- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.221
Amin canım çok sağol darısı hepinizin başına inşallahBu arada hayırlı olsun sağlıcakla kavuşun inşallah
Sağol canım amin inşallah darısı buradaki tüm kızlarıma inşallahEvettt var minnoş geliyorrrr hadi hayırlı olsun saglıkla ilerlesin inşallah kuzum çok sevindimdarısı test sırası bekleyenlere @fnd_50 @melisaa93 @edahandro
Kuzuuuuuummmmmm görüyorsun demi çok şükür koyulaştı ikinci testte çok mıtluyum darısı sana canım arkadaşım güzel haber ver inşallah sende bize buradaki arkadaşlarımın hepsinin başına gelsin inşallahMerveee ya kör ben bile goruyorummm iyi ki yaptın erken gebelik testini. Allah dualarımızı kabul etti çok şükür sağlıkla büyüsün koyulaşsın inşallah
Endişe etme kuzum benim. Bu arada çarşamba da devlet hastaneleri acili kan alıyor. Ben pazar da baktırdım oradan biliyorumYaaaiçim rahatladı
Umudumuzu kaybetmiyoruz kuzucumKızlar görüyor da gösteriyor da maşallahinşallah kızların ki doğrudur canım. İnşallah ilerde anlatırken derim ki "arkadaşlarım gördü bana da gösterdi, yoksa ben hiç göremeyecektim" batım 3 Eylül (ama erken gelir çünkü erken çatladım), çatlamanın 11. Günü. 14. Güne kadar bir umut beklemeye devam
Daha akşam konuştuk canım olmazsa inofolic kullancam dedim ümidim gitmişti ama sabah süprizle uyandım@fnd_50 kuzum ateşin çok güzel gidiyor henüz testte görünmemesi olumsuz değil lütfen bunu çıkar aklından bunu bir iki güne göreceksin
@IADK kuzum maşallahinşallah darısı kalp atışınıza
Merve3553 maşallah kuzum sağlıkla artsın inşallah
golden-snitch kuzum bence koyulaşma var
@edahandro kuzum valla kızların yaptığı filtrede ben de gördüm
@melegim can kuzun koyulaşmış maşallah
Aminn, maşallah çok güzel, bayılıyorum kalabalık ailelereDördüncü olucak bu teyzesi bir oğlum iki kızım var rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin bahtları açık olsun inşallah
Ben de tedavi için beklerken sürprizle karşılaştımDaha akşam konuştuk canım olmazsa inofolic kullancam dedim ümidim gitmişti ama sabah süprizle uyandım
Ben de kızlarım kimde görüyorum canım, sağlıkla büyüsün gelsin kuzunKızlar görüyor da gösteriyor da maşallahinşallah kızların ki doğrudur canım. İnşallah ilerde anlatırken derim ki "arkadaşlarım gördü bana da gösterdi, yoksa ben hiç göremeyecektim" batım 3 Eylül (ama erken gelir çünkü erken çatladım), çatlamanın 11. Günü. 14. Güne kadar bir umut beklemeye devam
Amin Allah AminSağol canım inşallah sende sağ Salim kucağına alırsın inşallah
Sağlık ocağında yaptırayım dedim canım, bugün geçti zaten artık yaptiramam, yarın sabaha az kaldıEndişe etme kuzum benim. Bu arada çarşamba da devlet hastaneleri acili kan alıyor. Ben pazar da baktırdım oradan biliyorum
İkinci evliliğimi yaptım canım ben bu eşimden hiç çocuğum yok eşiminde ikinci evliliği ilkinden de hiç çocuğu yok onun adına çok mıtluyum daha çokAminn, maşallah çok güzel, bayılıyorum kalabalık ailelere
Doğru diyorsun kuzumSağlık ocağında yaptırayım dedim canım, bugün geçti zaten artık yaptiramam, yarın sabaha az kaldı
Maşallah maşallah ne zaman kan versem acaba kesin olsun öyle kan vereyim diyorum şuan adetime 4 gün var daha canımBen de tedavi için beklerken sürprizle karşılaştım
Hemen söyleme kuzum önce takip et sonra söyleİkinci evliliğimi yaptım canım ben bu eşimden hiç çocuğum yok eşiminde ikinci evliliği ilkinden de hiç çocuğu yok onun adına çok mıtluyum daha çok
Evet balım annemde aynısı söyledi zaten o hassas bu konularda internetten test sipariş etmiştim gece predictor iki güne gelir onlarda yaparım bariz ikinci çizgi olursa söylerim diyorumHemen söyleme kuzum önce takip et sonra söyleüzüldü demiştin ya geçen ay için
Bat günü kan ver kuzum en sağlam öyleMaşallah maşallah ne zaman kan versem acaba kesin olsun öyle kan vereyim diyorum şuan adetime 4 gün var daha canım
Aaa şimdi ayrı mutlu oldum eşin adına da, hadi sağlıkla gelsin inşallahİkinci evliliğimi yaptım canım ben bu eşimden hiç çocuğum yok eşiminde ikinci evliliği ilkinden de hiç çocuğu yok onun adına çok mıtluyum daha çok
Böyle beklerken de içi içini yiyor insanın. Ben de kimyasal geçirdiğimde ilk öğrendim evde eşim de okuldaydı mesaj attı negatif demiştim öğlen gelince sürpriz yapmıştımEvet balım annemde aynısı söyledi zaten o hassas bu konularda internetten test sipariş etmiştim gece predictor iki güne gelir onlarda yaparım bariz ikinci çizgi olursa söylerim diyorum
Maşallah sağlıkla büyüsün fındıkkEvet teyzeleri bende size kese resmiyle geldim. Kalp atışını duyamadık. Doktorumuz haftaya tekrar çağırdı. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.mutluluğumuz artarak çoğalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?