- 25 Temmuz 2014
- 2.300
- 1.537
- 333
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.181
O zaman kopkoyu hatta siyah görene kadar devam … çok teşekkür ederimCanım başka bir ovulasyon testiyle yapsan şu anda silik çıkardı. İnnotiva aşırı hassas ve pik olduğunda T çizgisi resmen kap kara oluyor. Normal bence seninki.
Teşekküe ederim bebegim çok sqgolGünaydın kızlar bol pozitifli bir hafta olsun inşallah
melegim can tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Merve3553 canım tecrübeli kızlar gördüm demiş inşallah yarın daha net bir testle geleceksin
İnşallah kuzum aminMaşallah kocaman burdayım diyor.kalp atışlarını da duy inş
Ya arkadaşlar karartınca çizgi gördümCanım inşallah pozitife döner
Sağlıkla büyüsün canım inşallahEvet teyzeleri bende size kese resmiyle geldim. Kalp atışını duyamadık. Doktorumuz haftaya tekrar çağırdı. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.mutluluğumuz artarak çoğalsın
Amin canım sağolasınSağlıkla büyüsün canım inşallah
İçim rahatlıyor valla sayenizdefnd_50 olacak canım, hayırlısıyla kuzun gelecek
IADK maşallah size
Merve3553 sağlıkla büyüsün annesi
melegim can gayet büyümüş annesi
golden-snitch kuzum testin gayet güzel koyulaşıyor
Ekrem yaptVar varr varrr ben direk gördüm benim ilk testim gibi sen daha net görüyorsun demi
Erken yaptım şimdi dayanmadımVar gibi biseylerinşallah net şekilde görürüz yarın sabah
Yumurtlamadan sonra 9 gün yaptım Çıktı bende kuzumKızlar erken testi kaç gün önce yapıyorsunuz peki ?
Yaa biliyor musun hep hissetmiştim koyulaşacağınıKızlar ben dayanamadım anneme geldim erken yaptım hamileyimedahandro melisaa93 fnd_50 melegim can A Afratafrac
Ay çok sevindim hadi hayırlı olsun, geliyorEkrem yapt
Erken yaptım şimdi dayanmadım
Sağ salim kucağına almak Allah nasip etsinEkrem yapt
Evet hamilessinnn inşallah kuuzummmKızlar ben dayanamadım anneme geldim erken yaptım hamileyimedahandro melisaa93 fnd_50 melegim can A Afratafrac
Ay ben de gördümm sen daha net görüyosundur çıplak gözle tebrik ederimEkrem yapt
Dualarımız sizlerle, inşallah siz de güzel haberi vereceksiniz, grupta hamile olmayan kalmayacak inşallahhhEvet hamilessinnn inşallah kuuzummmgörüyorummm
Hadi yaaaa yanılma olur mu pekiYumurtlamadan sonra 9 gün yaptım Çıktı bende kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?