- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.641
Ayyyy hadi inşallahAynen aşkım bende öyle çok farklıyım bu ay çok ateş basıyor beni de. Belki de bir belirtidir bilemiyorum
İnşallah kuzumCanım hamile olanlar kabuslu rüya görürmüş inşalalh sende hamilesindir
Ben kan verdim bugün ama negatifAma adet olmadım halen. Şaşkınım
Oyyy oyyyy ne güzel belirtiler maşallah inşallah kuzumÖglen ateşi yüksek çıkar kuzum zaten benimde dün 37.5 çıkmıştı. Ben hastayım grip oldum 3 gündür burnum tıkalı ama su gibi akıyor. Galiba hamilelikten kan basıncım artrtı ondan tıkandı burnumyumurtladıgım günden beri hergün gögüs ucum çok karıncalanıyor bugünde bir saattir sag kasıgımı yokluyor bebişim yerleşiyor sanırım hissediyorum hoplatıyor arada hafif hafif
İnşallah kuzum inşallahKeyfini çıkar kafan rahat olsun canım benimİnşAllah gebelik haberinle dönersin tatilden
Mayıs ayında hamile kaldım haziranda düşük oldu kuzum üstünden bir adet dönemi geçti bu ikinci daha 9 gün var kuzum adetime senin kaç ay oldu kuzumMerveeeee bende senin gibi kimyasal geçirdim senın kaç ay oldu bir de yakın mi regl günün mesajlarını okuyunca içime umut doğdu
Mayıs ayında hamile kaldım haziranda düşük oldu kuzum üstünden bir adet dönemi geçti bu ikinci daha 9 gün var kuzum adetime senin kaç ay oldu kuzumMerveeeee bende senin gibi kimyasal geçirdim senın kaç ay oldu bir de yakın mi regl günün mesajlarını okuyunca içime umut doğdu
Çıkartıcam kuzum sonra da bombayla dönücem yanınıza Allah’ın izniyleGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım tatilinin keyfini cikart
Hadi inşallahÇıkartıcam kuzum sonra da bombayla dönücem yanınıza Allah’ın izniyle
Bende tam olarak aynı senınle Mayıs ayında sonunda ögrendım öylece düşük oldu şimdi ise 9 Eylül de regl tarihimMayıs ayında hamile kaldım haziranda düşük oldu kuzum üstünden bir adet dönemi geçti bu ikinci daha 9 gün var kuzum adetime senin kaç ay oldu kuzum
Benimde 1 Eylül canım sen yumurtlama dönemindesin sanırım inşallah bu ay nasip olur tekrardan ilk kanamadan sonraki adetin geç geldi mi benim tam 1 hafta geciktiBende tam olarak aynı senınle Mayıs ayında sonunda ögrendım öylece düşük oldu şimdi ise 9 Eylül de regl tarihim
Yok kuzum benim zaten aman aman ağrılıda gecmedı düşükten sonra ki adetım evet 5 gün önce yumurtladım ovü ile takıp ediyordum tam da çatlamadan sonraki gün dr randevum vardıBenimde 1 Eylül canım sen yumurtlama dönemindesin sanırım inşallah bu ay nasip olur tekrardan ilk kanamadan sonraki adetin geç geldi mi benim tam 1 hafta gecikti
İnşallah dediğin gibi olur canım. Biz özel günler daha anlamlı olsun istiyoruz haklısın ama sağlıkla gelecekse nasip olsun inşallah. Bu hafta güzel geçsin, değerlendirmelerini güzel yap, benim gibi ettehiyatü okuAy kızlar bizim haftaya evlilik yıldönümümüz. Regl olmasaydım yıldönümünde 6 haftalık hamile olucaktım o yüzden çok heveslenmiştim hamileliği Ağustosta öğrenicem falan diye. Ağustos bizim ayımız bana çok umut veriyor. Şimdi düşündüm belki de ağustosta hamileyim eylül başı öğrenicemböyle şeylere çok anlam yüklememek gerekiyor ama insanın elinde değil işte, özel tarihler daha da özel olsun istiyor. Şimdi eşim sürpriz tatil ayarlamış bize. Bu hafta değerlendirme haftam, haftaya sahilde uzanıp bebişimin yerleşmesine müsaade edicem çok konuştum azıcık içimi döktüm buraya kadar geldiyseniz sizi seviyorum kocaman sarılıyorum
Evet benim 1 hafta gecikti adetim sonra oldum bakalım bu ay gününde yumurtlama oldu senin yumurtlama ne zaman oldu mu olucak mı takip ediyor musunYok kuzum benim zaten aman aman ağrılıda gecmedı düşükten sonra ki adetım evet 5 gün önce yumurtladım ovü ile takıp ediyordum tam da çatlamadan sonraki gün dr randevum vardı
Kimyasaldan sonra çok hevesli oldum sende öyle oldu mu
Kızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Test yapacak olan bugün? Ya da hamile olan?Regl olan güncel sat ve bat tarihini hamile olan ise hamileyim diyerek özelden bana mesaj atmasını rica edeceğim. Mesajlar arasında göremeyebilirim etiketlensem bile.
O ozgeeeee1 @destinesiaa @dyvs @Aylin19 @blackberry26 @banukhurb @yasemin9191 @Sunshine597 @Sipser @Perlitik @badeli61 @D073737 @Sunshine1 @morumtirak @ucanpayanda @outoffit H herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @fiyonaprensesolan @Dunyamelekoldubeyons @Damlafzt @medusaa ELIF7007 @esen-ruzqar @Aysegul Alav @gunduzcicek L A L canım benim ben bu ay erken regl oldum. 20 sinde geldi adetim. İki ay önce de aynı şekilde 6 gün erken adet olmuştum. İki aydır 23ünde geliyordu ama bu ay da 3 gün erken geldi. Nedendir bilmem ama bana yine doktor yolu görünüyor.[/USER]
Kullanabilir canım benim eşimde de problem yok ama kullandırcam yine de desteklerkızlar bu çakşır kökü suyu genelde erkek kullanıyormuş erkekte değerlerde sıkıntı yoksada kullanılıyormu acaba bilgisi olan varmımelisaa93 A Afratafrac beyons melegim can fnd_50 L A L
Ben kullanmadım hiç bebegim kullananlar sorun olmadan kullanıyor ama destek amaçlıkızlar bu çakşır kökü suyu genelde erkek kullanıyormuş erkekte değerlerde sıkıntı yoksada kullanılıyormu acaba bilgisi olan varmımelisaa93 A Afratafrac beyons melegim can fnd_50 L A L
canım bizimki sperm testi yapmıştı baya iyi çıkmıştı sonucu ben yinede her akşam bir bardak içirmeyi düşünüyorum iki bardak fazla gelebilirkızlar bu çakşır kökü suyu genelde erkek kullanıyormuş erkekte değerlerde sıkıntı yoksada kullanılıyormu acaba bilgisi olan varmımelisaa93 A Afratafrac beyons melegim can fnd_50 L A L
Canım ben çok bilmiyorum hiç kullanmadım ama çok faydalıymış sanırım hatta A Afratafrac bu ay eşiyle beraber kullanmışlardıkızlar bu çakşır kökü suyu genelde erkek kullanıyormuş erkekte değerlerde sıkıntı yoksada kullanılıyormu acaba bilgisi olan varmımelisaa93 A Afratafrac beyons melegim can fnd_50 L A L
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?