2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Canım bol bol dinle, sağlıkla büyüsünler ben Gülbem Ergen de duymuştum, ikizlerin bamileyken alttan dikiş atılmıştı. İnşallah sana gerek kalmadan tamamlasın hamileliğini
İnşallah canım ya şuan tek duam bu şekilde devam etmesi dikişe hiç gerek kalmaz inşallah

İnşallah canım benim ya allahım isteyen herkese saglıklı sıhhhatli bebekler nasip etsin. Çok aglayarak dua ettim allahım en güzel şekilde kabul etsin inşallah hepiniz için dua ediyorum dualarımdasınız
İnan ben de çok dua ediyorum karnımı tutarak Allahım içimizi niyetimizi biliyor hepiniz için istiyorum aynı şeyi Rabbim Umutlarımızı boş çıkarmasın hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Pff ne biçim oldu doktor daha erken bi hafta filan geçseydi dedi ama yaptık gene testi. Adet olursan gel dedi hormonlara bakacağız bu defa. Önümüzdeki ay devam… bi adet olalım da
Aynen cnm diğer aya kaldık nasip gerçekten bende beklemekten yoruldum ilk çocuğum hemen olduğu için bu niye olmuyor diye düşünmekten. Hakkımızda hayırlısı olsun gittiğim doktor çok ilgilenmedi o yüzden başka bi doktora tekrar gidicem bende. Hormonlara bi baksınlar bakalım cnm. Belkide sürekli düşünüyoruz diye olmuyor bilemiyorum hafta sonu tatile cikciaz bizde kafamı dagitacam öyle gelecem tatil iyi gelir diye düşünüyorum okullarda açılacağı için kızımın okul telaşı dersleri vs derken kafam biraz başka şeyle meşgul olur inşallah yoksa uyku filan kalmadı sabah 5 e 6 ya kadar uyumuyorum sürekli kendimi burda buluyorum ve sürekli düşünürken acabalarla buluyorum kafayı başka yöne çekmek en iyisi

Tamam canım o zaman bnde kullandirayim ara ara bnde içerim
Ben 10 gün her akşam çakşır tükettim. Sabah Inofolic kullandım. Ayrıca 10 gün boyunca çörek otu kürü de yaptım 1 ergün arayla. BEnce bu kombinasyon muhteşem bir yumurtla gelişimi sağlıyor. İLk kez çok yoğun pik gördüm. melisaa93 da bu ay denedi, kuzucuğum da bu ay baya koyu pik gördü.

Canisi çatlamadan sonra kullansa olur mi acaba bizimkine icieeyim diyorum

Nasıl ya, rahminimi dikçekler bebek düşmesin diye. Ben şu an kesin yine yanlış anladım
Valla canım rahim ağzına dikiş atılıyor sanırım sonuçta bi yerler açılıyorki bu çocuklar dışarı çıkıyor orayı dikeceklerki çıkış yok kalın içerde diyelim

Bizimde 16 Ağustos yıldönümümüzdü bende çok heveslenmiştim belki öğrenirim hamileyimdir falan diye ama maalesef tam o gün adet oldum hemde normal tarihimden erken oldum baya üzüldüm bu sefer bende özel tarihlere anlam yüklüyorum maalesef geçen hamileliğim de düşük oldu maalesef doğum günümden 4 gün önce bende seviniyordum yeni yaşıma hamile giricem diye olmadı eşimin 25 temmuz doğum günüydü onda bile hamile olurum tekrar dedim olmadı yani demem o ki artık böyle özel tarihlere anlam yüklemek istemiyorum ama inşallah senin olmuştur iki mutluluk bi arada ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…