- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.621
İnşallah canım benim ya allahım isteyen herkese saglıklı sıhhhatli bebekler nasip etsin. Çok aglayarak dua ettim allahım en güzel şekilde kabul etsin inşallah hepiniz için dua ediyorum dualarımdasınızYerleşiyor aşkımay çok duygulanıyorum yaaa
11+ lar olsa daha sağlıklı olur , ben sevmıyorum cok bu testlerı burun kemıgı ve ense kalınlığına doktor kesın bakar onda sıkıntı yoksa yaptırmayadabilrsin , bu ölçümler artı yaş faktörü ve kandan cıkan değerler ortak bır paydada buluşup yuzdelıkler verıyor , yaşın mesela 35 üstüyse yaş riski hertürlü yüksek cıkıyor meselaTecrübeli anneler size birşey danışacağım. İkili tarama nedir nasıl yapılır bir de üçlü tarama var o nedir nasıl yapılır kaçıncı haftada? İkili tarama 11 deniyor ya 10+ da gitsem olur mu mesela?melegim can fnd_50 Papatyamaviss @savascii ve aklıma gelmeyen güzel anneler bana bilgi verir misiniz
Ay neden olmasınİkisinde de çatladı eminimmm ayy şok oldum şuannnnnn ikiz mi geliyor bir kız bir erkekoğlumun dediği mi olucak melegim can melisaa93
Yaşım 30 kuzum benim. Ben yine de gitmeden doktora sorayım değil mi11+ lar olsa daha sağlıklı olur , ben sevmıyorum cok bu testlerı burun kemıgı ve ense kalınlığına doktor kesın bakar onda sıkıntı yoksa yaptırmayadabilrsin , bu ölçümler artı yaş faktörü ve kandan cıkan değerler ortak bır paydada buluşup yuzdelıkler verıyor , yaşın mesela 35 üstüyse yaş riski hertürlü yüksek cıkıyor mesela
Üçlü de sadece kanda bakılan anomaliler onun yerıne 4 lü daha cok onerır doktorlar genelde
Güvenirliliklerin %65-75 arası dıye hatırlıyorum
Eğer daha kesın bi sonuc istersen nifty nipty yaptırmanı onerırım %99 a kadar daha doğru sonuçlar geliyormuş
Şu ikinci çatlama gibi bşr de yerleşme düşüşü görsekAşkım atıyorummmmm
Yok be iğne var aşılama var.Kız ne güzel iğnesiz çatlıon
Çarşıyorum derken meraktan çatlıyorum hahahKız ne güzel iğnesiz çatlıon
Evet öyle gerçekten ben mesela korunmayı bırakınca hemen olur kesin olur diyordum ilk çocuğum öyle hemen olunca ama nasip böyleymiş vakti değilmiş demekki. Bekleyelim bakalım hakkımızda hayırlısı pes etmek yok
Merveeeee bende senin gibi kimyasal geçirdim senın kaç ay oldu bir de yakın mi regl günün mesajlarını okuyunca içime umut doğduAyyyy hadi inşallah
Sor hayatım bellı olmaz ultrason boyu onemlı ıkı uc gunde önden çıkıyorsa yapar bakarYaşım 30 kuzum benim. Ben yine de gitmeden doktora sorayım değil mibelki gel yaparız der diye. Çok teşekkür ederim kuzum
Sor hayatım bellı olmaz ultrason boyu onemlı ıkı uc gunde önden çıkıyorsa yapar bakar
Yaaaaa aynen ya o zaman bayram olacak ortalıkŞu ikinci çatlama gibi bşr de yerleşme düşüşü görsek
Ben de öyle düşünüyorum Rabbim istesin yeter ki inşallah oğluşumun duasını kabule der hayırlısı ileAy neden olmasınoğluşun hissetmiş olabilir yada o kadar çok istedi ki rabbim nasip etti
Ah ne kadar güzel Rabbim hayırlısı ile nasip etsin güzel haberler almakta nasip olsunAy kızlar bizim haftaya evlilik yıldönümümüz. Regl olmasaydım yıldönümünde 6 haftalık hamile olucaktım o yüzden çok heveslenmiştim hamileliği Ağustosta öğrenicem falan diye. Ağustos bizim ayımız bana çok umut veriyor. Şimdi düşündüm belki de ağustosta hamileyim eylül başı öğrenicemböyle şeylere çok anlam yüklememek gerekiyor ama insanın elinde değil işte, özel tarihler daha da özel olsun istiyor. Şimdi eşim sürpriz tatil ayarlamış bize. Bu hafta değerlendirme haftam, haftaya sahilde uzanıp bebişimin yerleşmesine müsaade edicem çok konuştum azıcık içimi döktüm buraya kadar geldiyseniz sizi seviyorum kocaman sarılıyorum
İnşAllahdahada netleşir o zaman hayırlı haberler inşallh
Keyfini çıkar kafan rahat olsun canım benimAy kızlar bizim haftaya evlilik yıldönümümüz. Regl olmasaydım yıldönümünde 6 haftalık hamile olucaktım o yüzden çok heveslenmiştim hamileliği Ağustosta öğrenicem falan diye. Ağustos bizim ayımız bana çok umut veriyor. Şimdi düşündüm belki de ağustosta hamileyim eylül başı öğrenicemböyle şeylere çok anlam yüklememek gerekiyor ama insanın elinde değil işte, özel tarihler daha da özel olsun istiyor. Şimdi eşim sürpriz tatil ayarlamış bize. Bu hafta değerlendirme haftam, haftaya sahilde uzanıp bebişimin yerleşmesine müsaade edicem çok konuştum azıcık içimi döktüm buraya kadar geldiyseniz sizi seviyorum kocaman sarılıyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım tatilinin keyfini cikartAy kızlar bizim haftaya evlilik yıldönümümüz. Regl olmasaydım yıldönümünde 6 haftalık hamile olucaktım o yüzden çok heveslenmiştim hamileliği Ağustosta öğrenicem falan diye. Ağustos bizim ayımız bana çok umut veriyor. Şimdi düşündüm belki de ağustosta hamileyim eylül başı öğrenicemböyle şeylere çok anlam yüklememek gerekiyor ama insanın elinde değil işte, özel tarihler daha da özel olsun istiyor. Şimdi eşim sürpriz tatil ayarlamış bize. Bu hafta değerlendirme haftam, haftaya sahilde uzanıp bebişimin yerleşmesine müsaade edicem çok konuştum azıcık içimi döktüm buraya kadar geldiyseniz sizi seviyorum kocaman sarılıyorum
Amin inşallahhhAh ne kadar güzel Rabbim hayırlısı ile nasip etsin güzel haberler almakta nasip olsun
Amin canım benimAmin inşallahhhisteyen çabalayan herkese nasip etsin Allah’ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?