- 26 Ocak 2023
- 180
- 154
- 18
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
- #35.141
4 eylül canım :) ilk hamileliğimi çatlama 12. günde öğrendim. biraz ondan beklemek istiyorumAh seninle aynıyız peki bat günü ne zaman ben bugün yaptım da negatif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 eylül canım :) ilk hamileliğimi çatlama 12. günde öğrendim. biraz ondan beklemek istiyorumAh seninle aynıyız peki bat günü ne zaman ben bugün yaptım da negatif![]()
Öyle mi bende üzülüyordum bu ay da olmadı diye 20 Ağustos da catladı benim4 eylül canım :) ilk hamileliğimi çatlama 12. günde öğrendim. biraz ondan beklemek istiyorum
Oh ağzına sağlıkYok ya ben alınırım sinirim de bozulur ufaktan terslerim de çok isterdim takılmamayı.
Bir de bebiş gelse de kurtulamayacağız bu teyze teröründen ne yapıp edip yılan gibi sokacak bişey buluyorlar. Hiç sevmiyorum onları. Annem de birine laf söylese burnundan getiririm. Bana çok büyük saygısızlık geliyor yaptıkları. Ben eğitimimi almışım, okumuşum neyin ne olduğunu biliyorum. Tutup da daha dediğin şeylerin ne olduğunu bile bilmeyen, şans eseri hamile kalıp doğurdu diye bir kadının bana üstünlük kurmasına ben katlanamıyorum. Bunlara saygı falan da duymuyorum. Böyle büyüklük olmaz.
Bekarken evlilik için yapıyorlardı şimdi çocuk için. Yarın bir gün de doğurdum çocuğa laf ederlerişte o zaman paralarım onları
Yemin ederim bu teyze terörü beni canavara çeviriyor. Gözlerimden ateş çıkıyor hissediyorum![]()
bu ay sağlıkla hayırlısıyla nasip olur inşallah yeni aya güzel başlarız:)Öyle mi bende üzülüyordum bu ay da olmadı diye 20 Ağustos da catladı benim
Öf evet ya. Bak dertlerim depreştiGabi
Tabi canım. Doğurunca da emziriyor musun? Mama mı veriyorsun? Normal doğum mu? sezeryan mı? Terörü başlayacak. Ah bu teyzeler ah. Bırak teyzeleri arkadaşlar bile yapıyor bunu malesef.
14 güne çıkmadı kuzum 12. Gün oluyırum adet bu sefer bebiş gelince adet gelmedi çok şükür. Progesteron 30 çıktı kuzumProgestronun kac cıktı senın mınnosum.bıde senın luteal faz 14 gune cıktımı artık,ılaclamı oldu
Sen ne yapmış olabilirsin ki yani ne düşünüyorlar?Oh ağzına sağlıkbende eşimin babasıyla normalde çok iyi anlaşırdım. Geçen kahve yaptım oturduk içiyoruz konu kaybettiğim oğluma geldi. Kendisi baya yaşlı 70-80 arası. Bizim zamanımızda bebeğe kordon dolanırdı ama yine de doğardı çocuk ölmezdi dedi. Cinlerim tepeme çıktı.zaten benimkine de kordon dolanmadı bir seneyi geçti kimse anlatmadı mı sana gerçekte ne yaşadığımı dedim. Ne oldu dedi anlattım detaylı şekilde. Bu kez hastaneden şüphe ettiğini söyledi doğum sırasında hata olmuştur diye. Ben ameliyata girmeden biliyordum kaybettiğimizi dedim. Bu seferde işte ne dediğimize ne düşündüğümüze dikkat etmeliyiz başkasının çocuğunu kınarsak başımıza böyle şeyler gelebilir Allah böyle sınar dedi. O kadar sinirlendim ki. Doğrudur baba senin de 3 çocuğun ölmüş sen beni iyi anlarsın dedim kalktım gittim. O gün eşimin babası bitti benim için. Normalde çok saygı duyardım o da kalmadı. Eşime anlatmadım ama tavırlarımdan anlayıp sorarsa anlatırım. Yoksa durduk yere eşimi doldurmak istemedim. Hepsinin zamanı geliyor nasılsa. Alttan almak sadece beni yaralar karşıdakini daha iyi insan yapmıyor. Son bir senedir eşimin ailesiyle sırasıyla papaz olduk bir babası kalmıştı onunla da olduk. Hiçte umrumda değil
Valla bilemedim ki kuzum neden acabaBu ay bende ınofolıc kullanıyorum normalde adetim 7 gün sürüyo şuan 4 gündeyim gelmiyo bu adetim kesildi birden ya of acaba süreklı oturduğum ıcın olabılırmı
Bende bılemedım kı ya acayıp bışey bu ayValla bilemedim ki kuzum neden acaba
Amin kuzum aminnnnBana da ağlamaklılıkla sinir geliyor arada. Nolur Allahım nolur şak diye kesilmesin hep devam etsin 9 ay![]()
Her gün sabah yapıyorum sadece canım. Ama geceleri uyuyamıyorumçok lavaboya gidiyorum sabah yaptıgımda idrarım çok açık oluyor ama yapacak bişe yok tutamam zaten enfekyon çıktı şuan 2 litre su bitirdim çok içmem lazımİyi yapmışsın kuzum bende de şuan 6 tane kaldı hergün yapıyorsun sen demi yoksa sabah akşam mı yapıyorsun ?
Bilmiyorum ki ne düşünüyorlar. Başkasının çocuğunu kınarsam başıma bu gelebilirmiş. Değişik kafalar. Eltimin 4 çocuğu var onunla da konuşmuyorum. Heralde onu ve torunlarını kınadığımı düşünüyor.Sen ne yapmış olabilirsin ki yani ne düşünüyorlar?
İnşallah kuzum inşallahbu ay sağlıkla hayırlısıyla nasip olur inşallah yeni aya güzel başlarız:)
Yaptırdıgın yerin referans aralıgına göre degişir canımmHanımlar beta değerim kaç olması lazım hamilelik için
5 üzeri olması gerekiyor.Hanımlar beta değerim kaç olması lazım hamilelik için
Evet hamilesin canım saglıkla ilerlesin inşallah maşallahBen hamilemeyim şimdii bi bakabilir misiniz
Minnoşum benim bugün de negatifmelegim can kuzum değer çok güzel sağlıkla artsın inşallahh
@fnd_50 o ateş tablosuna teste gerek olduğunu düşünmüyorum kuzum bence bebişin seninle inşallah bir kaç güne çok net bir çizgiyle görürüz
![]()
edahandro tatlışım sen test yaptın mı ne durumdasın göremedim
inşallah senden de güzel haberi alıcaz
![]()
melisaa93 sana kocaman sarılıyorum moralini bozma demicem biliyorum o hayal kırıklığı çok zor ama bir gün tüm bu olumsuzlukları unutucaz o zamana kadar biraz daha sabır kuzucum
![]()