- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.861
Ayyyy gaza geldim akşama doğru yaptığım testte gidip bakasım geldi ben şok bu bi işaret bence bu muhabbetten sonra ilk halini de atayım bari böyle kuruma çizgisi olur mu acaba yaOy oy oy maşallah kııızz büyütmüşsün bebişiii, üç gün büyük benimkinden
Bebeğim Amerika’da doğurcam tabiki çifte vatandaş olsunBiz kimlerin kimlerin ne zaman test yaptigini gördük. Bunlar bizim için çok normaleee nerde dogucan kiz bebegini
Ya yakın olsak yapardım ben sana of hamişsin bide içime dert oldu yaAy çok canım çekti akşam akşam. Afiyet olsun kuzum.
Acilen yapmalısınAy çok canım çekti akşam akşam. Afiyet olsun kuzum.
Öf çok net gösteriyor vallahi acaba doğru mu diyorumAyyyy gaza geldim akşama doğru yaptığım testte gidip bakasım geldi ben şok bu bi işaret bence bu muhabbetten sonra ilk halini de atayım bari böyle kuruma çizgisi olur mu acaba yaeğer bebiş varsa rekora gidiyorum yumurtlamadan sonra 4 günde Çıktı diye
İşte ben salaklık ettim attımAcilen yapmalısıniçmeden uyuma bebeğim hamilesin sen
Ayyyy sorma kuzum bende bi gidip geliyorum diyorum bu kadar erken çalmaz ama bilemedim sabah ilk idrarla yapıcam etiketlerim kuzumÖf çok net gösteriyor vallahi acaba doğru mu diyorumsende sabah ilk idrarla yapsana
Allahtan kolay ulaşılabilir bir şey attığınİşte ben salaklık ettim attım
Tamam bebeğim bekliyorum güzel haberiniAyyyy sorma kuzum bende bi gidip geliyorum diyorum bu kadar erken çalmaz ama bilemedim sabah ilk idrarla yapıcam etiketlerim kuzum
Aynen ya aklı edemedim saflığıma verinAllahtan kolay ulaşılabilir bir şey attığın
kız yumurtlamadan sonra 4 günde belli olurmu ama ben çizgide görüyorumAyyyy gaza geldim akşama doğru yaptığım testte gidip bakasım geldi ben şok bu bi işaret bence bu muhabbetten sonra ilk halini de atayım bari böyle kuruma çizgisi olur mu acaba yaeğer bebiş varsa rekora gidiyorum yumurtlamadan sonra 4 günde Çıktı diye
İnşallah bebeğimTamam bebeğim bekliyorum güzel haberini
Hahaha evet bende görüyorum eğer varsa bebiş tarihe geçicemkız yumurtlamadan sonra 4 günde belli olurmu ama ben çizgide görüyorum
Valla rekorlar kitabına bile kayıt ettiririz kız seniiiiHahaha evet bende görüyorum eğer varsa bebiş tarihe geçicem
Hahahah ayy hadi inşallahValla rekorlar kitabına bile kayıt ettiririz kız seniiii
Diğerlerinde sanki çok çok hafif var gibiHahahah ayy hadi inşallahkuruduktan sonra çizgi varda diğer testler de var mı pek belli olmuyor ama
Yarın sabah yapıcam bakalım sanmıyorum ama bi mucize olsun da çok isterimDiğerlerinde sanki çok çok hafif var gibi
YeaaaaGençler ben hesapladım 2+4 günlük hamileyimşimdiden alışalım @fnd_50 @melegim can Merve3553 @edahandro
Çin takvimine göre de kızım olacak
Ben hem kız hem erkek annesi olmak istiyorumYeaaaaay allahım duy sesimizi.
Benim de eşim, annem ve ablam kız istiyoBen hiç bişi hissetmiyorum. Tek dileğim sağlıklı olsunlar. Ama çin takvimine hızlıca baktım bana da erkek çıktı
Doktora gittinmi canım sen hiçYeaaaaay allahım duy sesimizi.
Benim de eşim, annem ve ablam kız istiyoBen hiç bişi hissetmiyorum. Tek dileğim sağlıklı olsunlar. Ama çin takvimine hızlıca baktım bana da erkek çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?