- 15 Eylül 2020
- 839
- 1.065
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.201
Bu arada hayırlı olsun sağlıcakla kavuşun inşallahEkrem yapt
Erken yaptım şimdi dayanmadım
Merveee ya kör ben bile goruyorummm iyi ki yaptın erken gebelik testini. Allah dualarımızı kabul etti çok şükür sağlıkla büyüsün koyulaşsın inşallahKızlar ben dayanamadım anneme geldim erken yaptım hamileyimedahandro melisaa93 fnd_50 melegim can A Afratafrac
Çok çok sağol kuzumDualarımız sizlerle, inşallah siz de güzel haberi vereceksiniz, grupta hamile olmayan kalmayacak inşallahhh
Dua zinciri oluştu burda, çok güzel şeyler olacakÇok çok sağol kuzumben de hep dua ediyorum hepimiz için. Allah kavuştursun evlatlarımıza inşallah. Senin oğullarını da Allalh sana bağışlasın kuzum
Çok sağol kuzum giremiyorum şuan annemin hastanesine gidicem karmaşık duygular içindeyim senden de güzel haberler alcaz kuzum inşallahYaa biliyor musun hep hissetmiştim koyulaşacağınıçok şükür nasip oldu canım benim İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın
Bariz koyulaşmış canım şüpheye yer yokKızlar sabahki testim sanki biraz bozuk gibi geldi bana koyulaşmıyor gibime geldi birden. Ama hepsine baktım koyulaşmış çok şükürbirde ateşim bugün yükseldi
Koyu canım koyu daha ne olsunKızlar sabahki testim sanki biraz bozuk gibi geldi bana koyulaşmıyor gibime geldi birden. Ama hepsine baktım koyulaşmış çok şükürbirde ateşim bugün yükseldi
Yaaafnd_50 kuzum ateşin çok güzel gidiyor henüz testte görünmemesi olumsuz değil lütfen bunu çıkar aklından bunu bir iki güne göreceksin
IADK kuzum maşallah inşallah darısı kalp atışınıza
Merve3553 maşallah kuzum sağlıkla artsın inşallah
golden-snitch kuzum bence koyulaşma var
edahandro kuzum valla kızların yaptığı filtrede ben de gördüm
melegim can kuzun koyulaşmış maşallah
Bende de ikinci uçuk çıkmıştı kuzumKoyu canım koyu daha ne olsunateşine de maşallah benim de bugün ikinci aftım çıktı tam belirti değil ama olsun paylaşmak istedim.
Kızlar görüyor da gösteriyor da maşallahfnd_50 kuzum ateşin çok güzel gidiyor henüz testte görünmemesi olumsuz değil lütfen bunu çıkar aklından bunu bir iki güne göreceksin
IADK kuzum maşallah inşallah darısı kalp atışınıza
Merve3553 maşallah kuzum sağlıkla artsın inşallah
golden-snitch kuzum bence koyulaşma var
edahandro kuzum valla kızların yaptığı filtrede ben de gördüm
melegim can kuzun koyulaşmış maşallah
Çıkadabilir çıkmayadabilir canım en iyi 11 12 gün yapHadi yaaaa yanılma olur mu peki
Evet canım daha net normalde bilmiyorum ki daha eşime bile söylemedim annem biliyor kardeşim biliyor tekAy ben de gördümm sen daha net görüyosundur çıplak gözle tebrik ederimne zaman kan vereceksinn
Evet darısı sana inşallah bebeğimEvet hamilessinnn inşallah kuuzummmgörüyorummm
Sağol canım inşallah sende sağ Salim kucağına alırsın inşallahSağ salim kucağına almak Allah nasip etsin
Dördüncü olucak bu teyzesi bir oğlum iki kızım var rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin bahtları açık olsun inşallahAy çok sevindim hadi hayırlı olsun, geliyorDiğer yavruslar kaç yaşlarında cinsiyetleri ne? Benim de iki oğlum var üçüncü yolda inşallah, Allahım buradaki herkese de en yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberi verebilmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?