- Konu Sahibi Afratafrac
- #5.621
Daha önce gittiysen sistemlerinde çıkıyor zaten şu zamanda gelmişsin diyor direktÖzele gıdıcez ama doldu mu deyim. Gerçi kadın beni hatırlıyordur Şimdi baktım 5 ay oldu zannediyordum 4 ay olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce gittiysen sistemlerinde çıkıyor zaten şu zamanda gelmişsin diyor direktÖzele gıdıcez ama doldu mu deyim. Gerçi kadın beni hatırlıyordur Şimdi baktım 5 ay oldu zannediyordum 4 ay olmuş
Baktım baktım Ağrı için Dr a gitmiştik. Küçük bi kistim varmış. İlaç verdi dr. Niyetimizi söyledik Bu ay korunun dedi. Geçti mi bakalım diye adet günü çağırmıştı. Kisti gitmiş görünce tahlil falan yapmadı. 17 martta gitmişiz adetken işte bizi o zaman serbest bırakmışE nabızda çıkıyor ne zaman gittiğiniz hatta aynı doktora gideceksen direkt görüyor sistemde
Amin canım inşallahHaklısın balım herkes o kadar çok hakediyorki çabalarımızın karşılığını er yada geç alıcaz Allah’ın izniyle
İnşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alıp büyüteceğin bebeğin olurKızlar bakın ne buldum evi toplarken önceki gebeligimde kalan test gordukce icim sizliyor simdi bebegim 3 aylik olicakti hep o üzüntü o acı içimde kalıcak allahım kimselerin başına getirmesin çok zor çok yıpratıcı rabbim anne olmak istiyenlerin kucağını boş bırakmasın o kadar sevinçten mutluktan sorna kalan tek sey bitmeyen aci goz yasi ve ve geride biraktigi tek sey bu test Eki Görüntüle 3271731
Amin inşallah canimİnşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alıp büyüteceğin bebeğin olur
Fena sıcak ya, hasta sonu çıkmamak lazım dışarıKızlar sizin oralar da feci sıcak mı. Başıma ağrı girdi stresten mi sıcaktan mı ay bayılıcam. Karnım kasığım bacağım her yerim ağrıyo. Bi arveles atıcam valla
Birazdan yapıcam ya gören çok kişi olduk yanılmayalımBekliyorız kuzum güzel sonuçlarını testine baktımda bende gördüm hadi hayırlısı 2.30 da yap kız
Ülke Danimarka kuzum gevur ülkesiSenin aldığın bu testleri hayatımda ilk defa görüyorum. Bebiş sen hangi ildeydin.
Hahaha geçen çok hastayım ateşim var dedi gerçekten de ateşi 37.5 falandı, kek yapmıştım 2 dilim koydum bı anda ateşi düştü adamın ne kadar bakmiyorsam artık bı kekle iyileştiBende ne kadar bakmıyorsam adama ne zaman böyle şeyler koysam sinsi sinsi bakıp gülüyor niyetim olsada olmasada
Gönder gelsinŞimdi yaptım kızlar
Kız beni de influence’la bekliyorummmmmm A AfratafracBebeğim 30 tane freely testi 91 tl ye aldım nasıl oldu A Afratafrac
Daha 1 dakka oldu bekleyelım bu beş dakkaGönder gelsin
Bugün geldi kargodan başladım canım hadi hayırlı olsunİnşAllah yakında nasip olur hepimize canım
Bebişim özel mesaj atılamıyor sanaKız beni de influence’la bekliyorummmmmm A Afratafrac