim
Buna şaşırdım işteMucizelere inanın çünkü benim ablam vajinusmus hastasıyken hamile kaldı :)
Eşimle ilişki dışında temas kurmuyoruz mümkünse dokunma diyorum. Vücut sıcaklığı bile beni perişan ediyor. Doğudaym ben de. Gerçekten yaz vıcık vıcık çekilmiyorİstanbulda olanınız var mı bilmiyorum ama pelte kıvamına geldim. Kız bu ne sıcak. Bir de emekli teyzeler gibi her yanım ağrıyo ay delircem. Yaşasın kış. Sıcak oturmak kalp ben. Bu sıcaklarda herşey zor o iş de dahil. Beni bir sinir alıyo ki anlatamam. Allahtan bekleme dönemindeyim yoksa herşeyden vazgeçiyo insan bu sıcaklarda
Kızlar kanda gebelik çıkmadı ama şundan alıp denesem cıkar mı acaba
ay deme öyle deme benim günler yaklaşıyorİstanbulda olanınız var mı bilmiyorum ama pelte kıvamına geldim. Kız bu ne sıcak. Bir de emekli teyzeler gibi her yanım ağrıyo ay delircem. Yaşasın kış. Sıcak oturmak kalp ben. Bu sıcaklarda herşey zor o iş de dahil. Beni bir sinir alıyo ki anlatamam. Allahtan bekleme dönemindeyim yoksa herşeyden vazgeçiyo insan bu sıcaklarda
İstanbulda olanınız var mı bilmiyorum ama pelte kıvamına geldim. Kız bu ne sıcak. Bir de emekli teyzeler gibi her yanım ağrıyo ay delircem. Yaşasın kış. Sıcak oturmak kalp ben. Bu sıcaklarda herşey zor o iş de dahil. Beni bir sinir alıyo ki anlatamam. Allahtan bekleme dönemindeyim yoksa herşeyden vazgeçiyo insan bu sıcaklarda
Cnm ben hala adet olmadım bugün sabah kan verdim sağlık ocağında yarın çıkar sonucu dedi yazarım yarın sonucuYa evet burada çok kişiye çıkarttı bu şekilde ve aynı bu renkte çizgiyi. Hepimiz sevindik sarıldık coştuk filan, ertesi günü farklı marka testle denediklerinde hiç bişi çıkmadı. O yüzden ne ümitlendirmek istiyorum evet var diye ne de umudunuz kırmak yok diye. Yakında eczane varsa bir koşu farklı marka ne olursa olsun bir test al, 2 saat idrarını tutup tekrarla derim.
Hatta bu topik te sırf bunun için 30TL parama kıyıp hangi artımed i almalısınız diye istatistiki çalışma yaptım. Topik ilk sayfada görselleri mevcut.
Bebişim ben geç yumurtladım 3 gün kaydı Bat'ım 22 Temmuz oldu. Test ilk defa bugün eğlence amaçlı yaptım. Çıkmadı bişi ama bugün yumurtlamanın 6. günü daha çok erken. Senin kaç gün geçmişti yumurtlama olalı?
Odaya üfleyen biseyler koy. Benimki UFO getirmisti soğuk ufleyeninden,zor anlarda kurtarıcıay deme öyle deme benim günler yaklaşıyor
39 yaşında bir ablanız olarak araya giriyorum
Birde ben varım 38
Yatakta asla temas etmeden yatıyoruz çok zor bacım çokkEşimle ilişki dışında temas kurmuyoruz mümkünse dokunma diyorum. Vücut sıcaklığı bile beni perişan ediyor. Doğudaym ben de. Gerçekten yaz vıcık vıcık çekilmiyor
Kur vantilatörü serin serin değerlendir yoksa çok zor kuzumay deme öyle deme benim günler yaklaşıyor
Kız annem samsunda atakum tarafında her akşam sahildeymiş. Öyle özledim ki geçen sene bu zamanlar oradaydımSamsun da çok sıcak canım ülke geneli öyleymiş hiç sorma bende beklemedeyim hafta sonuna kadar konuyu değiştiriyorum yanasmak istediginde
Kızlar bakın ne buldum evi toplarken önceki gebeligimde kalan test gordukce icim sizliyor simdi bebegim 3 aylik olicakti hep o üzüntü o acı içimde kalıcak allahım kimselerin başına getirmesin çok zor çok yıpratıcı rabbim anne olmak istiyenlerin kucağını boş bırakmasın o kadar sevinçten mutluktan sorna kalan tek sey bitmeyen aci goz yasi ve ve geride biraktigi tek sey bu tesan
anlayabiliyorum seni benimde biri 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum diğeri 8.buçukken durdu ondada kürtaj oldum 1 hafta önce kimyasal geçirdm çok zor kan pıhtılaşmam var değerim 30-40 olunca başlıycaktım iğneye nasip olmadı İnşallah kimse burda boş çıkmaz herkes bebişlerine kavuşurKızlar bakın ne buldum evi toplarken önceki gebeligimde kalan test gordukce icim sizliyor simdi bebegim 3 aylik olicakti hep o üzüntü o acı içimde kalıcak allahım kimselerin başına getirmesin çok zor çok yıpratıcı rabbim anne olmak istiyenlerin kucağını boş bırakmasın o kadar sevinçten mutluktan sorna kalan tek sey bitmeyen aci goz yasi ve ve geride biraktigi tek sey bu test
Kızlar bakın ne buldum evi toplarken önceki gebeligimde kalan test gordukce icim sizliyor simdi bebegim 3 aylik olicakti hep o üzüntü o acı içimde kalıcak allahım kimselerin başına getirmesin çok zor çok yıpratıcı rabbim anne olmak istiyenlerin kucağını boş bırakmasın o kadar sevinçten mutluktan sorna kalan tek sey bitmeyen aci goz yasi ve ve geride biraktigi tek sey bu test Eki Görüntüle 3271731
Yatakta asla temas etmeden yatıyoruz çok zor bacım çokk
Kur vantilatörü serin serin değerlendir yoksa çok zor kuzum
Kız annem samsunda atakum tarafında her akşam sahildeymiş. Öyle özledim ki geçen sene bu zamanlar oradaydım
Alıntı yapamadım ay yaşlanıyor muyum yoksaBende 36 ile grubun ablalarındanım
Zalım yıllar ne ara böyle geçtiniz bilmiyorum ki
Görümce konusuna girmek istemedim. Görümce görümce görmeyeyim ömrümce diye boşuna dememişler