- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.681
İnşallah canım ya şuan tek duam bu şekilde devam etmesi dikişe hiç gerek kalmaz inşallahCanım bol bol dinle, sağlıkla büyüsünlerben Gülbem Ergen de duymuştum, ikizlerin bamileyken alttan dikiş atılmıştı. İnşallah sana gerek kalmadan tamamlasın hamileliğini
Evet canım kan testinde artışı gördük geçen hafta gittiğimde keseyi göremedik. Pazartesi tekrar gideceğim o zaman görürüz artıkcanım senin hamileliğin netleştimi nasıl gidiyor
Masanın etrafında 3 tur dönmesiYaa evet onlrda çok yaratıcıydı bizden eksik olmasınlar
İnan ben de çok dua ediyorum karnımı tutarak Allahım içimizi niyetimizi biliyor hepiniz için istiyorum aynı şeyi Rabbim Umutlarımızı boş çıkarmasın hayırlısı ile nasip etsin inşallahİnşallah canım benim ya allahım isteyen herkese saglıklı sıhhhatli bebekler nasip etsin. Çok aglayarak dua ettim allahım en güzel şekilde kabul etsin inşallah hepiniz için dua ediyorum dualarımdasınız
Nasıl ya, rahminimi dikçekler bebek düşmesin diye. Ben şu an kesin yine yanlış anladımİnşallah canım ya şuan tek duam bu şekilde devam etmesi dikişe hiç gerek kalmaz inşallah
oy maşallah rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin darısı bize dua et inşallahEvet canım kan testinde artışı gördük geçen hafta gittiğimde keseyi göremedik. Pazartesi tekrar gideceğim o zaman görürüz artık
Aynen cnm diğer aya kaldık nasip gerçekten bende beklemekten yoruldum ilk çocuğum hemen olduğu için bu niye olmuyor diye düşünmekten. Hakkımızda hayırlısı olsun gittiğim doktor çok ilgilenmedi o yüzden başka bi doktora tekrar gidicem bende. Hormonlara bi baksınlar bakalım cnm. Belkide sürekli düşünüyoruz diye olmuyor bilemiyorum hafta sonu tatile cikciaz bizde kafamı dagitacam öyle gelecem tatil iyi gelir diye düşünüyorum okullarda açılacağı için kızımın okul telaşı dersleri vs derken kafam biraz başka şeyle meşgul olur inşallah yoksa uyku filan kalmadı sabah 5 e 6 ya kadar uyumuyorum sürekli kendimi burda buluyorum ve sürekli düşünürken acabalarla buluyorum kafayı başka yöne çekmek en iyisiPff ne biçim oldudoktor daha erken bi hafta filan geçseydi dedi ama yaptık gene testi. Adet olursan gel dedi hormonlara bakacağız bu defa. Önümüzdeki ay devam… bi adet olalım da
Amin canım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.oy maşallah rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin darısı bize dua et
Ben de öyle anladımNasıl ya, rahminimi dikçekler bebek düşmesin diye. Ben şu an kesin yine yanlış anladım
Tamam canım o zaman bnde kullandirayim ara ara bnde içerimEşimde sıkıntı yoktu. İlle sıkıntı olmasına gerek yok. ekstra takviye olsun diye kullandı. Sperm yoğunluğu ve hızına yardım etsin diye biraz daha.
Şişeyi dik diyormuşumGünde bir kere içir ama 2 bardak fazla gelebilir
Ben 10 gün her akşam çakşır tükettim. Sabah Inofolic kullandım. Ayrıca 10 gün boyunca çörek otu kürü de yaptım 1 ergün arayla. BEnce bu kombinasyon muhteşem bir yumurtla gelişimi sağlıyor. İLk kez çok yoğun pik gördüm.Tamam canım o zaman bnde kullandirayim ara ara bnde içerim
Canisi çatlamadan sonra kullansa olur mi acaba bizimkine icieeyim diyorumBen 10 gün her akşam çakşır tükettim. Sabah Inofolic kullandım. Ayrıca 10 gün boyunca çörek otu kürü de yaptım 1 ergün arayla. BEnce bu kombinasyon muhteşem bir yumurtla gelişimi sağlıyor. İLk kez çok yoğun pik gördüm.melisaa93 da bu ay denedi, kuzucuğum da bu ay baya koyu pik gördü.
ne zaman belli olacak senin bugunmuyduArkadaşlar zaman geçmiyor
Yok bu ayın sonuna belli olur herhalde. Yenilerde yumurtladımne zaman belli olacak senin bugunmuydu
Valla canım rahim ağzına dikiş atılıyor sanırım sonuçta bi yerler açılıyorki bu çocuklar dışarı çıkıyor orayı dikeceklerki çıkış yok kalın içerde diyelimNasıl ya, rahminimi dikçekler bebek düşmesin diye. Ben şu an kesin yine yanlış anladım
Bizimde 16 Ağustos yıldönümümüzdü bende çok heveslenmiştim belki öğrenirim hamileyimdir falan diye ama maalesef tam o gün adet oldum hemde normal tarihimden erken oldum baya üzüldüm bu sefer bende özel tarihlere anlam yüklüyorum maalesef geçen hamileliğim de düşük oldu maalesef doğum günümden 4 gün önce bende seviniyordum yeni yaşıma hamile giricem diye olmadı eşimin 25 temmuz doğum günüydü onda bile hamile olurum tekrar dedim olmadı yani demem o ki artık böyle özel tarihlere anlam yüklemek istemiyorum ama inşallah senin olmuştur iki mutluluk bi arada ne güzel olurAy kızlar bizim haftaya evlilik yıldönümümüz. Regl olmasaydım yıldönümünde 6 haftalık hamile olucaktım o yüzden çok heveslenmiştim hamileliği Ağustosta öğrenicem falan diye. Ağustos bizim ayımız bana çok umut veriyor. Şimdi düşündüm belki de ağustosta hamileyim eylül başı öğrenicemböyle şeylere çok anlam yüklememek gerekiyor ama insanın elinde değil işte, özel tarihler daha da özel olsun istiyor. Şimdi eşim sürpriz tatil ayarlamış bize. Bu hafta değerlendirme haftam, haftaya sahilde uzanıp bebişimin yerleşmesine müsaade edicem çok konuştum azıcık içimi döktüm buraya kadar geldiyseniz sizi seviyorum kocaman sarılıyorum
Kaç gün var kuzum bat a?Arkadaşlar zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?