- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.381
Aminnn bebegim sagolHadi inşallah Allah gönlüne göre versin de sağlıklı bir oğlusun olsun inşallah
Dünyalr tatlısı iki kızım var bebegim bir tane erkek kardeşleri olsun inşallah saglıklaTamam o zaman tam senin istediğin gibi erkek geliyor inşallahBen de kız istiyorsundur belki diye yumuşatarak yazmıştım
Bu ay ben hamişim kuzum diğer aya kalmıcaz hiç birimiz inşallahİnşAllah bebeğim
Kankiler kendimizi gebeliğe hazırlıyoruz ama olmazsa da hiç üzülmeden diğer ayda aynı enerjiyle devam ediyoruz dimimelegim can @edahandro Merve3553
Kayıplara karışacak ne var bebeğim biz elimizden geleni yapıyoruz sonucu vermek rabbimin elindeUmarım öyle olur kayıplara karışmayız
Bu ay ben hamişim kuzum diğer aya kalmıcaz hiç birimiz inşallahİnşAllah bebeğim
Kankiler kendimizi gebeliğe hazırlıyoruz ama olmazsa da hiç üzülmeden diğer ayda aynı enerjiyle devam ediyoruz dimimelegim can @edahandro Merve3553
İnşallah canımDünyalr tatlısı iki kızım var bebegim bir tane erkek kardeşleri olsun inşallah saglıkla
Artık cuma alırım yaHemen yenisini al
Cume net görürüz pembeyiiArtık cuma alırım ya
Tamam kuzum teşekkür ederimOnu bilmiyorum balım 9 sene oldu dogum yapalı unuttum valla yeni yaptıranlar bilgilendirir kuzum şimdi seni
İnşallah balım inşallah zaten çok çok 1 gün uzak durabiliyoruz burdan. Zaten ben demiştim hatırlıyorsanız en geç eylülde hamileyim diye olacagına inanmak yetiyor zatenKayıplara karışacak ne var bebeğim biz elimizden geleni yapıyoruz sonucu vermek rabbimin elindeHayırlıysa nasip eder değilse etmez.bizde denemeye devam ederiz İnşAllah hayırla sağlıkla hepimize nasip olur
Bizde çok cips severiz ama çok fazla yemeyiz. Bir ara doritos flamin hot sipariş ettim ilk kez yiyeceğizBen de tam aksine ne kadar zararlı şey varsa hepsini yiyorumama züber gerçekten ilaç gibiydi ya. Yiyemedim eşimle. Bi de bi hevesle almıştık. İçerikleri benzerse eğer, ben şoktakini tercih ederim tweeetyyy o da nohut cipsi.
Canım bulunduğun şehri de paylaş istersen. Belki elden almak isteyen olablir.Kizlar ovulasyon testine ihtiyac duyan varmi? Kargo yapayim biten varsa.. elimde bi 15_20 adet falan laboquick marka var.
Güzelce yerleşsin anlat yerini göster onaEvet bak karnımı sevdim şimdi. Herkes bebişini sevsin ve ona hoşgeldin anneciiimm desinnnbebeğim hemen şuracıkta karnımdaa
Ben şimdiden ihtimali hatırlatmak istedim bebeğim freni patlak kamyon gibi gidiyoruzBu ay ben hamişim kuzum diğer aya kalmıcaz hiç birimiz inşallah
Ya pembeyi yada kırmızıları görcemCume net görürüz pembeyii
Evet bebeğim eylüle kalmadan hamile olduğunu görürüz İnşAllahİnşallah balım inşallah zaten çok çok 1 gün uzak durabiliyoruz burdan. Zaten ben demiştim hatırlıyorsanız en geç eylülde hamileyim diye olacagına inanmak yetiyor zaten
Pembeleri görelim pozitif olYa pembeyi yada kırmızıları görcem
Kargoyu sirket uzerinden ben karsilayacagim.o nedenle farketmez sehir:) ihtiyaci olan biri uygundur:)Canım bulunduğun şehri de paylaş istersen. Belki elden almak isteyen olablir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?