- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
- #33.821
8 Eylül canım senin ne zamanOyyyyyyyyy tamam bakalım inşallah tutmuş olsun bat neydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 Eylül canım senin ne zamanOyyyyyyyyy tamam bakalım inşallah tutmuş olsun bat neydi?
Ben salı yapıcam bebeğim
Bu benim yüksek ateşimİnşallah şuan yerleşiyordur minnoşpare![]()
Olmazsa birlikte ağlarız kuzum. Kolunuzda serumlarla. Bakma ben de güçlü durmaya çalışıyorum ama negatif fikri beni kötü etkiliyor bayaİnşallah kuzum ya bu ay çok ümitliyim olmazsa çok üzülücem![]()
Canım birşey sorucam çakşır suyuyla çörek otunun aynı andan mı yiyorsun yoksa birini sabah birini akşam mı yiyorsun?Çok fazla kişi kullandı ve kullanıyor. Ben ilk kez kullandım bu ay ve hamile kaldım. Günde 1 tane içtim. Ancak çörek otu kürü de yaptım bir de çakşır kökü suyu içtim günde 1 bardak. Hepsinin kombinasyonu etkiledi diye düşünüyorum.
Amin canım inşallah bu arada bende haziranda geçirdimBende Haziran'da dış gebelik geçirdim ama içimde kötü düşünce yok Allah'ım bı daha kimseye kayıp yaşatmasın![]()
Eşim bugün hiç ümidim yok bu ay olmadı dedi ben o kadar belirti yaşıyorum yani eğer olmazsam cidden küsücem herşeye bebeğimOlmazsa birlikte ağlarız kuzum. Kolunuzda serumlarla. Bakma ben de güçlü durmaya çalışıyorum ama negatif fikri beni kötü etkiliyor baya
Vallahi aslında bakarsan kuzum ben hiç ateş takibi yapmadım. Ama burada okudum işte biri hamile kalmıştı 37 çıkıyordu ateşi. O zaman benim testler daha gelmemişti. Bakim benim kaç diye bi kaç kere baktım hep 36larda çıkıyordu. Demek ki benim de yüksek ateşim öyleymişBu benim yüksek ateşimİnşAllah yerleşiyordur tabi bugün 8.gün
![]()
Benim de 11 Eylül, doktor perşembe günü yumurtamı görmek istedi bakalım çatlayıp tutsun amin… peş peşe güzel haberler nasip olsun canım…8 Eylül canım senin ne zaman
Kişiden kişiye değişiyor vücut ısısıVallahi aslında bakarsan kuzum ben hiç ateş takibi yapmadım. Ama burada okudum işte biri hamile kalmıştı 37 çıkıyordu ateşi. O zaman benim testler daha gelmemişti. Bakim benim kaç diye bi kaç kere baktım hep 36larda çıkıyordu. Demek ki benim de yüksek ateşim öyleymiş![]()
Ay inşallah canım herkese dua ediyorum valla bu gruptakiBenim de 11 Eylül, doktor perşembe günü yumurtamı görmek istedi bakalım çatlayıp tutsun amin… peş peşe güzel haberler nasip olsun canım…
Sen de böyle deyince şaşırdım vallahiKişiden kişiye değişiyor vücut ısısıDemek ki bizde böyleyiz
Yok bebem niye alınayımBazı yorumlarına cok gülüyorum kuzum, çok net yazıyorsun ya ondan(şaka yapıyorum sakın alınma)
![]()
Çatlamış da olabilir hala çatlamaya çalışıyor da olabilir. Sen değerlendirmelere devam kuzum. Yarın sanıyorum tamamen silik çıkar artık.Hala çok silikleşmemişçatladı mı acaba ki.
Aynen cok netYok bebem niye alınayımArtık ben samimiyetten bazen canımı cicimi yazmadan bodozlamasına konuya giriyorum
![]()