- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.441
Haklısın canım acaba. Neye göre değişiyor bu değerCanım koyulaşmayı herkes görebilir bariz belli ancak ben ovulasyon testi ile hamilelik tespitine çok güvenmiyorum. Döllenmenin 10. gününde yaptım ovulasyon testi ve aşırı silik çıktı bende pik falan olmadı.
Hahaah her hamile olankuzum sakin ol kaçıncı test buhamişsin rahatla attık
Erkekler bizden daha garantici oluyorlarBenimkisi kabul eder de hamile olduğumu oda inanmaz ben gibi kan vermeye götürür filan diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsin kuzunA Afratafrac T TASUU @maaaavi @melisaa93
Kızlarrr doktordan geldim şimdi tahmin ettiğim gibi direk iğneye başladık gonal f yazdı 75 doz kullanıp Perşembe gidicem kontrole 3 gün kullanıp bugün de dahil . Dualarınızı bekliyorumsağda 7 solda 1 tane yumurtam var biliyorsunuz benim sağ tıkalı sol açık hayırlısı olsun inşallah tek yumurtamdan mucizem olur
Vallahi ben de inanamadım günlerce
Ver kuzum verAyyyy inanmıyorum kuzum yabide daha net olsun istedim kutuya koyup eşime vericem öyle süpriz yapayım bekleyemedim bugün vercem emin oldum ama artık
Aynen öyleErkekler bizden daha garantici oluyorlar
Aynen öyleErkekler bizden daha garantici oluyorlar
İnşallah bu postta adı olan bu haberi bekleyen herkes eylülde çift çizgiyi görürHayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsin kuzun
Heh iyi kuzum vereyim o zamanVer kuzum verbunda bariz görünüyor zaten
Heh iyi kuzum vereyim o zamanVer kuzum verbunda bariz görünüyor zaten
ay çok heyecanlandım aşılama için belki faydası olur dedim disen biirsin ama bence kullanma zten doktor yumurta büyütücü ilaçlar verecek fazla büyürmü acaba diye dedim
Neden acaba
İnanasım gelmiyor ya ne bileyim kan vereyim ben en iyisiNeden acaba
:)) canım dediğim gibi sen bilirsn istersen dotoruna sor takviye vs kullanmam gerekirmi diye özelde mi yaptıracaksnay çok heyecanlandım aşılama için belki faydası olur dedim di
Şu an hamileyim gecikmenin 1. Gününde böyle. 9. Gün de denedim çok silikti sanırım 11 ya da 12. Gün de denedim 9dan bir tık koyuyduHaklısın canım acaba. Neye göre değişiyor bu değerson zamanlarda yabancıların videolarını izliyorum YouTube’da 7. Günden gebelik ve ovulasyon testleri yapıyolar ama bizim ülkemizde yok keşke birileri çekse çeviri yapıyorum ama yinede tam anlaşılmıyor
hayırlı olsun canm ne güzel bir süprz :)Ayyy inanmayıp gidip predictor aldım ben neden inanamıyorum kan vermeden inanmıcam sanırım kalpli kutu aldım içine bide sarı patik aldım kutuya koyup eşime vercen testlerle birlikte patiğiaklıma başka bişey de gelmedi
Ben de epeyi bir inanamadimNeden acaba
Sağol canım rabbim buradaki kızlarımın hepsine de yaşatsın en kısa zamanda inşallahhayırlı olsun canm ne güzel bir süprz :)
3 Eylül aşkımKız niye inanmayım deli bak merveninkine 2 gündür yapıyor gölge görüyor gibiydi ama ben görmemiştim bugün hemen nasıl belirdi. Yerleşme gerçekleştigi an beta yükselir önce kan sonra idrar benim 7. Yerleşmeye başladı 10. Gün net gördüm yani
Yerleşmeden 3 gün sonra adetime 4 gün kala senin adetine daha var 1 eylül degil mi aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?