- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #34.241
Sağol kuzum teşekkür ederim darısı burdaki kızlarımın başına inşallahAaa şimdi ayrı mutlu oldum eşin adına da, hadi sağlıkla gelsin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum teşekkür ederim darısı burdaki kızlarımın başına inşallahAaa şimdi ayrı mutlu oldum eşin adına da, hadi sağlıkla gelsin inşallah![]()
İnşallah kuzumBen de kızlarım kimde görüyorum canım, sağlıkla büyüsün gelsin kuzun![]()
Amiin canım benim çok teşekkür ederimDoğru diyorsun kuzuminşallah sağlıkla da devam etsin
![]()
Annemde süpriz yap diyor ama ben boş boğazım nasıl durucam bilemiyorum şuan dolmuştayım bağırasım var o derece sevinçliyim ümidim dün bitmişti tamam artık yok dedim ama öğlenki testte iyice koyu olduğunu gördüm ama şuan psikolejik mi bilemiyorum belime bi ağrı girdi heyecandanBöyle beklerken de içi içini yiyor insanın. Ben de kimyasal geçirdiğimde ilk öğrendim evde eşim de okuldaydı mesaj attı negatif demiştim öğlen gelince sürpriz yapmıştımikinci de sürpriz falan yapamadım korkudan ağlayarak söyledim
![]()
Çoooook amiiiinnnnnnnnnSağol kuzum teşekkür ederim darısı burdaki kızlarımın başına inşallah![]()
Nasıl seviniyorum anlatamam yaAnnemde süpriz yap diyor ama ben boş boğazım nasıl durucam bilemiyorum şuan dolmuştayım bağırasım var o derece sevinçliyim ümidim dün bitmişti tamam artık yok dedim ama öğlenki testte iyice koyu olduğunu gördüm ama şuan psikolejik mi bilemiyorum belime bi ağrı girdi heyecandan![]()
Kızlar şunu bir izleyin. Vakti zamanın geldiğinde olacak, sakın üzülüp moral bozmayın.
Canımmmm benim duygusallaştım bi anda ayyy kendime gelmeliyimNasıl seviniyorum anlatamam yagirsin girsin beline ağrın da. Oh kuuzum benim
kocana haykır bence git de
![]()
Bak bebeğimsana bir göz doktoru şart
Evet bariz görüyorum orda çizgi varrrrrBak bebeğimsana bir göz doktoru şart
Canım gözün aydın tebrik ederim sağlıkla koyulaşsınDaha akşam konuştuk canım olmazsa inofolic kullancam dedim ümidim gitmişti ama sabah süprizle uyandım![]()
Sağol kuzum teşekkür ederim hiç bişey yapmadım sadece çörek otu kürü kuzum yumurtlamadan sonra da progestan kullandım bebeğimmMerve3553 çook tebrik ederimmmm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu ay neler yaptığını anlatabilir misin
![]()
Sağol canım teşekkür ederim inşallah darısı hepinizin başınaCanım gözün aydın tebrik ederim sağlıkla koyulaşsın![]()
Ayy bende bu ay çörekotu kürünü ve çakşır suyu kullanıyorum rabbim banada nasip etsin inşallahSağol kuzum teşekkür ederim hiç bişey yapmadım sadece çörek otu kürü kuzum yumurtlamadan sonra da progestan kullandım bebeğimm
Ben kendim aldım kullandım aşkım kimyasal yaşadım diye kullanmak istedimAyy bende bu ay çörekotu kürünü ve çakşır suyu kullanıyorum rabbim banada nasip etsin inşallahumut oluyorsunuz böyle bizlere
progestan kullanabilir miyim eczaneden alsam yoksa doktora mı yazdırsam ?
Siyah değil de koyu bordo oluyor baya.O zaman kopkoyu hatta siyah görene kadar devam … çok teşekkür ederim![]()
Ay kuzum çoook mutlu oldum.Kızlar ben dayanamadım anneme geldim erken yaptım hamileyim![]()
edahandro
melisaa93
fnd_50 @melegim can A Afratafrac