- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.601
Belki döner pozitife kuzum umut her zaman vardır ben inanıyorumBütün yaşadıklarını harfiyen yaşadım bu ay kasığımda hala atma ve tatlı bir ağrı var göğüslerim de gidip gelen ağrılar da oluyor testler negatif
Bende inanmak istiyorum adet ağrılarım başladı büyük ihtimalle ilk hesap olucak gibi yarın adet günümBelki döner pozitife kuzum umut her zaman vardır ben inanıyorum
şuan canım istedi iş çıkışı alayım :) cips çok severim şu aralar yememeye çalışıyorum hamileysem falan diye dikkat ediyorum kendimce :):)Aynı bakma benim de sıralamam bu şekilde
Tamam canım inşallah zararı olmazyanında ekstra çörekotu bal tarçın kürü ve çakşır kökü suyu da kullandım bence gayet iyi her şey :) kopkoyu pik gördüm
Tamam kuzum çok teşekkür ederimAşkım çok zaman oldu çok hatırlamıyorum ama 11-12 hastalıkken olmuştu sanırım ikili tarama testi kan alınıp bakılıyor doktorum çok önemsemiyordu prosedür diye bakıyorum demişti bir sıkıntı çıkmamıştı diye hatırlıyorum
İnşallah gelmez adetin de bebiştendir kuzumBende inanmak istiyorum adet ağrılarım başladı büyük ihtimalle ilk hesap olucak gibi yarın adet günüm
İnşallah öyledirİnşallah gelmez adetin de bebiştendir kuzum
Canım bol bol dinle, sağlıkla büyüsünlerKızlar bugün detaylı ultrasonum vardı. Bebişlerin ikiside sağlıklı çıktılar çok şükür ama rahim ağzında yumuşama düzleşme var dedi. Takip edicez açılma olabilir dedi konu hakkında bilgisi fikri olan varmı?
melisaa93 @Niqu melegim can @Papatyamaviss @Safransari @Tikabasa fnd_50 stresden etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar
İkisinde de çatladı eminimmm ayy şok oldum şuannnnnn ikiz mi geliyor bir kız bir erkek18iyse kız, 20siyse erkek
Bende öyle hissettim direk görünce hadiİkisinde de çatladı eminimmm ayy şok oldum şuannnnnn ikiz mi geliyor bir kız bir erkekoğlumun dediği mi olucak melegim can melisaa93
Aşkım atıyorummmmmŞimdi at bakim kuzum ateş tablonu gözümüz şenlensin
Kızım ve oğlum geliyooooooBende öyle hissettim direk görünce hadi
İnşallah saglıkla gelsinler
Tamam kuzum olması gereken tablo bu diger düşüşte yumurta çatladı onu biliyoruz zatenAşkım atıyorummmmm
Yaaaaa sen kesin hamilesin inşallahÖglen ateşi yüksek çıkar kuzum zaten benimde dün 37.5 çıkmıştı. Ben hastayım grip oldum 3 gündür burnum tıkalı ama su gibi akıyor. Galiba hamilelikten kan basıncım artrtı ondan tıkandı burnumyumurtladıgım günden beri hergün gögüs ucum çok karıncalanıyor bugünde bir saattir sag kasıgımı yokluyor bebişim yerleşiyor sanırım hissediyorum hoplatıyor arada hafif hafif
Aminnn aminnn saglıkla inşallah aşkımmm. Benimde ogluşum geliyor duydun mu teyzesiKızım ve oğlum geliyoooooo
İnşallah balımmm ama kasık agrım 2 saattirYaaaaa sen kesin hamilesin inşallahbende sıfır belirtiiiii
Tamam pozitif olalım dedik de bu kadar da ahahhahajaj olsun olsun devam pozitifliğe geliyor bebişlerimizAminnn aminnn saglıkla inşallah aşkımmm. Benimde ogluşum geliyor duydun mu teyzesikız biz kafayı mı yedik acaba
Yerleşiyor aşkımİnşallah balımmm ama kasık agrım 2 saattir
Var yeni başladı 7. Günüm bugün
Yaaa evet onu fark etmemistiimmmİkisinde de çatladı eminimmm ayy şok oldum şuannnnnn ikiz mi geliyor bir kız bir erkekoğlumun dediği mi olucak melegim can melisaa93
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?