• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar sıze bısey sormam lazım.sımdı bızım oturdugumuz ev kp rın.3.000.000 edıyo burası,bu evı satıp sıfır bı eve gecmek ıstıyoruz ama istedıgımız ev ıcın 600 bın tl acık kalıyor(bende mevcut o para altınım var)esım dıyokı mecburen yenı alınan ev babamın uzerıne olcak herkes hoplar yoksa kardeslerım fln dedı,bende sınırlendım benım aklıma bıle gelmemıstı bu,onlar hopluyo ama ben 600 bın tl mı verıyorum tamamen onların bolusecegı bıseye.saçma sapan işler anlıcagınız.sınırlendım ya evıde cıkardık satılıga nasıl olcak bılmıyorum.bana bı akıl verın @melegim can melisaa93 melisaa93 fnd_50 fnd_50 A Afratafrac ve dıger bebısler
Babasının üstüne olursa diğerlerinde hak sahibi olur kuzum öyle bi zaman gelinceye kimse senin 600 bin tl verdiğini söylemez yani

Babasının üstüne olursa diğerlerinde hak sahibi olur kuzum öyle bi zaman gelinceye kimse senin 600 bin tl verdiğini söylemez yani
Yav sacma sapan işler valla bıktım ya,ayrılık sebebı bılıyomusun bunlar,buyukler ne kadar dusuncesız benım kp rın 5,6 tane evı var zaten versın diğerlerınede ozaman hıc boyle sorunlar cıkmazdı.sımdı sacma salak mılletı bırbırıne dusuruyolar ya.canım cok sıkıldı ama.ben elımde avcımda ve varsa onlara hıbe etcem ama onlar hoplarlarmıs bak bak bak

Yav sacma sapan işler valla bıktım ya,ayrılık sebebı bılıyomusun bunlar,buyukler ne kadar dusuncesız benım kp rın 5,6 tane evı var zaten versın diğerlerınede ozaman hıc boyle sorunlar cıkmazdı.sımdı sacma salak mılletı bırbırıne dusuruyolar ya.canım cok sıkıldı ama.ben elımde avcımda ve varsa onlara hıbe etcem ama onlar hoplarlarmıs bak bak bak
Bence bunu düşünerek karar ver sonra çok pişman olursun öyle bi zaman gelir bağrım ben dersin neden kayınpederin üsütüne oluyo ben onu anlamadım

Kuzum her ay farkli takviyelere basliyorum sonu yine ayni ahh ahh😥 bu ay dusunmiyim diyorum regl gunune yakin yine ayni stres 🥸 ustelik bu ay umudim vardi gittim 3gun once kan verdim cikmadi kanda aksam kahvrengi akintim basladi adet gunu de reglim neden boyle oluyor anlamiyorum
Her şeyin bir vakti var canım buna inanıyorum ben. Biz elimizden geleni yapalım vakti geldiğinde olacak İnşAllah 🤲🏻

Ben 2.7 oldum bugün. Sag kasıgıma öyle bir agrı girdiki anlık eger saniyelik sürmese oturur aglardım saat başı öyle oluyor sag en köşeye yerleşiyor bebegim hissediyorum ve an itibari ile uçugumda çıkıyor bagışıklıgım düşüyor 😍😍😍😍
Bu mükemmellll bir haber 😍 test yapmadan gebeliğini ilan ediyorum 😍

Kızlar bugün yüksek gördüm ovu testinde bugünü değerlendireceğiz 3 4 gün üst üste değerlendirmek mi lazım yoksa bir ara bir dolu olarak mı

Kızlar sıze bısey sormam lazım.sımdı bızım oturdugumuz ev kp rın.3.000.000 edıyo burası,bu evı satıp sıfır bı eve gecmek ıstıyoruz ama istedıgımız ev ıcın 600 bın tl acık kalıyor(bende mevcut o para altınım var)esım dıyokı mecburen yenı alınan ev babamın uzerıne olcak herkes hoplar yoksa kardeslerım fln dedı,bende sınırlendım benım aklıma bıle gelmemıstı bu,onlar hopluyo ama ben 600 bın tl mı verıyorum tamamen onların bolusecegı bıseye.saçma sapan işler anlıcagınız.sınırlendım ya evıde cıkardık satılıga nasıl olcak bılmıyorum.bana bı akıl verın @melegim can melisaa93 melisaa93 fnd_50 fnd_50 A Afratafrac ve dıger bebısler
Babasının malı olacaksa babası ödesin aradaki farkı. Sizde kira ödersiniz kimse ağzını açamaz neden oturuyorlar diye. Zamanı geldiğinde de kardeşler arasında paylaştırılır

Sende sessiz kalma öyle bir durum varsa verme altınlarını

Kizlar innovitaya da fazla yuklendik sanırım yanlış çizgi cikartiyor falan diye 😅 az önce yaptım bunu özellikle beklemedim yani lavaboya gittiğim zaman yapasim geldi ne olacak merak ettim😅 10. Gün olmasına rağmen innovita da bence epeyi hassas
Ama yanlış çizgi de çok çıkarıyor bana çok çıkarmıştı ama seninki tescilli kuzum doğru yani😍

Back