2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ben kan verdim bugün ama negatif Ama adet olmadım halen. Şaşkınım
bende idrar testi negatif dün adet olmam lazımdı olmadım kan vermem sanırım silik dahi çıkmadı negatif kendimi olmayan biseye inandiriyormusum gibi oldu. Önümüzde ay deneyeceğiz artık cnm muhtemelen stres yaptik ondan gecikti

Oyyy oyyyy ne güzel belirtiler maşallah inşallah kuzum

Merveeeee bende senin gibi kimyasal geçirdim senın kaç ay oldu bir de yakın mi regl günün mesajlarını okuyunca içime umut doğdu
Mayıs ayında hamile kaldım haziranda düşük oldu kuzum üstünden bir adet dönemi geçti bu ikinci daha 9 gün var kuzum adetime senin kaç ay oldu kuzum

Merveeeee bende senin gibi kimyasal geçirdim senın kaç ay oldu bir de yakın mi regl günün mesajlarını okuyunca içime umut doğdu
Mayıs ayında hamile kaldım haziranda düşük oldu kuzum üstünden bir adet dönemi geçti bu ikinci daha 9 gün var kuzum adetime senin kaç ay oldu kuzum

Bende tam olarak aynı senınle Mayıs ayında sonunda ögrendım öylece düşük oldu şimdi ise 9 Eylül de regl tarihim

Bende tam olarak aynı senınle Mayıs ayında sonunda ögrendım öylece düşük oldu şimdi ise 9 Eylül de regl tarihim
Benimde 1 Eylül canım sen yumurtlama dönemindesin sanırım inşallah bu ay nasip olur tekrardan ilk kanamadan sonraki adetin geç geldi mi benim tam 1 hafta gecikti

Benimde 1 Eylül canım sen yumurtlama dönemindesin sanırım inşallah bu ay nasip olur tekrardan ilk kanamadan sonraki adetin geç geldi mi benim tam 1 hafta gecikti
Yok kuzum benim zaten aman aman ağrılıda gecmedı düşükten sonra ki adetım evet 5 gün önce yumurtladım ovü ile takıp ediyordum tam da çatlamadan sonraki gün dr randevum vardı
Kimyasaldan sonra çok hevesli oldum sende öyle oldu mu

İnşallah dediğin gibi olur canım. Biz özel günler daha anlamlı olsun istiyoruz haklısın ama sağlıkla gelecekse nasip olsun inşallah. Bu hafta güzel geçsin, değerlendirmelerini güzel yap, benim gibi ettehiyatü oku haftaya da inşallah küçük küçük belirtiler hisedersin geldiğinde pozitif testle bize müjdeyi verirsin.

Evet benim 1 hafta gecikti adetim sonra oldum bakalım bu ay gününde yumurtlama oldu senin yumurtlama ne zaman oldu mu olucak mı takip ediyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…