• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

İnşallah dediğin gibi olur canım. Biz özel günler daha anlamlı olsun istiyoruz haklısın ama sağlıkla gelecekse nasip olsun inşallah. Bu hafta güzel geçsin, değerlendirmelerini güzel yap, benim gibi ettehiyatü oku😄 haftaya da inşallah küçük küçük belirtiler hisedersin geldiğinde pozitif testle bize müjdeyi verirsin.
Tabi ki kuzum sağlıkla en hayırlı zamanda gelsin inşallah. Biz işte bir şeyleri vesile ediyoruz kendimizce küçük küçük heveslere dönüştürüyoruz yoksa zaman hiç geçmez, tabi ki Allah’ın ol dediği zaman olacak 🙏🏻 Ettehiyatüyü ne için okuyordun balım kaçırmışım onu?

canım bizimki sperm testi yapmıştı baya iyi çıkmıştı sonucu ben yinede her akşam bir bardak içirmeyi düşünüyorum iki bardak fazla gelebilir
tamam canım bnd alayım o zman birde tavsiye edilen tüketim tarihi önemlimi aktada şişenin ürende temmuz yzıyordu

😔 bende idrar testi negatif dün adet olmam lazımdı olmadım kan vermem sanırım silik dahi çıkmadı negatif kendimi olmayan biseye inandiriyormusum gibi oldu. Önümüzde ay deneyeceğiz artık cnm muhtemelen stres yaptik ondan gecikti

Pff ne biçim oldu :( doktor daha erken bi hafta filan geçseydi dedi ama yaptık gene testi. Adet olursan gel dedi hormonlara bakacağız bu defa. Önümüzdeki ay devam… bi adet olalım da

Kızlar bugün adet olacak gibi kasıklarımda ağrı var ve karnım şiş. daha çok var aslında adete(İnşallah olmaz tabi :) çatlamada dün oldu yeni.

Tabi ki kuzum sağlıkla en hayırlı zamanda gelsin inşallah. Biz işte bir şeyleri vesile ediyoruz kendimizce küçük küçük heveslere dönüştürüyoruz yoksa zaman hiç geçmez, tabi ki Allah’ın ol dediği zaman olacak 🙏🏻 Ettehiyatüyü ne için okuyordun balım kaçırmışım onu?
Canım bir anlamı yola aslında spermler berektli ve kaliteli olsun diye ilişki sırasında okuyup karnıma üflüyordum🤣 yemek yapınca lezzetli ve bereketli olsun diye okunur ya öyle bir mantık😄

Canım pek bi belirti yok ateş basıyor arada 37.5 şuan ateşim ölçtüm hatta baş ağrısı var belim tutulmuş gibi vajinada baskı oluyor arada sıra da bu kadar sende var mı belirti 🥰
Yaa hadi bakalım bu ayrılar bebise yönelık insallah bende sadece ara ara bel ve kasık ağrısı kuzumm

Back