• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar sıze bısey sormam lazım.sımdı bızım oturdugumuz ev kp rın.3.000.000 edıyo burası,bu evı satıp sıfır bı eve gecmek ıstıyoruz ama istedıgımız ev ıcın 600 bın tl acık kalıyor(bende mevcut o para altınım var)esım dıyokı mecburen yenı alınan ev babamın uzerıne olcak herkes hoplar yoksa kardeslerım fln dedı,bende sınırlendım benım aklıma bıle gelmemıstı bu,onlar hopluyo ama ben 600 bın tl mı verıyorum tamamen onların bolusecegı bıseye.saçma sapan işler anlıcagınız.sınırlendım ya evıde cıkardık satılıga nasıl olcak bılmıyorum.bana bı akıl verın @melegim can melisaa93 melisaa93 fnd_50 fnd_50 A Afratafrac ve dıger bebısler
Yani ne alaka ki. O zaman üstünü de kp tamamlasın. Sonra senin o miktardan eser kalmaz çünkü

Kizlar innovitaya da fazla yuklendik sanırım yanlış çizgi cikartiyor falan diye 😅 az önce yaptım bunu özellikle beklemedim yani lavaboya gittiğim zaman yapasim geldi ne olacak merak ettim😅 10. Gün olmasına rağmen innovita da bence epeyi hassas
Ben seviyorum kuzum bu testi hassaslığına güveniyorum zaten ama bulamadım ben netten ondan almadım

Tamam kuzucum bencede oyle ama işte nerden bu kafaya gırmıs eşim anlayamadım gercekten.ıyıcede sınırlerım bozuldu.işte ben nıye cocuk yapayımkı bu kafalara.ıyıkıde olmamıs dıyorum bazen
Her şeyde bir hayır vardır bebeğim. Yedirmeyin birkiminizi. Sen onu bşr şeye çevir bence hemen. Araba arsa bir şey al birikimine

Back