• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Yerleşiyor aşkım🥹🥹 ay çok duygulanıyorum yaaa
İnşallah canım benim ya allahım isteyen herkese saglıklı sıhhhatli bebekler nasip etsin. Çok aglayarak dua ettim allahım en güzel şekilde kabul etsin inşallah hepiniz için dua ediyorum dualarımdasınız 🙏🙏🙏

Tecrübeli anneler size birşey danışacağım. İkili tarama nedir nasıl yapılır bir de üçlü tarama var o nedir nasıl yapılır kaçıncı haftada? İkili tarama 11 deniyor ya 10+ da gitsem olur mu mesela? melegim can melegim can fnd_50 fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss @savascii ve aklıma gelmeyen güzel anneler bana bilgi verir misiniz 😍
11+ lar olsa daha sağlıklı olur , ben sevmıyorum cok bu testlerı burun kemıgı ve ense kalınlığına doktor kesın bakar onda sıkıntı yoksa yaptırmayadabilrsin , bu ölçümler artı yaş faktörü ve kandan cıkan değerler ortak bır paydada buluşup yuzdelıkler verıyor , yaşın mesela 35 üstüyse yaş riski hertürlü yüksek cıkıyor mesela
Üçlü de sadece kanda bakılan anomaliler onun yerıne 4 lü daha cok onerır doktorlar genelde
Güvenirliliklerin %65-75 arası dıye hatırlıyorum
Eğer daha kesın bi sonuc istersen nifty nipty yaptırmanı onerırım %99 a kadar daha doğru sonuçlar geliyormuş

11+ lar olsa daha sağlıklı olur , ben sevmıyorum cok bu testlerı burun kemıgı ve ense kalınlığına doktor kesın bakar onda sıkıntı yoksa yaptırmayadabilrsin , bu ölçümler artı yaş faktörü ve kandan cıkan değerler ortak bır paydada buluşup yuzdelıkler verıyor , yaşın mesela 35 üstüyse yaş riski hertürlü yüksek cıkıyor mesela
Üçlü de sadece kanda bakılan anomaliler onun yerıne 4 lü daha cok onerır doktorlar genelde
Güvenirliliklerin %65-75 arası dıye hatırlıyorum
Eğer daha kesın bi sonuc istersen nifty nipty yaptırmanı onerırım %99 a kadar daha doğru sonuçlar geliyormuş
Yaşım 30 kuzum benim. Ben yine de gitmeden doktora sorayım değil mi 😌 belki gel yaparız der diye. Çok teşekkür ederim kuzum ❤️

Evet öyle gerçekten ben mesela korunmayı bırakınca hemen olur kesin olur diyordum ilk çocuğum öyle hemen olunca ama nasip böyleymiş vakti değilmiş demekki. Bekleyelim bakalım hakkımızda hayırlısı pes etmek yok 😊

Ben kan verdim bugün ama negatif ☹️ Ama adet olmadım halen. Şaşkınım

Ay kızlar bizim haftaya evlilik yıldönümümüz. Regl olmasaydım yıldönümünde 6 haftalık hamile olucaktım o yüzden çok heveslenmiştim hamileliği Ağustosta öğrenicem falan diye. Ağustos bizim ayımız bana çok umut veriyor. Şimdi düşündüm belki de ağustosta hamileyim eylül başı öğrenicem😍🥹 böyle şeylere çok anlam yüklememek gerekiyor ama insanın elinde değil işte, özel tarihler daha da özel olsun istiyor. Şimdi eşim sürpriz tatil ayarlamış bize. Bu hafta değerlendirme haftam, haftaya sahilde uzanıp bebişimin yerleşmesine müsaade edicem😍 çok konuştum azıcık içimi döktüm buraya kadar geldiyseniz sizi seviyorum kocaman sarılıyorum 🤭

Ay kızlar bizim haftaya evlilik yıldönümümüz. Regl olmasaydım yıldönümünde 6 haftalık hamile olucaktım o yüzden çok heveslenmiştim hamileliği Ağustosta öğrenicem falan diye. Ağustos bizim ayımız bana çok umut veriyor. Şimdi düşündüm belki de ağustosta hamileyim eylül başı öğrenicem😍🥹 böyle şeylere çok anlam yüklememek gerekiyor ama insanın elinde değil işte, özel tarihler daha da özel olsun istiyor. Şimdi eşim sürpriz tatil ayarlamış bize. Bu hafta değerlendirme haftam, haftaya sahilde uzanıp bebişimin yerleşmesine müsaade edicem😍 çok konuştum azıcık içimi döktüm buraya kadar geldiyseniz sizi seviyorum kocaman sarılıyorum 🤭
Ah ne kadar güzel Rabbim hayırlısı ile nasip etsin güzel haberler almakta nasip olsun ❤️

Keyfini çıkar kafan rahat olsun canım benim 😍İnşAllah gebelik haberinle dönersin tatilden 😍

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım tatilinin keyfini cikart 😍

Back