- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.061
Böylleerine insanlık yapmayacaksın hiç haketmiyorlar. Gereken cevabı ver birkaç kez bozulsun küssün umrunda olmasın. O yine merakından sana yaklaşır nasılsa. En azından sonraki sefere belki haddini bilir senin canını bu kadar sıkmazbir benzeri cinnet te bizde var yengem evlendiğimden beri herşeyimi kıskanıyor gecen sordu hamilelik varmı yok dedim ay git dr ugraş bak yaşın geciyor yoksa olmaz dedim nasip biz elimizden geleni yapıyoruz takdiri ilahi yok diyor öyle deme herşeyi araştır et tedavi ol mutlaka sanki ben bilmiyorum bunları dedim olsada olmasada çok şükür biz cocuk için evlenmedik bu seferde evet senin eşin hiç çocuk diye tutturmuyor hiç ilgilenmiyor bile sanki evimizin içini biliyor da ay biz olsak hergün hastaneye giderdik nasıl niye olmuyor diye ben buna hastane süreclerimi anlatmıyorum tabi resmen bunalım biri küçük yaşta evlendi peşpeşe cocuk dogurdu kendini bişey zannediyor ilk hamileliğinde götürdük doktora doktor alttan muayae etmek istedi odayı birbirine kattı istemiyorum korkuyorum diye şimdi bana ders veriyor ben işte ınsanlık yapıp yüzüne vurmuyorum