- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye dalga geçiyorsun ağlıycam bakHamilelik duygusallığı o
Tamam cnm etıketlerimHeyecanla güzel haberler bekliyorum kuzum etiketle bizi çok heyecanlandım valla ahajdldhah
Ay aşk olsun dalga geçmiyorum bu ay belirtileri adete yormayı bıraktım kesin hamileyiz hepsi hamilelikten diye yaklaşıyorumNiye dalga geçiyorsun ağlıycam bak
Yumurtlama zamanı çok akıntım oldu. Kocaman mı yumurtladım acaba Belki de yaldır yaldır bi adet geliyor ona işaret de olabilir.Ay aşk olsun dalga geçmiyorum bu ay belirtileri adete yormayı bıraktım kesin hamileyiz hepsi hamilelikten diye yaklaşıyorum
Kendisinin de çocukları var canım o neler yaşayacak bakalım. rabbim hepinize sabırlar versin takmamak en iyisi tabi :) ama yine de laf çak iki tane benim için içimde kalırcanım buna benzer ne olayları var anlatsam şok olursunuz o derece küpenin parasını da cogunu ben vermiştim sadece küpe deil ki çünkü ailemin durumu yoktu evlilerin zaten hiç yardımı yoktu onlara ben bakıyordum ilk görev yerim istanbuldu onları da ben yanıma almıştım kızlarının peşinden gittiler kızları baksın derdi rabbim kimseye böylesini nasip etmesin ne diyeyim boşverdik artık takmıyoruz
ayy yapsana test bence sende var bir şeylerSelam kızlar yeni geldim gruba Bugün regl günüm normalde 1 gün öncesi yani dünden olmam lazımdı. Sağ göğsümün alt kısmı belirgin damarlar çıktı mide bulantısı var. Akıntım biraz fazla. Test yapmaya korkuyorum 4 aydır deniyoruz ilk defa bu ay test yapmadan bugüne kadar geldim
12-13 temmuzda yap bence :)Merhaba, bat 8 temmuzdu adet olmadım. Ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ediyordum 4 temmuzda yani döngümün 25.gününde çatlama gördüm. Bi gebelik oluştuysa ne zaman test yapmam gerekir sizce?
Senin adetin de geçmiş ama, bence seninki hamileliktendir. Akıntın da varmış hemDün eşimle oyun oynuyorduk çok gol attı diye ağlamaya başladım artık neden bilmiyorum
4 aydır negatif görünce bu ay bekleme kararı aldık yani ben almadım da eşim iyice net olsun istiyor ben zor dayanıyorum yarın yapıcamm inşallahayy yapsana test bence sende var bir şeyler
Şu an bile gidip yapasım var normalde hep 28 günde bir adet olurdum bu kadar gecikmesi bile beni şaşırtıyor12-13 temmuzda yap bence :)
Olmasın olmasınnnnYumurtlama zamanı çok akıntım oldu. Kocaman mı yumurtladım acaba Belki de yaldır yaldır bi adet geliyor ona işaret de olabilir.
Olmasın tabi
Ayyy Akıntı oluyormuymuş onu bilmiyordummSenin adetin de geçmiş ama, bence seninki hamileliktendir. Akıntın da varmış hem
Bence de yapmalısın sen hemen 3 gün yeterlidir benceŞu an bile gidip yapasım var normalde hep 28 günde bir adet olurdum bu kadar gecikmesi bile beni şaşırtıyor
Evet Erkenden başlayan var adetten sonra başlayan var ama genelde akıntı oluyormuş.Ayyy Akıntı oluyormuymuş onu bilmiyordumm
Çatlamayı 4 temmuzda gördüm yani 7 gün oldu erken mi diye düşünüyorum işte ama adetim de hiç gecikmezdiBence de yapmalısın sen hemen 3 gün yeterlidir bence
geç yumurtladın belliki :) bazen böyle olabiliyor yumurtlama zamanına göre hesaplamak daha doğru :) az kaldı zaten 3 gün sonra teste başlarsın yine erken oluyor ama belki görebilirsin :)Çatlamayı 4 temmuzda gördüm yani 7 gün oldu erken mi diye düşünüyorum işte ama adetim de hiç gecikmezdi