2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Oy oy oy maşallah kııızz büyütmüşsün bebişiii, üç gün büyük benimkinden
Ayyyy gaza geldim akşama doğru yaptığım testte gidip bakasım geldi ben şok bu bi işaret bence bu muhabbetten sonra ilk halini de atayım bari böyle kuruma çizgisi olur mu acaba ya eğer bebiş varsa rekora gidiyorum yumurtlamadan sonra 4 günde Çıktı diye

Eklentiler

• IMG_3219.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_3214.jpeg
    88 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_3212.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_3209.jpeg
    164,9 KB · Görüntüleme: 64
Biz kimlerin kimlerin ne zaman test yaptigini gördük. Bunlar bizim için çok normal eee nerde dogucan kiz bebegini
Bebeğim Amerika’da doğurcam tabiki çifte vatandaş olsun Doğuma yakın kocam beni özel uçağımızla götürecek bende kociiiiiş saçmalamağğğğğ diycem doğumdan çıkınca kepçeyle güller dökülecek üstümüzden sen nasıl planladın?

Öf çok net gösteriyor vallahi acaba doğru mu diyorum sende sabah ilk idrarla yapsana

kız yumurtlamadan sonra 4 günde belli olurmu ama ben çizgide görüyorum

Yeaaaa ay allahım duy sesimizi.

Benim de eşim, annem ve ablam kız istiyo Ben hiç bişi hissetmiyorum. Tek dileğim sağlıklı olsunlar. Ama çin takvimine hızlıca baktım bana da erkek çıktı
Ben hem kız hem erkek annesi olmak istiyorum İnşAllah nasip olur isteyen herkese tabiki öncelik sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…