- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.621
Vayyy gölge varKızlar ben dayanamadım test yaptım çünkü sağ tarafım da hareketlilik var ama yumurta çatladıktan sonra 6. Günüm innovita gölge çıkartıyor önceden çıktı elimde testi olduğu için denemek istedim Eki Görüntüle 3292345
Altan muayene olunca lekelenmen olması normal, devam etmediyse bebişin harekleri düzenliyse sıkıntı yoktur canımBir şey sormak istiyorum yeni üye oldum nereye tam soracağımi bilmiyorum kb yin 38 haftalık hamileyim enfeksiyonum varmış yoğun bir şekilde alttan muayene oldum eve geldikten bir gün sonra kahve rengi lekelenme gördüm çamaşırmda sonra yoğun bir sülük kdr kahve rengi akintı vc ye düştü acaba bu ne olabilir nişan mi yada enfeksiyon mu 2 gün oldu hala bir sancım yok akıntım tekrar eski haline döndü
Ben dünde gördüm onu ama emin değilim bebeğim dünkü gölge bugün biraz daha belirgin olması gerekiyorduSonradan testini inceleyince gölge gördüm kuzum ben
Al kuzumBen göremedim testiniiii bulamadım
Ben de aynıyım kuzum beklemedeyim ben çarşamba yapmayı düşünüyorum testi. Ateş aynı standartlarda gidiyor 36.9Evet kuzum yaptım negatif maalesef sen yaptın mı ateş ne durumda senin
Allahtan umut kesilmez aşkım olmayanları olduran OÖyle mi diyorsun canımdoğru diyorsun umudu kesmek yok. Gelmeyen adetten ümit kesilmez
Yok kusum her ay ovu gebelik testlerine nerdeyse 300 lira bayılınca bu ay ates ölcer aldım onla kendimi tatmin ediyorum bi de dün itibariyle 5 gün sürecek iliski takvimime basladım o yüzden denk gelir diye düsünüyorum seffaf akıntılar basladı yumurta akı gibiSenin bugün de çok önemli benceOvü yapıyor musun?
Canım şimdi şöyle belki kademe kademe yükselir seninki. O yüzden bundan sonraki iki ateşin de yüksek olursa yumurtan çatlıyor demektir dün bugünTablom bu canım ama adetle baslamadım o yüzden tam bilgilendirici olmayabilir
Benim cuma günü olmam gerekiyor predictor siparişi verdim Salı elimde olur herhalde ona kesin inanıyorum bakalım ne olcakBen de aynıyım kuzum beklemedeyim ben çarşamba yapmayı düşünüyorum testi. Ateş aynı standartlarda gidiyor 36.9
Kuzum yukarda benim tabloya bakar mısın bence yeni yükselmeye basladı bi iki gün yükseldikten sonra düsecek en yüksekten ve düstügü gün catlamıs olacak dogru mu anladımAllahtan umut kesilmez aşkım olmayanları olduran Obeklemeye devam
Testin kendi çizgisi olmasın kuzumGördüm gördüm hafiften ilk resimde
Heh bu yorumu görmeden aynı seyi yazmısım tamam kuzum sagolCanım şimdi şöyle belki kademe kademe yükselir seninki. O yüzden bundan sonraki iki ateşin de yüksek olursa yumurtan çatlıyor demektir dün bugün
Çok iyi o zamanYok kusum her ay ovu gebelik testlerine nerdeyse 300 lira bayılınca bu ay ates ölcer aldım onla kendimi tatmin ediyorum bi de dün itibariyle 5 gün sürecek iliski takvimime basladım o yüzden denk gelir diye düsünüyorum seffaf akıntılar basladı yumurta akı gibi
Yaaaa tepkisini bize anlat mutlaka çok merak ediyorum çok heyecanlı AllahımBugün izinli evde farklı bir süpriz yapmayı düşünmüyorum zaten bekyoruz her ay bugün sordu adetin ne zaman diye daha bir hafta var dedim. Yine karşımda otururken instgram yakın arkadaşlara sadece eşimi ekleyip testimi müzik eşliginde paylaşmayı düşünüyorum. Hem orda bize hep anı kalır
Yaa ben bu mesajı yeni gördümBugün izinli evde farklı bir süpriz yapmayı düşünmüyorum zaten bekyoruz her ay bugün sordu adetin ne zaman diye daha bir hafta var dedim. Yine karşımda otururken instgram yakın arkadaşlara sadece eşimi ekleyip testimi müzik eşliginde paylaşmayı düşünüyorum. Hem orda bize hep anı kalır
11. Ve 12. Günlerde çatlama olmuş diyebiliriz eğer 13. Ve 14. Gün ateşin yüksek çıkarsa canım. İki gün ölçüm yapalım bakalımHeh bu yorumu görmeden aynı seyi yazmısım tamam kuzum sagol
Umarım değildirTestin kendi çizgisi olmasın kuzum
Tmm canım sagol11. Ve 12. Günlerde çatlama olmuş diyebiliriz eğer 13. Ve 14. Gün ateşin yüksek çıkarsa canım. İki gün ölçüm yapalım bakalım
İlk 5 dk sanırımKuzum kaçıncı dk da çektin fotoyu.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?