- 26 Aralık 2015
- 12.373
- 20.422
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
- #34.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da bir umut var mıdır yumurtlamadan sonra 7. GününŞu an hamileyim gecikmenin 1. Gününde böyle. 9. Gün de denedim çok silikti sanırım 11 ya da 12. Gün de denedim 9dan bir tık koyuydu
Aşkı senin bugün kaçıncı gündü? 9. Gündü dimi? Ateş tablonu bana bir paylaşabilir misin?Benimkisi kabul eder de hamile olduğumu oda inanmaz ben gibi kan vermeye götürür filan diye düşünüyorum![]()
Yani olabilir de olmayabilir de 2 gün daha sabredip kaset test deneyebilirsin benceBana da bir umut var mıdır yumurtlamadan sonra 7. Günün
9. gün evet kuzum paylaşayım tabiiiAşkı senin bugün kaçıncı gündü? 9. Gündü dimi? Ateş tablonu bana bir paylaşabilir misin?
9. gün evet kuzum paylaşayım tabiiiAşkı senin bugün kaçıncı gündü? 9. Gündü dimi? Ateş tablonu bana bir paylaşabilir misin?
Tamam canım yapacağımYani olabilir de olmayabilir de 2 gün daha sabredip kaset test deneyebilirsin bence
Evet kışın doktor vermişti. Adetin 16. günü başlayacaksın ve sabah akşam içeceksin demişti. Bende pcos var. İLaç kullanmazsam 6 ay regl olamıyorum. Bu ilaç sayesinde olabiliyordum.Duphaston mu kullanıyorsunuz doktor mu verdi canım, tüp bebek tedavisinde bana da vermişti de merak ettim
O halde artık bir mavi boncuğu hak ettinAyyy inanmayıp gidip predictor aldım ben neden inanamıyorum kan vermeden inanmıcam sanırım kalpli kutu aldım içine bide sarı patik aldım kutuya koyup eşime vercen testlerle birlikte patiğiaklıma başka bişey de gelmedi
Ben inandım ya
Ayyyy hadi koy kuzum inşallah sağlıklı olur bu sefer ki bebişO halde artık bir mavi boncuğu hak ettin![]()
Benim 6 gün varken bembeyazdı testim. 5 gün varken ise aşırı silik bir gölge görmüştüm böyle varla yok arası. Sen 2 gün sonra tekrarla o testi3 Eylül aşkımdaha 6 gün var
![]()
Çok enteresan, benim yerleşme düşüşünde ben neredeyse hipotermi geçiriyomuşum9. gün evet kuzum paylaşayım tabiii
Hadi ver bakalım bekliyoruzİnanasım gelmiyor ya ne bileyim kan vereyim ben en iyisi![]()
Ohooo daha varmış bak hepimiz 4 gün varken gördük çarşamba senin günün olacak inanıyorum aşkım3 Eylül aşkımdaha 6 gün var
![]()
Kuzum idrar testimde enfeksiyon çıktı inşallah sıkıntı olmazBen inandım yamelegim de inandı.
Tek kullanımlık şase verir kuzum doktor merak etme bişey olmazKuzum idrar testimde enfeksiyon çıktı inşallah sıkıntı olmaz
Eşim gelsinde du bakalım ne dicekHadi ver bakalım bekliyoruz![]()
Harika o zqman söyle gitsinnn3 tane yaptım ama kuzum 3 ünde de çıktı