- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.481
Söylicem kuzum ama çok silik bakalım nasıl tepki verecek daha 4 gün var adetimeHarika o zqman söyle gitsinnn
Bana da dua der misin? Hamile duasıYerleştir yerleştir haftaya güzel haberler vereceksin inşallah. Kuzum duamdaki beş kişiden birisinçok istiyorum senden pozitif haber duymak Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
yok yok bişi olmaz. Doktoruna söyle ona göre ilacını verir gerek duyarsa zaten.Kuzum idrar testimde enfeksiyon çıktı inşallah sıkıntı olmaz
Ben de isterimmmBana da dua der misin? Hamile duası
BEn de 1 gün daha beklemiştim çizgiler bir tık belli olsun diyeSöylicem kuzum ama çok silik bakalım nasıl tepki verecek daha 4 gün var adetime
Saglık ocagı istedi yarın sabah gidecem tekrar kuzumyok yok bişi olmaz. Doktoruna söyle ona göre ilacını verir gerek duyarsa zaten.
İnşallah kuzum tutunmasını etkiler mi diye korktumTek kullanımlık şase verir kuzum doktor merak etme bişey olmaz
Ben hala aile hekimime söylemedim hamile olduğumu. Ne zaman söylemem lazım acaba.Saglık ocagı istedi yarın sabah gidecem tekrar kuzum
Ben bekleyemicem gibiBEn de 1 gün daha beklemiştim çizgiler bir tık belli olsun diye
Çok canım korkma ama şuan cinsel birliktelik olmasın enfeksiyon artarİnşallah kuzum tutunmasını etkiler mi diye korktum
Keseyi kalp atışını görünce söyle bence canım, ben söylediğimde kan testi vs için yine çağırmıştı o kadar gittim vs ama boş gebelik oldu. Bence kendi dr'una gorundukten sonra bildir. Ben bilerek orada kan veriyorum otomatik oluyor bildiriBen hala aile hekimime söylemedim hamile olduğumu. Ne zaman söylemem lazım acaba.
Canım baktırdın mi betaya daİnşallah kuzum tutunmasını etkiler mi diye korktum
Çok teşekkür ederim, şekerini ölçüyor musun kaç seviyelerinde gidiyor? Ben yarın kadın doğuma bi gideyim hemen peşine de endokrinolojiye gitmeyi düşünüyorum zaten, ne gerekiyorsa yapılır inşallah. Şimdilik her gün yürüyüş yapıp bol su içmeye çalışıyorum. 1 saatlik tokluk şekerim 169 çıkınca bol su içtim hareket etmeye çalıştım 2 saatlik tokluk şekerim 123 çıktı, inşallah bi düzene sokabilirim hayırlısıyla.Ben gebelik hazırlık aşamadındayım, benim de insülin direncim yüksekti diyet yaptım 8 kilo verdim. Ama dr yetersiz dedi, şeker rahim yapısını bozuyormuş, bu nedenle beni metaformine başlattı sabah akşam 1000 mg. Ayrıca gebe kalsan da ilacı ilk üç ay kullan ve beslenmene dikkat et, yoksa bebek sende tutunamaz dedi. Endokronoloji dr um bunları söyleyen, kadın doğumcu da onya verdi. Belki bu bilgi faydalı olur sana. Allah yardımcın olsun
Yaa demek sende de vardı, evet azımsanacak bişey değil ya bu şeker, inşallah sıkıntı olmazBende de gebelik şekeri vardı canım çok çok dikkat etmelisin kendine yediklerine
Evet yarın anlatacağım mutlaka, endokrinolojiye de bi giderim en yakın zamanda. SağolasınBaktırmak lazım aslında sen iyi yapmışsın şimdi doktora söylersin o tedbirini alır en azından.. rahat olmaya çalış sen sadece doktoruna da anlat mutlaka
Evet canım özele yaptıracağım:)) canım dediğim gibi sen bilirsn istersen dotoruna sor takviye vs kullanmam gerekirmi diye özelde mi yaptıracaksn
Cnm bnım lokosit 7 çıkmıştıKuzum idrar testimde enfeksiyon çıktı inşallah sıkıntı olmaz
Evet çok haklısın, çok dikkat etmem lazım, hafife almaya gelmiyor kesinlikle bu şeker olayiCanım sen olabildiğince karbonhidrattan uzak durmalısın. Pişi yine yeme kalkıp 3 tane yeme. Ufak ufak ısır 1 tane ye, nefsin körelsin. Pilav, makarna, bulgur gibi gıdaları da tabapında az tüket.
Kuzum onların sistemine düşüyor onlar aradı beniBen hala aile hekimime söylemedim hamile olduğumu. Ne zaman söylemem lazım acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?