- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
- #5.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bilmiyorum kuzum hepsinde silik görüyorum eger her gün koyulaşırsa inanırım yoksa silik çizgiler benim kırmızı çizgim artık2 bile olsa çıkmaması gerekiyor 5e kadar gebelik yok deniliyor çünkü
Eşin susmasını istese onun için bile yapmaz mı? Bu konuları hiç konuşmasın. Yada bu kadın evli barklı değil mi size bir hafta gelmesi de garip. Keşke müsait değiliz diye kabul etmeseydinizBende bendeeee yavrum üzüntümüz var bebek istiyoruz bagirmasakta bunu sesli biliyor daha bismillah gebe diyor ki bunu doğurayim hemen 2 yapacağım 3 yapacağım maşallah dedim yap ne diyim konuşamazsın asla tuhaf biri. Ama eşi afedersin gel kuçu kuçu diye çağırıyor onu benim eşim en sorunlu zamanlarımızda bile hep saygılıdır bana eşim dedi ki heralde o da bununla övünerek sana üstünlük taslıyor kendini iyi hissediyor halbuki ne yani altı üstü gebe kaldın neyi konuşup duruyorsun çok istiyorsan hemen tüp bebek yapalım.hayatim.dedi dedim.her şeyin vakti zamanı var demekki milletle yarış yapamam dedim
Ayyy ruhum daraldı beni de misafir kabul eder misin bebeğim biraz stres atayım görümcenle ben takılırım sen işine gücüne bakarsın
Kanka çıkmayan testte de çıkmaz canım. Senin biraz bu testlerden uzaklaşman lazım iyi görmüyorum ben seniKızlar kanda gebelik çıkmadı ama şundan alıp denesem cıkar mı acaba
Bende öyleyim silik ve gölge görünce "sen yine geldin mi " diyip kenara atıyorum, adetimi bekliyorumValla bilmiyorum kuzum hepsinde silik görüyorum eger her gün koyulaşırsa inanırım yoksa silik çizgiler benim kırmızı çizgim artık
Eşin susmasını istese onun için bile yapmaz mı? Bu konuları hiç konuşmasın. Yada bu kadın evli barklı değil mi size bir hafta gelmesi de garip. Keşke müsait değiliz diye kabul etmeseydiniz
Hala o günü bekliyoruzZengin olursunuz öyle derler
Aynı yaşta sayılmıyoruz benim kimlikte 93 onunkinde 94 yazıyorKocası kendinden küçük olan engin olur derler Ay olarak küçükmüş ayrıca sayılmaz aynı yaşsayılırsınız
Tutmayın küçük enişteyiDuygusallaştım tutmayın beni test yapıcam
İnşAllah senin sinirini bozmaz ama ufacık bir şey bile yapsa lütfen aşırı tepki ver. Böyle böyle adam olacak bu tarz insanlar. İnan çok işe yarıyor Eşin zaten yanında bir şey diyorsan bir sebebi olduğunu da biliyor. Biriktirme içinde yapma bunu kendineGel canimmmm evim her zaman açık sen yeterki hakkından gel eşim bana aşırı sabirlisin diyor bana dahi bu kadar sabretme diyor. Mesela gorumcem gelince kv de değişiyor normalde iyi. Eşim berbere gidecekti ben tek kalacaktım onlarla vallahi beni çağırdı özel omzuma vurdu ezdirme sakin kendini dedi ben ezdirdigimden değil cevap vermeye tenezzül etmiyorum ama bir kötü huyum vardır kırmam kimseyi çizgimi çekerim mesela hiç muhatap olmuyorum şuan ama hala aynı devam eder ve sabrım taşarsa tamamen silerim ve konuşurum. Yani ortam yok o konuda
Ya susar dinlerim sallamam ama kenarda birikir. Çok dolduysa hakki tüm gemileri yakarım
Bu arada kusura bakmayın konuyu dağıttım
O da her seferinde He geldim kör misin diyo yine geliyorBende öyleyim silik ve gölge görünce "sen yine geldin mi " diyip kenara atıyorum, adetimi bekliyorum
39 yaşında bir ablanız olarak araya giriyorumYine gülecek yüzün bebeğim az sabır
Benim de yaş 34 eşim 39 henüz hiç gebelik oluşmadı, ancak eli kulağında nasipse
İşte yanında eşin olmayınca sanıyor ki sen hep alttan alıcan. İyi bari size gelmemesine sevindim Sizde gitmeyin yanların canım işiniz misafiriniz vardır her gün orayı bekleyecek değilsinizAşkım yok bizde kalmayacak. Kayinvalidemde kalacak. Eşim cevap veriyor ona ben vermiyorum. Ben verirsem tüm gemileri yakarım cevap verirse karsiliginda daha bakacak yüzümüz olmaz birbirine. Eşim bozuyor dalgaya vuruyor yok bozuluyor susuyor Eşim gidiyor tuvalete tekrar başlıyor
Evt bnımde o aklıma gldıTestin en pik noktası olabilir belki daha da kızarmıyodur
Aynen bebişim sen içini ferah tut. Bu sefer yüzünüz gülecekEvt bnımde o aklıma gldı
Daha ne kdr kızaracak dedim
T çizgısı c den daha kırmızı sonuçta
Grubun ablaları biziz cnm39 yaşında bir ablanız olarak araya giriyorum
Birde ben varım 38Grubun ablaları biziz cnm