- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.661
Tabi ki kuzum sağlıkla en hayırlı zamanda gelsin inşallah. Biz işte bir şeyleri vesile ediyoruz kendimizce küçük küçük heveslere dönüştürüyoruz yoksa zaman hiç geçmez, tabi ki Allah’ın ol dediği zaman olacakİnşallah dediğin gibi olur canım. Biz özel günler daha anlamlı olsun istiyoruz haklısın ama sağlıkla gelecekse nasip olsun inşallah. Bu hafta güzel geçsin, değerlendirmelerini güzel yap, benim gibi ettehiyatü okuhaftaya da inşallah küçük küçük belirtiler hisedersin geldiğinde pozitif testle bize müjdeyi verirsin.
Evet kuzum yumurtladım 5 gün geçtiEvet benim 1 hafta gecikti adetim sonra oldum bakalım bu ay gününde yumurtlama oldu senin yumurtlama ne zaman oldu mu olucak mı takip ediyor musun
tamam canım bnd alayım o zman birde tavsiye edilen tüketim tarihi önemlimi aktada şişenin ürende temmuz yzıyorducanım bizimki sperm testi yapmıştı baya iyi çıkmıştı sonucu ben yinede her akşam bir bardak içirmeyi düşünüyorum iki bardak fazla gelebilir
bende denettireyim bakalım nasıl olacak :)Kullanabilir canım benim eşimde de problem yok ama kullandırcam yine de destekler
Benimde bugün 5 günüm yumurtlamadan sonra kuzum 5 gün sonra net belli olur diyebiliriz artık inşallah rabbim bize bu mutluluğu göstersin bu ay sağlıklı bebişler versinEvet kuzum yumurtladım 5 gün geçti
Biz hiç baktırmadık değerlere canım iyi mi değil mi bilmiyoruz ama yinede kullandık. Ben sadece akşamları eşim sabah akşam kullandıkızlar bu çakşır kökü suyu genelde erkek kullanıyormuş erkekte değerlerde sıkıntı yoksada kullanılıyormu acaba bilgisi olan varmımelisaa93 A Afratafrac @beyons @melegim can @fnd_50 L A L
Amin insallah kuzum güzel haberlerini bekliyorum varmı belırtılerBenimde bugün 5 günüm yumurtlamadan sonra kuzum 5 gün sonra net belli olur diyebiliriz artık inşallah rabbim bize bu mutluluğu göstersin bu ay sağlıklı bebişler versin
bende idrar testi negatif dün adet olmam lazımdı olmadım kan vermem sanırım silik dahi çıkmadı negatif kendimi olmayan biseye inandiriyormusum gibi oldu. Önümüzde ay deneyeceğiz artık cnm muhtemelen stres yaptik ondan gecikti
tamam canım bende kullandırayım bakalımBiz hiç baktırmadık değerlere canım iyi mi değil mi bilmiyoruz ama yinede kullandık. Ben sadece akşamları eşim sabah akşam kullandı
Canım pek bi belirti yok ateş basıyor arada 37.5 şuan ateşim ölçtüm hatta baş ağrısı var belim tutulmuş gibi vajinada baskı oluyor arada sıra da bu kadar sende var mı belirtiAmin insallah kuzum güzel haberlerini bekliyorum varmı belırtıler
Günde bir kere içir ama 2 bardak fazla gelebilirbende denettireyim bakalım nasıl olacak :)
Canım bir anlamı yola aslında spermler berektli ve kaliteli olsun diye ilişki sırasında okuyup karnıma üflüyordumTabi ki kuzum sağlıkla en hayırlı zamanda gelsin inşallah. Biz işte bir şeyleri vesile ediyoruz kendimizce küçük küçük heveslere dönüştürüyoruz yoksa zaman hiç geçmez, tabi ki Allah’ın ol dediği zaman olacakEttehiyatüyü ne için okuyordun balım kaçırmışım onu?
HahahahaCanım bir anlamı yola aslında spermler berektli ve kaliteli olsun diye ilişki sırasında okuyup karnıma üflüyordumyemek yapınca lezzetli ve bereketli olsun diye okunur ya öyle bir mantık
Eltilerin savaşında izlemiş miydiniz hamile kalmaya çalışırken neler neler yapıyorlardıHahahahabizimkiler artık hiçbir şeye şaşırmıyor bunu da yapayım bari
Ahahahaha çok iyi o film yaEltilerin savaşında izlemiş miydiniz hamile kalmaya çalışırken neler neler yapıyorlardı
Yaa evet onlrda çok yaratıcıydı bizden eksik olmasınlarEltilerin savaşında izlemiş miydiniz hamile kalmaya çalışırken neler neler yapıyorlardı
Yaa hadi bakalım bu ayrılar bebise yönelık insallah bende sadece ara ara bel ve kasık ağrısı kuzummCanım pek bi belirti yok ateş basıyor arada 37.5 şuan ateşim ölçtüm hatta baş ağrısı var belim tutulmuş gibi vajinada baskı oluyor arada sıra da bu kadar sende var mı belirti
Eşimde sıkıntı yoktu. İlle sıkıntı olmasına gerek yok. ekstra takviye olsun diye kullandı. Sperm yoğunluğu ve hızına yardım etsin diye biraz daha.kızlar bu çakşır kökü suyu genelde erkek kullanıyormuş erkekte değerlerde sıkıntı yoksada kullanılıyormu acaba bilgisi olan varmımelisaa93 A Afratafrac @beyons @melegim can @fnd_50 L A L
canım senin hamileliğin netleştimi nasıl gidiyorYaa evet onlrda çok yaratıcıydı bizden eksik olmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?