- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #35.161
Hayırlı olsunBen hamilemeyim şimdii bi bakabilir misiniz
Öfff milllet m.nyak yaaa. Bi de samimi arkadaş olacak. Seni en iyi anlayan kişi olması lazım. Edeceği lafın nereye gideceğini bilmesi lazım. Senin hassasiyetini en iyi onun anlaması lazım. Üniv mezunu da olsa hadsizlik böyle birşey işte. Bir de başına gelmeyen kesinlikle anlamıyor. İşte bu bir iki denemeyle hamile kalanların bizi asla anlamayacağı gibi. Depreşmesin dertlerin, gönder gönder bu düşünceleri geri. İyiyiz bizÖf evet ya. Bak dertlerim depreştibir arkadaşımda baş sağlığına aradı beni. Çokta samimi arkadaşım. Dikkat et kendine sen yarı doğum yapmış sayılırsın dedi. Çocuğum canlı doğmayınca doğumum bile yarım sayıldı bunu diyen üni mezunu kültürlü bir kadın
Hem de ne biçim hamilesin, çok hamilesin inan inann kuzumBen hamilemeyim şimdii bi bakabilir misiniz
İnsanlara kendi çocuğunun çocuğu bile olsa konuşmak ne kadar kolay geliyor ya, ateş sadece düştüğü yeri yakıyor hep diyorum torun sevgisi falan diye edebiyat yapıyorlar ya hiç inanmıyorum. Yansalar böyle konuşmazlar.Bilmiyorum ki ne düşünüyorlar. Başkasının çocuğunu kınarsam başıma bu gelebilirmiş. Değişik kafalar. Eltimin 4 çocuğu var onunla da konuşmuyorum. Heralde onu ve torunlarını kınadığımı düşünüyor.
Geçti tabi bebeğimÖfff milllet m.nyak yaaa. Bi de samimi arkadaş olacak. Seni en iyi anlayan kişi olması lazım. Edeceği lafın nereye gideceğini bilmesi lazım. Senin hassasiyetini en iyi onun anlaması lazım. Üniv mezunu da olsa hadsizlik böyle birşey işte. Bir de başına gelmeyen kesinlikle anlamıyor. İşte bu bir iki denemeyle hamile kalanların bizi asla anlamayacağı gibi. Depreşmesin dertlerin, gönder gönder bu düşünceleri geri. İyiyiz bizsarıldımm kocaman bak geçti
Çok ıyı cıkmıs bıtanem masallahh bın kez14 güne çıkmadı kuzum 12. Gün oluyırum adet bu sefer bebiş gelince adet gelmedi çok şükür. Progesteron 30 çıktı kuzum
BEn de yaşımda ötürü 2 li filan yaptırmayıp bu testten yaptırmayı planlıyorum. Çoook sevindim bu arada
Aynen öyleİnsanlara kendi çocuğunun çocuğu bile olsa konuşmak ne kadar kolay geliyor ya, ateş sadece düştüğü yeri yakıyor hep diyorum torun sevgisi falan diye edebiyat yapıyorlar ya hiç inanmıyorum. Yansalar böyle konuşmazlar.
Evet canım su iç benimde önceden idrarım çok koyu olurdu 3 gündür çok açık sarı bende durmadan susuyorum hiç su içmeyen benHer gün sabah yapıyorum sadece canım. Ama geceleri uyuyamıyorumçok lavaboya gidiyorum sabah yaptıgımda idrarım çok açık oluyor ama yapacak bişe yok tutamam zaten enfekyon çıktı şuan 2 litre su bitirdim çok içmem lazım
Evet evettt hamilesinnnBen hamilemeyim şimdii bi bakabilir misiniz
Evet canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnak maşallah değerinde çok güzel adetin geçti miBen hamilemeyim şimdii bi bakabilir misiniz
Progesteron sınırı kaç kuzum ben progestan kullanıyorum bide pik gördüğüm gündem beri o etkiler mi test sonucunu14 güne çıkmadı kuzum 12. Gün oluyırum adet bu sefer bebiş gelince adet gelmedi çok şükür. Progesteron 30 çıktı kuzum
Evet kuzum ya maşallah bende şaşırdım inşallah 11 üstü çıkar diye dua ediyordum demekki yumurtam çok kaliteliymişÇok ıyı cıkmıs bıtanem masallahh bın kez
Gebelıgın basında 15 ve uzerı ıyı canım.bebegın tutunması ıcın.Progesteron sınırı kaç kuzum ben progestan kullanıyorum bide pik gördüğüm gündem beri o etkiler mi test sonucunu
11 üzeri kaliteli yumurtlama diyorlar. O etkiler mi bilmiyorum etkilesede sorun degil ki zaten tutunmasına destek için kullanıyorsun sonuçta güzel çıkar benceProgesteron sınırı kaç kuzum ben progestan kullanıyorum bide pik gördüğüm gündem beri o etkiler mi test sonucunu
Sağol kuzumGebelıgın basında 15 ve uzerı ıyı canım.bebegın tutunması ıcın.
Aslında geçmedi daha 30 unda olmam lazımEvet canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnak maşallah değerinde çok güzel adetin geçti mi
Yaaaaaa maşallah kuzummmmmmmKızlar beta sonucum cikmiiis
Amiin canım benim inşallahYaaaaaa maşallah kuzummmmmmmsağ salim kollarına gelsin inşallah annesi inşallah bizde böyle güzel değerler götürürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?