- Konu Sahibi Afratafrac
- #5.661
Dur bakalım daha erken ilerleyen günlerde gösterir kendiniValla anlayamadım canım ya zaten çok var bata dahada 2 çubuk testede aynı çıktı diğerinde çıkmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur bakalım daha erken ilerleyen günlerde gösterir kendiniValla anlayamadım canım ya zaten çok var bata dahada 2 çubuk testede aynı çıktı diğerinde çıkmadı
Aynen balım üzülmedim ya erken zaten bekleyelim az dahaDur bakalım daha erken ilerleyen günlerde gösterir kendini
Canım nasıl aldın onu öyle linkte 10’lu test var 43 tl
Adamın stoğunumu tükettik acabaCanım bende anlamadım aynı saticidan bastım bastım olmadı sonra sayfasına girdim 35 tl ye vardı ondan aldım 10 lu
Canım nasıl aldın onu öyle linkte 10’lu test var 43 tl
Adamın stoğunumu tükettik acaba
Ya senden etıket geldı ama ben bısey goremıyorumMavili olanda hiç bişi göremedim ben canım. Yeşilli de görüyorum
Strip olanda bende gördüm canım digerinde görmedim ve daha çok günün var bence bu kadar erken gölge varsa koyulaşacak inşalalh kuzuİnşallah canım daha var az daha bekliyeyim ben köşede
Dediğin test bu demi canimGaliba canım izin vermiyor çünkü şuan hiçbirine neyse arkadaşıma 10 unu hediye ederim sana üzülme dedim
İnşallah canım bakalım yarın değil de belki cumartesi yapayım diyorum o zaman 5 gün kalıyo yaStrip olanda bende gördüm canım digerinde görmedim ve daha çok günün var bence bu kadar erken gölge varsa koyulaşacak inşalalh kuzu
Muhtemelen bende aldım 30 tane 98 liraya 35 likten bir kutu kalmış diğerlerini 43lira olandan aldım 50 lirada kupon indirimi tanımladı süper olduAdamın stoğunumu tükettik acaba
Yemin edebilirim ama ispatlayamamA Afratafrac bu yorumu yazan sen isen el kaldır tam senin tarzinla yazılmış.
Hangi site bu canımDediğin test bu demi canim
HepsiburadaHangi site bu canım
HepsiburadaHangi site bu canım
Canım yaptım testi gördün mü senHepsiburada
Dediğin test bu demi canim
Bu test bende çok yalancı pozitif çıkarttı 20 tane almıştım 10 taneyi çöpe attım Nefretlik onunda da çizgi çıkmazsın yani..Dediğin test bu demi canim