- Konu Sahibi Afratafrac
- #31.361
Tebrik ederimEveet canım amiiin insallaaahyemek konusunda sıkıntı çıkartmayacagini düşünüyorum inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederimEveet canım amiiin insallaaahyemek konusunda sıkıntı çıkartmayacagini düşünüyorum inşallah
![]()
Amin canım çok teşekkür ederimTebrik ederimsağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Öyle canım çabucak geçse pozitif olduğunu görsek bize yine yetmezEn güzeli kafamızı başka şeylerle meşgul etmek daha iyi aslında
6.dpo 5.dpodan daha koyu. Kuruma çizgisi aynı olmaz mıydı?Bak hepsi böyle kuzum en alttakini de şimdi yaptım bende emin olayım kuruma mı değil mi diye dedim @edahandro
Evet koyu sanırım bilemedim ki bende şimdi balım6.dpo 5.dpodan daha koyu. Kuruma çizgisi aynı olmaz mıydı?
Doktorlar açısından emin olmak için kalp atışı duyulması bekleniyor.ama kanda 5ten yukarı bşr değer hamile olduğunu gösteriyor bu reglden önce oluyor genellikleKızlar gebelikten emin olmak için kaç gün reglin geçmesini beklemek gerekir ?
Benim de kafam karıştı bekleyip görelimEvet koyu sanırım bilemedim ki bende şimdi balım![]()
İnşallaahhhhh bebeğimmAyyyyyy hamile kalacağımız aydayız işte kuzummmmm![]()
Ateş baktın mı kuzum bugün nasıl gidiyorBenim de kafam karıştı bekleyip görelim![]()
Çok heyecanlı yaaaaÖyle canım çabucak geçse pozitif olduğunu görsek bize yine yetmez![]()
Çok teşekkür ederim canımTünaydın kızlaryeni hamilelik haberi var mı okuyamadım çok hızlı ilerlemiş ? Benim dpo 5 bugun belim kopacak gibi ağrıyor bir de kasik ağrım var ama bunlar bel fıtığından da olabilir.
golden-snitch ne guzel koyulaşıyor yaa masallahhh
![]()
Doktorlar açısından emin olmak için kalp atışı duyulması bekleniyor.ama kanda 5ten yukarı bşr değer hamile olduğunu gösteriyor bu reglden önce oluyor genellikle
Oy maşallah kızarıyorrrYaptım canımbugün 11
![]()
Baktım canım iki gündür sabah 5te ölçüyorum daha öncesine göre düşük çıkıyor. Çok erken ölçmemin etkisi galibaAteş baktın mı kuzum bugün nasıl gidiyor