• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Tamam o zaman tam senin istediğin gibi erkek geliyor inşallah😄 Ben de kız istiyorsundur belki diye yumuşatarak yazmıştım 😄
Dünyalr tatlısı iki kızım var bebegim bir tane erkek kardeşleri olsun inşallah saglıkla 😍😍😍😍

Bat 1 gün geçti gene negatif 😂
IMG_8837.jpeg

Kayıplara karışacak ne var bebeğim biz elimizden geleni yapıyoruz sonucu vermek rabbimin elinde ☺️ Hayırlıysa nasip eder değilse etmez.bizde denemeye devam ederiz😍 İnşAllah hayırla sağlıkla hepimize nasip olur 🤲🏻🥰
İnşallah balım inşallah zaten çok çok 1 gün uzak durabiliyoruz burdan. Zaten ben demiştim hatırlıyorsanız en geç eylülde hamileyim diye olacagına inanmak yetiyor zaten 💗💗💗

Ben de tam aksine ne kadar zararlı şey varsa hepsini yiyorum 😅😅 ama züber gerçekten ilaç gibiydi ya. Yiyemedim eşimle. Bi de bi hevesle almıştık. İçerikleri benzerse eğer, ben şoktakini tercih ederim tweeetyyy tweeetyyy o da nohut cipsi.
Bizde çok cips severiz ama çok fazla yemeyiz. Bir ara doritos flamin hot sipariş ettim ilk kez yiyeceğiz 😂 bir tane alan bıraktı kulaklarımızdan ateş çıktı ya😂 acı biber turşularını çerez gibi yiyen ben yiyemedim 😂 cipsten uzak kalmak isteyenler onu alsın

Back